Formát poznámek u K750i

O mobilních telefonech značek Sony i Sony Ericsson

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod meiilban 7. 12. 2006 21:46

Chtěl jsem si napsat poznámku na počítači a uložit ji ve formátu co maj poznámky u mobilu a dát do mobilu. Odtud by to snad šlo dát na displej... :wink:
bohužel, zkoušel sem se podepsat propiskou ale nějak se mi to nezobrazilo, pouze sem zku***l monitor... :D
meiilban
Junior

Odeslat příspěvekod Ťuhýk 7. 12. 2006 23:04

A neni to zbytecne komplikovany? Ale jestli to mermomoci potrebujes tak treba v MPE muzes psat primo ukoly a poznamky do kalendare a pak to staci synchronizovat s mobilem. To nestaci?
Všechno, co v životě opravdu potřebuju znát, jsem se naučil ze Star Treku
Ťuhýk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod suah 7. 12. 2006 23:47

Alebo si ich sprav vo formate *.txt, ten ti telefon bez problemov precita.
suah
Junior

Odeslat příspěvekod Gromm 8. 12. 2006 15:48

Poznámka.vnt :wink:
Mám rád Hip Hop, mobily, zbraně...
Ale stejně je nejlepší Sony Ericsson

5110 :arrow: 3510i :arrow: 8310 :arrow: K500i :arrow: K750i :arrow: E50 :arrow: W800i
Gromm
Pokročilý

Odeslat příspěvekod meiilban 8. 12. 2006 19:55

No ot vim, ale přes MPE se mi prostě nejde připojit mobil takže utrum.. :? :cry: a .txt je mi na nic, protože si chci dát poznámku na pohotovostní displej jako mini tahák.. :nenapadne :wink:
Btw. děkuju.. :)
Tak nyní výsledek mého pokusu: debakl největší... jako ikona u tohoto souboru se ukázal obávaný "modrý kosočtvereček"
bohužel, zkoušel sem se podepsat propiskou ale nějak se mi to nezobrazilo, pouze sem zku***l monitor... :D
meiilban
Junior

Odeslat příspěvekod pan Y. 8. 12. 2006 23:52

meiilban píše:No ot vim, ale přes MPE se mi prostě nejde připojit mobil takže utrum.. :? :cry: a .txt je mi na nic, protože si chci dát poznámku na pohotovostní displej jako mini tahák.. :nenapadne :wink:s/quote]
Pro účely taháku zkus použít ruský mod Opery Mini - v souborovém systému otevřeš TXT v pohodě a textu se Ti na displej vleze mnohem víc (můžeš využít displej i na šířku) než v poznámce na pohotovostním displeji.

oquote="meiilban"]Tak nyní výsledek mého pokusu: debakl největší... jako ikona u tohoto souboru se ukázal obávaný "modrý kosočtvereček"
“You and I have unfinished business.”
pan Y.
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Ťuhýk 9. 12. 2006 11:28

Textove soubory umi cist treba i BookReader, umi menit velikost pisma a podobne, takze se to taky da pouzit jako tahak
Všechno, co v životě opravdu potřebuju znát, jsem se naučil ze Star Treku
Ťuhýk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Anonymni 9. 12. 2006 12:30

Gromm píše:Poznámka.vnt :wink:>/quote]

Zkusil jsem vytvořit texťák s příponou VNT, při odesílání do telefonu se napsalo, že poznámku nelze přidat. Odesíláno pomocí pravého "myšítka" Odeslat -> Bluetooth -> Tube W800i.
Když ji dám do složky ostatní ukáže se obávaný modrý kosočtvereček :D
Anonymni

Odeslat příspěvekod Deleted user 9. 12. 2006 12:39

Předpokládám, že odeslat ji jde pouze bezdrátovou cestou (podobně jako třeba BT hid). Já pro změnu zkusil použít IrDA se svou K750, zkoušel jsem použít i nějaký "standardní" název note.vnt, ale setkal jsem se se stejnou chybovou hláškou.

Odeslat příspěvekod meiilban 9. 12. 2006 23:34

No já s itaky netroufám tvrdit oc mi tím naznačil, ale asi nic pozitivního to nebude... :D Jinak s tou Operou je to sice krásnej nápad, ale jak dostat do opery nějakej text bez toho, aniž bych to musel dát někam na net nebo co abych si to moh přečíst přes operu??
A Bookreader mi nějak mění písmo podle toho jakou má "náladu" a diakritika je u něj cizí pojem... btw. když jsem u těch blbejch dotazů? vono jde změnit v Bookreaderoj velikost písma textu?? :oops:
meiilban
Junior

Odeslat příspěvekod Anonymni 10. 12. 2006 01:27

Udělej to jako HTML stránku s kódováním v UTF-8, měníš velikost textu, bervu a plná podpora CZ (diakritiky)
Anonymni

Odeslat příspěvekod pan Y. 10. 12. 2006 05:23

Ten text pro otevření v moded Opeře stačí obyčejný text uložený s kódováním UTF-8. Kdyby to bylo HTML, tak při otevření toho souboru se zobrazí prostý text (tzn. s HTML tagy), ne zformátovaná HTML stránka (tu je sice možno také otevřít, ale spustil by se tím vestavěný prohlížeč a textu by se na displej najednou moc nevešlo). Soubor s textem stačí uploadnout do mobilu standardní cestou (kabel, BT, infra) a v moded Opeře jej přes souborový systém otevřít.
“You and I have unfinished business.”
pan Y.
Pokročilý

Odeslat příspěvekod meiilban 10. 12. 2006 20:19

Děkuji moc... Ani nevíte jak jste mým učitelům jistě udělali radost.. :)
meiilban
Junior

Odeslat příspěvekod anonymni 10. 12. 2006 20:28

Nj taky si píšu JavaScriptové jednoduché programy atd... do mobilu a otevírám je v Opeře :D
anonymni

Odeslat příspěvekod meiilban 10. 12. 2006 20:53

Tak tu je (jak jinak) problém... po delší době zkoumání celý Opery apod. jsme si vaš příspěvky přečet eště jednou a..... co znamená ruskej mod Opery?
meiilban
Junior

Další stránka