Prohlížení cizího telefonu pomocí Bluetooth

O mobilních telefonech značek Sony i Sony Ericsson

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod giga.hrac 14. 12. 2006 16:26

nevíte jak se to dělá??? kámoš to tak dělal s K700i se mi hrabal v telefonu a nechce mi říct jak na to????nevíte????

//ales76: Upraven nadpis.
Gigabyte M720-US3
AMD Athlon X4 2.8 GHz
Kingston DDR2 800MHz
ATI Sahphire Vapor-X 5770
Creative X-Fi Fatal/TV tuner Leadtek
Fortron 500W BlueStorm II
giga.hrac
Junior

Odeslat příspěvekod esceaen 14. 12. 2006 17:13

pokud vim, tak pokud se SE pripoji k jinemu zarizeni pres bt, tak je to tam primo(ted nevim kde presne, zkus se podivat), ze se da cizim fonem prochazet jak kdyby to bylo primo v tvojem fonu. skoda, ze neco takovyho nema i nokia :(
oskar @ nokia - connecting people
esceaen
Junior

Odeslat příspěvekod Mafa 14. 12. 2006 17:53

Ja to mám v T630 Takhle: V Hlavní nabýdce ikon si najedu na ikonu Bluetooth. Potvrdím.Tam si najedu do moje zařízení a tam si vyberu koho soubory chci procházet.PŘ:Třeba Lukáš.Najedu si na jeho jméno a dám vybrat.Potom si najedu na procházet soubory.A zase vybrat.Ale ten komu se chceš přes BT hrabat v mobilu musí mít BT zaplej.A musí ti to potvrdit.Abyses mu mohl hrabat v mobilu. Takhle to já mám na T630. Vím že to jde se přes BT hrabat v mobilu i s Nokií 6230i.
Mafa
Junior

Odeslat příspěvekod Vencos 14. 12. 2006 18:08

Je na to jistý program, který se jmenuje BT Explorer. Jde nádherně využít především u telefonů SE(s N90 to ani nehlo...). Vyjma zábavněho využití, to jde využít i prakticky, třeba na K700 bez yoisticku
Sex & Drugs & Rock & Roll
Vencos
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod patapuf007 14. 12. 2006 18:28

giga.hrac píše:nevíte jak se to dělá??? kámoš to tak dělal s K700i se mi hrabal v telefonu a nechce mi říct jak na to????nevíte????v/quote]

Jde to, ale jenom s určitými typy telefonů. Koupil jsem teď Samsung Z230 a s ním to jde. Nejdou ale podle mě prohlížet všechny položky manu, ale pouze fotky, videa a myslím ještě hudba. Do položek jako např, telefonní seznam jsem neviděl, že by se někdo přes BT dostal.
patapuf007
Junior

Odeslat příspěvekod Vencos 14. 12. 2006 18:38

Samsungy to uměly vždycky;-)
Vencos
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Korbicz 14. 12. 2006 19:35

heh, me to taky nejde, kamos to dela taky pre K700 do K750, ale opacne ani h****
Nejvíce chyb nastane mezi židlí a klávesnicí...
Korbicz
Junior

Odeslat příspěvekod Vencos 14. 12. 2006 19:45

já to zkoušel W800 a K750 a šlo to...(totéž s k700)
Vencos
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod giga.hrac 14. 12. 2006 19:48

Vencos: hej jak??? já tam nic nemám jako(t630
Gigabyte M720-US3
AMD Athlon X4 2.8 GHz
Kingston DDR2 800MHz
giga.hrac
Junior

Odeslat příspěvekod Vencos 14. 12. 2006 20:11

No přes ten BT explorer, to je java aplikace :wink: A ten ti asi nepůjde, protože potřebuje MIDP 2.0(newim to jistě)
Vencos
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod giga.hrac 14. 12. 2006 20:16

Vencos: no bt ........ sem zpustil našlo to aj nějaky BT ale nikdo doma nemá SE tak to budu ve škole zkoušet :)
Gigabyte M720-US3
AMD Athlon X4 2.8 GHz
Kingston DDR2 800MHz
giga.hrac
Junior

Odeslat příspěvekod Vencos 14. 12. 2006 20:19

Na ničem než na SE se to nerozfungovalo :(
Vencos
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Filip Novák 14. 12. 2006 20:25

U novější modelů počínaje K750i (W800i, ... atd.) chybí rovnou v telefonu funkce (resp. položka) procházení souborů v ostatních telefonech přes BT. SE to argumentuje tím, že tím více zamezí šíření nelegálních multimediálních souborů a také, že potlačí Bluejacking.

Na BT správu existují apliakce, avšak již zmíněná aplikace BT Explorer neumožňuje procházení souborů přes BT. V javě snad nic na procházení souborů přes BT neexistuje...
„Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.“ J. R. R. Tolkien | Moderátor diskuzního fóra MobilMania.cz | Změna přezdívky z „filiptoje” | Nokia N85 + 8GB |
Filip Novák
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Vencos 14. 12. 2006 20:29

A teď o čem téma je? O ovládání druhého telefonu přes BT, nebo o hrbání se ve složkách?
Vencos
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Filip Novák 14. 12. 2006 20:32

2 Venca:
kámoš to tak dělal s K700i se mi hrabal v telefonuo/quote]

Tuto větu chápu jako procházení souborů přes BT.. :wink:
„Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.“ J. R. R. Tolkien | Moderátor diskuzního fóra MobilMania.cz | Změna přezdívky z „filiptoje” | Nokia N85 + 8GB |
Filip Novák
VIP uživatel

Další stránka