Problém s pam. kartou u K750i

O mobilních telefonech značek Sony i Sony Ericsson

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod meiilban 7. 1. 2007 22:48

Brý Den,
Dokud jsem měl 64MB kartu tak to pracovalo dobře, vložil jsem kartu do founu a hned jsem se moh s mobilem pracovat, ale po tom co jsem si koupil 1GB kartu, tak po vložení se na cca 15 sekund sekne a teprv potom začne reagovat na stisk tlačítka apod. Nevíte čim by to mohlo být, resp. jestli se toho můžu nějak zbavit. :hm
bohužel, zkoušel sem se podepsat propiskou ale nějak se mi to nezobrazilo, pouze sem zku***l monitor... :D
meiilban
Junior

Odeslat příspěvekod Filip Novák 7. 1. 2007 22:50

A nakonec tu kartu přečte?
Mají s kartou problém i čtečky?
„Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.“ J. R. R. Tolkien | Moderátor diskuzního fóra MobilMania.cz | Změna přezdívky z „filiptoje” | Nokia N85 + 8GB |
Filip Novák
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod goodoldalex 7. 1. 2007 22:58

Ja to mam tiez tak, s 1 GB Sandisk mobil vzdy chvilu premysla - po zapnuti MT, po vlozeni karty, po odpojeni USB kabla. Moja karta je vsak dost zaplnena malymi subormi.
The worst creator will always be better than the best critic.
goodoldalex
Junior

Odeslat příspěvekod gumMen 8. 1. 2007 12:14

já mám 2gb a dycky když kabel odpojim tak telefon čeká tak 3-5 vteřin, volnýho místa na kartě mám asi 80 mb ale nikdy mě nenapadlo že by ta prodleva byla chyba telefonu/karty, sem myslel že je to normální a že třeba načítá data...
ericsson A1018s -> siemens c35 -> nokia 3510 -> SE t630 -> nokia 3510i -> nokia 6230 ->> SE k750i + špunty HPM-70 (nebo Koss UR40) + 2GB paměťovka
gumMen
Junior

Odeslat příspěvekod lu.kas 8. 1. 2007 16:09

Mam taky v tlf 2GB kartu a s nacitanim sem velice spokojenej, zvlast treba oproti kamosovo N 6230i, ktera nacita po zapnuti telefonu hodne dlouho...
Podpis -> klik na 'www'
lu.kas
Junior

Odeslat příspěvekod meiilban 8. 1. 2007 22:44

No má s tim problém jenom mobil... Jinak souhlasim s tim co řikal goodoldalex, přesně to mi ot dělá akorát prodlevu mám delší...
bohužel, zkoušel sem se podepsat propiskou ale nějak se mi to nezobrazilo, pouze sem zku***l monitor... :D
meiilban
Junior

Odeslat příspěvekod Palik 10. 1. 2007 01:03

Musí zpracovat nový data jako výpočet volného místa a takový ty věci, tak mu ty 3 s dopřejte
c35i, ME45, 6110, 3310, sl45i + 256MB MMC, k750i, E51, E52, Lumia 920, Microsoft 950XL DS
Palik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod rk747 10. 1. 2007 15:15

Myslím,že tyto starosti jsou opravdu malicherné, skutečným problémem by bylo, kdyby se telefon s kartou zasekával a bylo by např. nutné restartovat pro obnovení chodu, nebo by něco kvůli kartě nefungovalo, takhle je to v pohodě!
SONY CMDX-1000/SONY CMD Z-5/N7650/N7610/N70/N73/N95/iPhone 3G 16 GB/Samsung I8910HD/iPhone 3GS 32 GB Black/iPhone4/SONY Xperia S/SONY Xperia T/SONY Xperia Z/SONY Xperia Z Ultra
rk747
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Aleš P. 10. 1. 2007 15:31

meiilban píše:...po vložení se na cca 15 sekund sekne a teprv potom začne reagovat..../quote]
Takový starosti bych chtěl mít..

Pokud nemáte nejnovější firmware, tak ho zkuste aktualizovat a když i po té budete muset čekat oněch dlouhých 15 sekund, tak doporučuji počítat do 20ti a pak pokračovat..
externí redaktor e15.cz/finexpert a mobilmania.cz
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod meiilban 10. 1. 2007 21:42

Jasný, ale když pořád něco kopíruju z kompu do mobilu apod tak ot už clekem votravuje... Jinak firmware mám nejnovější... Ale děkuji za "rady"
meiilban
Junior

Odeslat příspěvekod Aleš P. 10. 1. 2007 21:50

meiilban píše:... Ale děkuji za "rady""/quote]
Tak já nevím co na to mám říct, jakou máte kartu, jestli Sony a nebo Sandisk, tak vážně nevím..
externí redaktor e15.cz/finexpert a mobilmania.cz
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Ovo 11. 1. 2007 00:12

meiilban píše:Jasný, ale když pořád něco kopíruju z kompu do mobilu apod tak ot už clekem votravuje... u/quote]

Ber to jako plus, a ne vadu. Je mnohem lepší chvilku počkat, než třeba muset vypnout/zapnout mobil.
A nebo kopíruj přes BT, ten kartu neodpojí.
Ovocné víno každý den, tvůj život se změní v sen.
Ovo
Junior

Odeslat příspěvekod endex.luke 15. 1. 2007 17:13

Tak když už jsme u toho právě přemýšlim o koupi 1GB a ted mám dotaz....je nějakej rozdil v rychlosti te karty od sandisku nebo od sony?co mám koupit radši?kartu od sony nebo od sandisku...po dvou dnech mi 64mb přestává stačit.. :D
endex.luke
Junior

Odeslat příspěvekod Tamasha 16. 1. 2007 20:32

Mě se to po vložení 512 taky stalo... Zamrzlo a bylo to. Mě pomohl restart, ale od tej doby se mi to nestalo. Stalo se mi to hned v prodejně, po koupi karty. Tak sem to tam vrzla a ono nic :D pak to ale šlapalo, takže OK!
// ZMĚNA: Už NEJSEM TAMASHA, ale JSEM NAJJA... Profil (WWW).
Tamasha
Junior

Odeslat příspěvekod Beruskajana 14. 10. 2007 15:00

Koupila jsem si od SanDisk paměťovou kartu Memory Stick Pro Duo 1.0 GB, když jí dám do mobilu K75Oi a ten přes kabel připojím k pc, kartu mi to najde, ale jde mi tam nahrát pouze několik mp3 písniček a víc nejde, i když je tam ještě dost místa. Co s tím? Nahrávám je do složky MP3. Díky za radu
Beruskajana
Kolemjdoucí

Další stránka