No... pokud má servisní kabel (resp. kolébku) k K700i, tak samozřejmě FW přehrát může (tuším, že stála kolem 5000Kč), ale pokud má klasický kabel, moc toho s ním nezmůže .
Ano, díky za upozornění, velmi důležitá informace . Cenu té kolébky jsem nikdy nesledoval, jenom mi ji jeden známý zdarma nabízel a říkal, že ho (myslím, nepamatuji si přesně) stála 5000Kč, ale jestli ne, tak ne, je to jedno .
Este jedna drobnost k stahovaniu java hier.
Ked sa pripojis na wap, tak prevadzkovatel stranky dokaze zistit s akym typom telefonu sa pripajas.
Hra ktoru si stiahnes do K700i a K600i nemusi byt uplne ta ista. Hra moze byt s drobnymi upravami odlisne upravena pre konkretny telefon a pri ukladani do 2 roznych telefonov sa ti mozu ulozit 2 odlisne upravene verzie obsahovo rovnakej java hry.
Hlavne mobilny operatori alebo prevadzkovatelia stranok s legalnymi java hrami maju k dispozicii java hry pre konkretny typ telefonu.
POWER: ale po prehrati softu v telefone budes mudrejsi. Ak mas telefon v zaruke tak s prehratim nebude problem. Vymysli si ze ti telefon mrzne, obcas sa vypina a daju ti tam pravdepodobne najnovsi soft ktory budu mat k dispozicii.
Ok.Ale myslis ze mi ho prehraju ked zistia ze som sa v nom vrtal?Mam prehodeny kryt na ktorom je vidno ze bol viac krat prehadzovany.A este joy pad je osuchany vo farbe krytu,teda nabielo.
Podle mě přehrání fw nepomůže. Taky jsem měl K700i a v něm fw R2CA001. Byly s ním nějaký problémy, tak putoval do servisu, kde m.j. přehráli fw, a to na verzi R2AE003, což je podle mě starší. Od té doby mě telefon poškozoval JAVA aplikace, obrázky, no prostě všechno. Verzi R2CA001 jsem už nikdy neviděl, a to ani po opakovaném updatu v servisu. Podle mě bude u K700i chyba někde přímo ve zpracování JAVY. Skončilo to celkovým kolapsem telefonu. A to jsem používal jen aplikace pro K700i. Od té doby si raději fw přehrávat nenechávám, protože nevím s čím by se mě telefon vrátil a jestli bych si ještě nepohoršil.
Ja som mal k700i 2 roky a 99% hier urcenych pre SE s rozlisenim 176x220 mi slapalo uplne v pohode. Ci to bolo stahovane na k750i alebo na hocijaky iny. Na k700i mam R2AY004 t-mobile-sk. Az na 1 malickost som s firmwarom nemal problemy
hard to the core
⇛Nie je umenie smiať sa keď sa ti chce plakať, ale vypiť keď sa ti chce grcať.