Zdravím, stalo se mi, že když chci na svém SE K750i udělat fotku, tak zmáčknu tlačítko fotoaparátu, aby se snímek zaostřil a když domáčknu, tak se fotka neudělá, ale zobrazí se původní obrazovka fotoaparátu, jako kdybych nic nezmáčkl. Nestalo se něco podobného někomu?
Ericsson A1018s->Alcatel One Touch->Ericsson A1018s>Motorola V100->Nokia 5510->SE T310->Siemens SX1->SE P900i->N-GAGE->SE Z200->SE K750i
Někdy mi to fotí a někdy mě to ignoruje, ale poslední dobou mě to spíše ignoruje.Nevím jestli to mám odnést do servisu, protože s mym štěstím by u Vodafonu zrovna fungoval.
Ericsson A1018s->Alcatel One Touch->Ericsson A1018s>Motorola V100->Nokia 5510->SE T310->Siemens SX1->SE P900i->N-GAGE->SE Z200->SE K750i
„Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.“ J. R. R. Tolkien | Moderátor diskuzního fóra MobilMania.cz | Změna přezdívky z „filiptoje” | Nokia N85 + 8GB |
Tak firmware jsem přehrál, ale stejně je to nefunkční Telefon překrytovaný není. Je vše v originálu a perfektním stavu. Dávám si na něj pozor, takže nemá ani pád, čímž by se dalo odvodit poškození součásti mojí chybou. Telefon zaostří, ale když domáčknu tlačítko fotoaparátu, tak se vrátí do obrazovky před ostřením.
2 Lionnel a Wincik: Mluvíte oba určitě o totožném problému? Mám na mysli tohle - zvuk závěrky a "vyfocení" tedy proběhne, pouze se výsledná fotka neuloží? Pak bych přesto navštívil servis...