Hudba v P910i

O mobilních telefonech značek Sony i Sony Ericsson

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Květinka 23. 4. 2007 12:41

Může mi někdo poradit, jak stáhnout hudbu do SE P910i? Mám s tím trochu potíže, přes PC Suite mi to nějak nejde.Díky. :(
Květinka
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Filip Novák 23. 4. 2007 12:45

Zkuste program MyPhoneExplorer. Je kompatibilní i s P910i. :wink:

-------------------------------------------------------------------------

Jaký použít program pro správu telefonu?
Autor: filiptoje

Obrázek

Existuje mnoho programů, mezi nimi však vyniká My Phone Explorer.
Nabízí snad všechny možné funkce, které lze čekat od programu tohoto typu. Pokud ho zvolíte, určitě neprohloupíte. A určitě vás překvapí i cena - je ZDARMA. A to je hlavní trumf oproti podobně vybavenému programu Mobiledit! (trial).

Program podporuje všechny novější SE (od T630/10, K500i, K700i atd.. až po K800i)...
Je dokonce i v češtině...

:idea: Před tím, než položíte nějaký dotaz k tomuto programu, přečtěte si prosím tento článek: MyPhoneExplorer od A do Z

DOWNLOAD ZDE
„Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.“ J. R. R. Tolkien | Moderátor diskuzního fóra MobilMania.cz | Změna přezdívky z „filiptoje” | Nokia N85 + 8GB |
Filip Novák
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Květinka 23. 4. 2007 13:35

Děkuji. Ale nenajde mi telefon, nepřipojí se.Musím odinstalovat PC Suite? Připojení mám na PC Suite aktivní, na My P910i přes kolébku, ale MyPhone nevidí P910i.
Květinka
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod YAMATO 23. 4. 2007 13:40

Mám takový dojem, že MPE se smarty nejede...
Když zmizíš, tak budeš zmizelej, jinak tě zmizím já.
YAMATO
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Filip Novák 23. 4. 2007 14:09

Omlouvám se. MyPhoneExplorer opravdu není kompatibilní s P910i.
Viz.
[quote="stránky výrobce Fjosft"tMyPhoneExplorer is designed for SonyEricsson K700,K750,K800 - but it works with every SonyEricsson-phone exept the symbian-based phones (P-series, M600, W950)[/quote]
„Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.“ J. R. R. Tolkien | Moderátor diskuzního fóra MobilMania.cz | Změna přezdívky z „filiptoje” | Nokia N85 + 8GB |
Filip Novák
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Květinka 23. 4. 2007 14:13

Nic se neděje. Ale jak tam tu hudbu dostanu, přes BT to trvá strašně dlouho, potřebovala bych to tam dostat přes kolébku. Hudba je formátu wav.
Květinka
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod hopik 23. 4. 2007 14:57

podlě mě je zbytečné dávat do telefonu hudbu ve formátu wav, protoze zbytečně zabírá moc místa ;), jinak by mělo jít že se ti telefon ukáže v počítači jako vyměnitelný disk a jednoduse do nej písnicky zkopirujes.
HTC TyTn II(Kaiser)
4GC SanDisk SDHC
O2 mobil 384
O2 silver max
Jabra BT3030
hopik
Junior

Odeslat příspěvekod cubush 23. 4. 2007 16:23

jn, a proboha proč tam chceš dávat hudbu ve formátu wav??? pokud to teda nejsou pětisekundová upozornění třeba na sms...
cubush
Junior

Odeslat příspěvekod girus 23. 4. 2007 17:51

koliska je este pomalsia jak bluetooth. kup si citacku kariet to je najrychlejsia cesta. a to wavko prerob do mp3 najlepsiee...
ta co uz...???
girus
Junior

Odeslat příspěvekod Květinka 23. 4. 2007 18:03

njn, jsem začátečník, jak převedu hudbu do mp3? No a jak teda na to, když mám MP3 CD, jak ho dám do P910? Díky.
Květinka
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Filip Novák 23. 4. 2007 18:40

[quote="Květinka";Jak na wma to mp3?[/quote]

Zkuste program Jodix Free WMA to MP3 Converter.
:arrow: Download
Filip Novák
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod alby 3. 6. 2007 20:56

Přez bluetooth je to bez problému. :-)
alby
Junior