Dizajn je velmi pekny,skusal som modru verziu a podla mojho nazoru je krajsia ako zelena

Konstrukcia sa mi zdala pevna,urcite lepsie riesena ako K800i.
Zadna strana vsak bola dost utapkana od odtlackov prstov.
Displej je velky a ziarivy,mineralne sklicko som nestihol odtestovat

Pacilo sa mi,ze ked otocite tel vodorovne,otoci sa aj obraz displeja.No treba byt na svetle.
Na klavesnici sa mi pisalo spociatku hrozne-same preklepy a neiste stisky,ale po case som si zvykol.Mohli vsak dat spojene klavesy.Mackali sa navyse dost tazko.
3 kontextove tlacidla boli velmi jemne,teraz neviem,ci su dotykove ale staci im uplne jemne ministlacenie.Velmi mi vadilo,ze nejde potvrdzovat tlacidlom 2,aj ked je potvrdzovacie tlacidlo hned nad.Dufam,ze SE to v nejakom softe upravi,aj ked pochybujem...Je to vsak sila zvyku.
Neviem vsak ci je taketo ovladanie krokom vpred...Kde je stara dobra T610...
Zlozka Media je zaujimavo riesena,nieco ako Sony PSP.Ked vsak do nej vojdete,neukazuje fotky poriadene fotoaparatom,ani ked vojdete do hudby neukazuje skladby,musite si vytvorit playlist.Neviem,ci to je len ranym softom,ale netesilo ma to.
Neviem preco zrusili tlacidlo PLAY/STOP na lavom boku tel.Ked chcete vypnut hudbu,musite sa preklikat.Reproduktor hral dost hlasito.
Video je konecne po 3rokoch vyssieho rozlisenia a da sa na to aj pozerat.
Ked tocite video,je mozne pouzit aj bielu diodu na prisvetlenie.Dalsia vec,ktora ma prekvapila je skrytie kompletneho spravcu suborov v menu do zlozky ORGANIZER...
Takto strucne zhrnute.
Inak dojem som mal dobry,uz cakam na finalnu verziu a podla mojich tajnych informacii dojde az v novembri,takze popredavat K800 a zacnime setrit

\\filiptoje: Upraven název diskuze, dočasně nastaveno jako důležité ...