Sony Ericsson T650i - obecna diskusia

O mobilních telefonech značek Sony i Sony Ericsson

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod alxi 12. 5. 2008 12:05

tak mam ja este lidicky par dotazov.. telefonik uz mam a naplno mu davam zaberat.. zaujma ma:

1. ako vypnem podporu 3G o ktorej som niekde cital,ze usetri baterku
2. ako nastavim hlasitost budenia
3. ked chcem pri foteni zoomovat, vypise mi ze not aviavable in this mode. jedine nastavenie pri ktorom ide zoomovat je VGA rozlisenie alebo video... nechapem.. =(
4. kde by som nasiel original themy,zvuky a celkovy povodny obsah tohto founu?
alxi
Junior

Odeslat příspěvekod Vencos 12. 5. 2008 12:54

Jak vypnout 3g netusim,asi jej mam vyple...
Hlasitost budiku se nenastavuje,budi to vzrustajicim vyzvanenim.(vsak si to zkus)
Zoomovat nejde a myslim ze je to dobre,jelikoz digitalni zoom je nehorazna prasarna:-) nejde to ani u jinych SE,z nejakeho duvodu to asi zrusili. Me to nevadi
Puvodni obsah telefonu je nekde na semania.cz foru,nebo na se-tuning.cz
Byl bych to nasel,ale jsem jen na mobilu
Sex & Drugs & Rock & Roll
Vencos
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod pacinko 12. 5. 2008 13:39

3G zapnute nemas.Inak cez Nastavenia, Pripojenia, Mobilne siete, Siete GSM/3G.
pacinko
Junior

Odeslat příspěvekod alxi 12. 5. 2008 17:24

1. Tak to 3g som mal ze GSM + 3G, dal som len GSM,mohlo by sa to nejako prejavit na vydrzi,vsak uvidim.. thx pacinko
2. Ta hlasitost ma trocha stve,lebo ked to vyjde az na maiximalnu,tak to celkom dost chrci,ale to zavisi aj od hlasitosti mp3,hold musim znizit.. neva ;-)
3. No to je skoda,ze dali prec ten zoom.. ja som to vyuzival pri foteni makrom,kedy telefon ostri vo vacsej vzdialenosti ale s rozumnym zoomom to vyvola konecny dojem ze makro je fakt blizko odfotene. No ved zvyknem si to upravovat v pc =)
4. ouka,pohladam..

A este taka otazka - telefon mam kupeny v nemecku,cize nema SK menu.. a zaruka mi plati u SE autorizovaneho servisu normalne.. ale by ma zaujmalo,ci ju stratim,ked si do telefonu nahram SK menu.. (preflashujem firm).. a mozem aspon updatovat bez straty zaruky? oplati sa updatovat?

Inak som s telefonkom velice spokojny,mam zelenu farbu a je to ozaj sperk.. Pribalene sluchatka hraju lepsie ako moje predosle Creative EP630, stojanik je elegantny a vynima sa mi na stoliku,aj ked ratam,ze ho casom odlozim.. Puzdro nepouzivam,ale nekedy sa mozno zijde,ked pojdem do terenu..
Co mi zatial vadi,je ze sa dost spini display od prstov,ale to snad kazdy,hold,chce to ciste ruky a obozretne zaobchadzanie.. S volou problem nemam.. Je tam jemnu citit,ale ze by mi to nejak vadilo sa povedat neda,ani si to nevsimam..
alxi
Junior

Odeslat příspěvekod obluda zelená 12. 5. 2008 18:24

Pokud přeflashuješ firm, záruku ztatíš. Bez ztáty záruky- zkus se zeptat v autorizovaném servise.
Motorola T180-> Nokia 3410-> SE Z600-> Nokia 3410-> SE K750i-> SE K790i-> Nokia N8-00 -> Xperia SP -> Nokia 6

Nějak nemám čas.
obluda zelená
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Vencos 12. 5. 2008 21:42

Pokud umíš německy nebo anglicky a dalsima jazykama,kaslal bych na to,neb je to zbytecnost :wink:
A t9 snad nikdo nepouziva. Jinak dovolim si ot :oops:
Pokud by se nasel majitel t650,ktery nevyuzije dodavanou ''ponozku'' rad bych se ji,kdine i za nejaky peniz ujmul :wink:

Jeste k flashi: pokud si vzdycky Pred reklamaci nahrajes zpatky puvodni fw,melo by to byt ok;-)
Sex & Drugs & Rock & Roll
Vencos
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod alxi 16. 5. 2008 14:54

tak uz som sa z mobilkom celkom zblizil a je z neho moj milacek.. je to asi najkrajsi mobil aky som kedy mal (a to som mal aj U600 ;) )
este mna ale jedna vecoska zaujma - ako nastavim,ked mam pripojene sluchatka,aby som zvonenie pocul v nich a nie aby zvonil foun cez repro.. pripadne sa neda nastavit oboje?
Ta vydrz ma moc neprekvapila,je to pri mojom pouzivani tak 3 dni..
alxi
Junior

Odeslat příspěvekod obluda zelená 16. 5. 2008 15:07

Pokud chceš zvonění ve sluchátkách, přidej je jako příslušenství k profilu přenosné handsfree a aktivuj si tichý režim.
Oboje asi nepůjde.
Motorola T180-> Nokia 3410-> SE Z600-> Nokia 3410-> SE K750i-> SE K790i-> Nokia N8-00 -> Xperia SP -> Nokia 6

Nějak nemám čas.
obluda zelená
Pokročilý

Odeslat příspěvekod alxi 16. 5. 2008 22:39

super,diki.. takto mi to bohate staci..
a mam hned dalsi dotaz - ako sa da vypat to automaticke stmievanie displaya? lebo mi to niekedy vadi,ked vidim ako mi stmavne znicoho nic display...
alxi
Junior

Odeslat příspěvekod obluda zelená 17. 5. 2008 09:31

To vypnout asi nepůjde.

Nějak nemám čas.
obluda zelená
Pokročilý

Odeslat příspěvekod alxi 24. 5. 2008 18:18

tak po otukani a spriateleni sa mozem s kludom povedat,ze T650i je pre mna dalsi telefon,ktory chcem mat az do jeho konca..
alxi
Junior

Odeslat příspěvekod MurphyL6 31. 5. 2008 14:16

Nemáte někdo zkušenost s "poškrábaností" T650i? V recenzích píšou, že se na krytu (na tom kovovém) začaly objevovat vlasové či jiné škrábanečky. Děkuji za odpověď.
MurphyL6
Junior

Odeslat příspěvekod nadruhou 22. 7. 2008 23:11

Mám dotaz, jde nějak zablokovat tlačítko přístupu na net? Při zmáčknutí návratové klávesy si ho 5x z deseti spustím. Nebo jiný fígl?
Díky za zodpovězení
Historie Sag 920, Eri GA 928, Eri T10, Sie A 55, MOTO V360, J20 Hazel sloužil do roztrhání těla, nyní je čas na Win8.1 Prestigio MP8400 vyreklamován a nyní Lumia 532
nadruhou
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pacinko 24. 7. 2008 08:38

Jednoduchý figel: pri stlacani klavesy spat, sa snazim stlacit ju co najviac vpravo, teda hned vedla stredoveho tlacidla. Da sa to jednoducho zvyknut. Smelo viac vpravo. :-)
pacinko
Junior

Odeslat příspěvekod Snekac 24. 7. 2008 20:42

Stačí si nastavit špatný datový profil pro internet ;-)
> Jak pokračuje kampaň za svobodu informací?
>> Pardon, o tom nelze mluvit.
Snekac
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka