1. Tak to 3g som mal ze GSM + 3G, dal som len GSM,mohlo by sa to nejako prejavit na vydrzi,vsak uvidim.. thx
pacinko2. Ta hlasitost ma trocha stve,lebo ked to vyjde az na maiximalnu,tak to celkom dost chrci,ale to zavisi aj od hlasitosti mp3,hold musim znizit.. neva
3. No to je skoda,ze dali prec ten zoom.. ja som to vyuzival pri foteni makrom,kedy telefon ostri vo vacsej vzdialenosti ale s rozumnym zoomom to vyvola konecny dojem ze makro je fakt blizko odfotene. No ved zvyknem si to upravovat v pc =)
4. ouka,pohladam..
A este taka otazka - telefon mam kupeny v nemecku,cize nema SK menu.. a zaruka mi plati u SE autorizovaneho servisu normalne.. ale by ma zaujmalo,ci ju stratim,ked si do telefonu nahram SK menu.. (preflashujem firm).. a mozem aspon updatovat bez straty zaruky? oplati sa updatovat?
Inak som s telefonkom velice spokojny,mam zelenu farbu a je to ozaj sperk.. Pribalene sluchatka hraju lepsie ako moje predosle Creative EP630, stojanik je elegantny a vynima sa mi na stoliku,aj ked ratam,ze ho casom odlozim.. Puzdro nepouzivam,ale nekedy sa mozno zijde,ked pojdem do terenu..
Co mi zatial vadi,je ze sa dost spini display od prstov,ale to snad kazdy,hold,chce to ciste ruky a obozretne zaobchadzanie.. S volou problem nemam.. Je tam jemnu citit,ale ze by mi to nejak vadilo sa povedat neda,ani si to nevsimam..