Sony Ericsson W910i - obecná diskuze

O mobilních telefonech značek Sony i Sony Ericsson

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod nitram47 12. 1. 2009 19:38

pri spustenej hudbe stlacis tlacidlo "W" a zatrasies mobilom. funguje aj pri zamknutej klavesnici.

Gekoncik: bud k teme, ak nevies, radsej nepis ako napisat kravinu
hard to the core

⇛Nie je umenie smiať sa keď sa ti chce plakať, ale vypiť keď sa ti chce grcať.
nitram47
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod sp1rit 13. 1. 2009 12:05

Zdravim,chtěl bych se zeptat,jak je to s tou funkcí SensMe,jak si tam dam ty písničky,dle nálady?..protože to nějak moc nepobíram.... :hm
sp1rit
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod gekoncik 13. 1. 2009 13:06

Nainstalujes si Sony Ericsson Media Manager a vlozis tam slozky s pisnickama a das v nasteveni > hudba > SensMe.. Pockas chvilku az ti projede vsechny pisnicky a upravi jejich META. Pote nahrajes ty same pisnicky znova do telefonu a pujde ti to..
Ne-ne-ne
gekoncik
Junior

Odeslat příspěvekod Skrblík 13. 1. 2009 18:01

je to trochu komplikovaný - já myslel, že si nkde v přehrávači vybereš funkci SenseMe, a označíš následně písničky, které se budou pod vybranou náladou přehrávat
Proud ThinkPad user.
Skrblík
Junior

Odeslat příspěvekod gekoncik 13. 1. 2009 18:21

To ja taky, ale neni to podle nalady ze si reknes smutne, nastvany, zabijel bych ale mas tam 4 stupnice jako kartezskou soustavu s body. Jednotlive body jsou pisnicky jak je odhadl Media Manager podle nalady a tempa. Kde mas na X smutne a štastné a na Y rychle a pomale.

Pak jezdis koleckem po pisnickach (bodech), vyberes pak si nastavis polomer nalady - vyberes. Sestavi ti seznam skladeb ktere tam patri.

Obrázek
Ne-ne-ne
gekoncik
Junior

Odeslat příspěvekod boudik 13. 1. 2009 19:06

jeste k tomu prepinani jj je to tak jak pise Nitram47. Jeste jsem ale prisel na jeste jednu moznost hudba se da prepinat i podrzenim tlacitka na zesileni a zeslabeni zvuku
boudik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Skrblík 13. 1. 2009 21:15

gekoncik: tak to je teda dost komplikovaný... až zbytečně moc (na mně)

boudik: o jde už od dob K750i :-) a taky při příchozim hovoru zmáčkeš + nebo - a na poprvý se vypne zvuk a napodruhý se hovor odloží :-) taková malá šikovnost
Proud ThinkPad user.
Skrblík
Junior

Odeslat příspěvekod Hurvajs.Spejblu 13. 1. 2009 21:22

O SemsEM je forum na semania.cz tam najdeš všechno potřebné
Hurvajs.Spejblu
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Skrblík 13. 1. 2009 21:23

to já to nepotřebuju... jen mi to připadá zbytečně složitý
Proud ThinkPad user.
Skrblík
Junior

Odeslat příspěvekod gekoncik 13. 1. 2009 21:34

Skrblík: neni to zas tak slozity kdyz mobil pripojis k PC kablen pripoji se ti jako disk a muzes nahrat hudbu primo na telefonu a on ti to vsechn projede primo tam :) Ale je to blbi ze tato aplikace neni v telefonu..
Ne-ne-ne
gekoncik
Junior

Odeslat příspěvekod Hurvajs.Spejblu 13. 1. 2009 21:48

Postřehy?
+ SUPER displej, nemá sice 16 mil. barev, ale u mobilu je to možná i zbytečbé (nebo aspoň já to okem nepoznám), ale 2.4 palce je na mobil bez OS výborný.

+ Rychlé a propracované ovládání. Nikde se na nic nečeká, načítání složky apod. (viz. nokia) tady nehrozí. A spousta malých šikovností a vychytávek (fičur ;-) ), která úplně mění komfort ovládání telefonu. prostě používat ho je radost.

+ Přehrávač Walkman je jako obvykle propracovanej a používání intuitivní a bezproblémové

+ Ryhlá data a dobrý prohlížeč (netfront) jsou fajn, jenom to pokrytí, ale to není chyba mobilu ale operátora.

- Foťák nestojí za nic (kromě ovládání toho foťáku :-) ) Ale to pro mě není priorita, kdyby tam nebyl vůbec, možná bych si toho asi ani nevšiml, na focení mám digitál.

Má tak nějak všechno co má mít a co mu chybí je pro mě zytečný. I když to není zrovna objektivní pohled, ale přesně vyhovuje mým potřebám.

Jednou větou: "hodně muziky za málo peněz"
Hurvajs.Spejblu
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod gekoncik 13. 1. 2009 22:46

Dá se použit prední foťák na foceni autoportretů jak to mají večká? Nepřisel jsem na to jak ho zapnout, jen kdyz dam video hovor.

Funguje vubec video hovor u nas bohuzel nemam moznost to znikym zkusit, kolik to stoji?
Ne-ne-ne
gekoncik
Junior

Odeslat příspěvekod obluda zelená 14. 1. 2009 08:08

Ne, u SE to nejde.

Videohovor funguje zatím jen u O2, cenu nevím.
Motorola T180-> Nokia 3410-> SE Z600-> Nokia 3410-> SE K750i-> SE K790i-> Nokia N8-00 -> Xperia SP -> Nokia 6

Nějak nemám čas.
obluda zelená
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Duii 15. 1. 2009 23:07

zdravim. takze ja mam tento fon 2 tyzdne. Som spokojny.je to fakt supa mobil
ALE: nikedy neviem preco sa mi vypne a hned zapne a pripravi si sam od seba temu od orangeu.

Dalej neviem ci to aj vam robi, ale mne sa kry hybe. Mam na mysli kryt, kt. zakryva baterku...
inak mob v pho
Duii
Junior

Odeslat příspěvekod gekoncik 15. 1. 2009 23:18

Taky se mi obcas pri pouzivani zasekne tak ze se mi zmeni tema na defaultni a kdyz vejdu do hlavni nabitky nenapadne vsechno vrazi zpet :)

Kdyz u baterky se mi taky hybe ten zamek by to mohl trosku pridrzet :)
Ne-ne-ne
gekoncik
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka