Sony Ericsson W910i - obecná diskuze

O mobilních telefonech značek Sony i Sony Ericsson

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod martinsip 16. 1. 2009 16:10

Duii píše:zdravim. takze ja mam tento fon 2 tyzdne. Som spokojny.je to fakt supa mobil
ALE: nikedy neviem preco sa mi vypne a hned zapne a pripravi si sam od seba temu od orangeu.
Dalej neviem ci to aj vam robi, ale mne sa kry hybe. Mam na mysli kryt, kt. zakryva baterku...
inak mob v pho

Jestli něco nepomrvilo FW dělaný pro Orange. Manželka ho má od Vodafonu a v poho. Nikdy žádný restart jako u Nokií.
Jinak kryt baterie drží "jako židovská víra" :-)
martinsip
Pokročilý

Odeslat příspěvekod gekoncik 16. 1. 2009 16:17

Taky mam telefon pres vodafone a kdyz se hybe a restartuje se :) Ale to jen kdyz zapnu nejakou aplikaci ktera se sekne a pak drzim cerveny :) Jinak v pohode..

Hlavne mi nefungoval gmail, jimm, ... Ted mam novy profil na net a uz to bezi tak neni duvod restaru :)
Ne-ne-ne
gekoncik
Junior

Odeslat příspěvekod m.cut 24. 1. 2009 13:17

Je mozne k telefonu pripojit repro od
pocitace?
HTC Desire | ROOT | ROM: AuraxTSense v8.0 HTC Sense 2.2 |

T-Mobile G1 white | T-Mobile G1 black | HTC Magic | Samsung Spica | HTC Desire ......
Twitter: m_cut
m.cut
Junior

Odeslat příspěvekod gekoncik 24. 1. 2009 13:20

Ano odpojist sluchatka v pulce a mas tam jack 3.5. Přímo do tel to nejde.
Ne-ne-ne
gekoncik
Junior

Odeslat příspěvekod m.cut 24. 1. 2009 13:26

Ja to spatne formuloval,me slo spis o to abych neco neodpalil,kdyz jsou to aktivni bedny.

T-Mobile G1 white | T-Mobile G1 black | HTC Magic | Samsung Spica | HTC Desire ......
m.cut
Junior

Odeslat příspěvekod obluda zelená 24. 1. 2009 14:22

Neboj, je to v pohodě, nic se nestane. Se svojí K790i to dělám běžně a s bráchovou W910i jsme to taky zkoušeli.
Motorola T180-> Nokia 3410-> SE Z600-> Nokia 3410-> SE K750i-> SE K790i-> Nokia N8-00 -> Xperia SP -> Nokia 6

Nějak nemám čas.
obluda zelená
Pokročilý

Odeslat příspěvekod m.cut 24. 1. 2009 14:52

Dik.tak to jsem rad.

m.cut
Junior

Odeslat příspěvekod Skrblík 24. 1. 2009 18:08

při přemýšlení na horách jsem tak koukal na sluchátka C902ky, a přišel jsem proč se nedává do mobilů 3,5mm jack a jenom redukci: víte proč?
Proud ThinkPad user.
Skrblík
Junior

Odeslat příspěvekod nitram47 24. 1. 2009 18:14

Skrblik: pokial mas nejaku informaciu, tak ju napis. Hadanky si nechaj na doma.
hard to the core

⇛Nie je umenie smiať sa keď sa ti chce plakať, ale vypiť keď sa ti chce grcať.
nitram47
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod gekoncik 24. 1. 2009 18:17

Protože mají handsfree, když na to připojíš vlastní sluchátka kabl má pak 2metry... A použitelné jsou jen originální sluchátka :)
Ne-ne-ne
gekoncik
Junior

Odeslat příspěvekod Skrblík 24. 1. 2009 18:21

gekoncik: nevim, co přesně si tím myslel, ale myslím že to co já: když bys přímo do phonu zapojil jiná sluchátka a pak bys přijmul hovor, 1) musel bys vyndat telefon a zmáčnout tlačítko pro přijetí - na sluchátkách by nebylo 2) stejně bys musel žvanit to mobilu - na sluchátkách by žádný mikráč nebyl!
Proud ThinkPad user.
Skrblík
Junior

Odeslat příspěvekod nitram47 24. 1. 2009 19:06

gekoncik píše:A použitelné jsou jen originální sluchátka :)

To ti kto povedal? Mikrofon je na redukcii, sluchatka tam das hocjake
hard to the core

⇛Nie je umenie smiať sa keď sa ti chce plakať, ale vypiť keď sa ti chce grcať.
nitram47
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod obluda zelená 24. 1. 2009 19:42

On to jen myslel délkou kabalu, jinak lze samozřejmě jakékoliv.
Motorola T180-> Nokia 3410-> SE Z600-> Nokia 3410-> SE K750i-> SE K790i-> Nokia N8-00 -> Xperia SP -> Nokia 6

Nějak nemám čas.
obluda zelená
Pokročilý

Odeslat příspěvekod gekoncik 24. 1. 2009 19:44

nitram47 píše:
gekoncik píše:A použitelné jsou jen originální sluchátka :)

To ti kto povedal? Mikrofon je na redukcii, sluchatka tam das hocjake

Použitelná myslím dobře použitelná, ne že to s jinýma sluchátkama nepůjde. Nebo pokud by jste chtěli tahat dvou a metrový kábel se sluchátkama? :)

O handsfree jsem psal a tím jsem myslel všechno stím mikrofonem :)
Ne-ne-ne
gekoncik
Junior

Odeslat příspěvekod Deleted user 24. 1. 2009 21:07

Skrblík píše:když bys přímo do phonu zapojil jiná sluchátka a pak bys přijmul hovor, 1) musel bys vyndat telefon a zmáčnout tlačítko pro přijetí - na sluchátkách by nebylo 2) stejně bys musel žvanit to mobilu - na sluchátkách by žádný mikráč nebyl!

To vážně není důvod, proč používat vlastní nestandardní (navíc ne zrovna příliš spolehlivý) konektor. K Nokiím, které disponují jackem, dostaneš kabel s tlačítkem pro příjem hovoru zrovna tak.

Jediný rozdíl je v tom, že pokud nechceš, nemusíš ho použít. A takových lidí znám dost, co při příchozím hovoru odpojí sluchátka a telefonují normálně s aparátem u ucha. Sám to taky dělám - jednak mi telefonování se sluchátky není příjemné, jednak chci vidět, kdo mi volá.

Předchozí stránkaDalší stránka