Sony Ericsson a Firmware

O mobilních telefonech značek Sony i Sony Ericsson

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod stepkapepek 24. 8. 2005 16:59

Ahoj všichni. -S tímto problémem mi nejspíš asi nikdo neporadíte, ale přece to zkouším... na Sony Ericsson T610 jsem si po dlouhém hledání stáhl firmware R6C005 (jeden z nejnovějších) - ale teď nemůžu najít nějaký freewarový program na jeho flashnutí do mobilu nemáte někdo nějaký spolehlivý?? -Za vaše rady předem děkuji
stepkapepek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jezevec 24. 8. 2005 17:43

Ale jestli mas obycejny datovy kabel, tak ani nehledej, tim firmware flashnout nejde.
jezevec
Junior

Odeslat příspěvekod stepkapepek 24. 8. 2005 18:14

Vždyť jsem našel na internetu, že to jde - je to prý nejlevnější řešení. - Dokonce jsem našel nějaký placený prográmky, ale ne freeware...
stepkapepek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod goodoldalex 24. 8. 2005 19:23

Nejde, potrebujes aj flashovaci hardware a to sa ti asi neoplati (stoji ako zopar novych t610).
The worst creator will always be better than the best critic.
goodoldalex
Junior

Odeslat příspěvekod mousefromhouse 24. 8. 2005 19:35

tak si stahni ty placeny pres emule zadarmo a je to : )
mousefromhouse

Odeslat příspěvekod stepkapepek 24. 8. 2005 19:59

Vy mi nevěříte, ale fakt to jde pomocí kabelu a softwaru - důkaz místo slibů: http://www.terminatordongle.com/index.p ... &Itemid=30
tady na tý stránce se dočtete o tom "vašem" hardwaru-Terminator Dongle, ale i o softwaru jménem Remote server software, což funguje s obyčejným kabelem + si musíte koupit kredity na úkony, které potřebujete (například Flash firmware=1 kredit) - myslím že to tak je....a proto si říkám, proč by nemohl existovat software, který by uměl to samé bez placení:-)
stepkapepek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Cahir 24. 8. 2005 20:11

jsem si temer stoprocentne jist ze to beznym kabelem nejde (u t6x0). vsak zkus hadat co zjistis po zaplaceni tech kreditu :) (to samy co my ti tu rikame zdarma)
GA628 -> T10 -> J6 -> 6210 -> T610 -> Mpx200
Cahir
Junior

Odeslat příspěvekod Ukulelembo(smazano) 24. 8. 2005 20:53

Nejde to, protoze tady je potreba servisni kabel DSC-11, ktery ma vuci datovemu kabelu DCU-11 jinak zapojene nektere piny.
Ukulelembo(smazano)
Junior

Odeslat příspěvekod stepkapepek 24. 8. 2005 23:50

Ok - přesvědčili jste mě...-abyste tedy porozuměli mému problému: mám T610 od T-Mobilu, ale používám SIM kartu od Eurotelu a docela mi v menu vadí ikonky od T-Zonu a podobne. -Myslíte teda, že nejlevnější řešení bude jít do servisu a nechat si přehrát firmware? -Jasný -asi jo....
stepkapepek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ? 25. 8. 2005 06:54

Tady je potreba decustomizace, tak bez do nejakeho neautorizovaneho servisu, protoze autorizovae servisy tuto operaci delat oficialne nesmeji (ale nerikam, ze se ukecact nedaji, zalezi na konkretni osobe). Nebo kontaktuj technickou podporu na SEmanii.
?
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 25. 8. 2005 09:11

FW se da prehrat zadarmo v prodejne kde se mobil koupil
nevim jak u T610/30 ale u K700 jak znamo to lze udelat doma pres kolebku od rady Pxx
Thomas Alva Edison je chlap kvůli kterému musíme dělat na tři směny.
IcemanCZ
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod imax 25. 8. 2005 09:41

Neco najdes i na http://www.davinciteam.com, ale je to taky placena sluzba.
imax
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod stepkapepek 25. 8. 2005 12:39

:D -Takovej ohlas jsem ani nečekal. -Díky moc kluci - moc jste mi pomohli...
stepkapepek
Kolemjdoucí