Sony Ericsson C702 - Obecná diskuze

O mobilních telefonech značek Sony i Sony Ericsson

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Peťass 16. 1. 2009 18:33

Víte, na co jsem ani po měsících používání mobilu stále nepřišel? Jakým způsobem při vkládání textu přepnout klávesnici na stálo do číselného módu. Tj. aby se po stisku klávesy vkládali pouze číslice? 8-D
Peťass
Junior

Odeslat příspěvekod Deleted user 16. 1. 2009 18:41

Podržením # a přepnutím do režimu 123... to nejde?

Odeslat příspěvekod nitram47 16. 1. 2009 19:16

Petass: Nastavenia/Vseobecne/Jazyk/Jazyk pisania a tam si zvolis len 1 jazyk a cisla. a ako pisal Majkl, podrzanim # sa ti to bude prepinat iba medzi zvolenym jazykom a cislami. takisto to mam vyriesene aj ja, SK<->123. nemusim aspon zakazdym vyberat, co chcem.
hard to the core

⇛Nie je umenie smiať sa keď sa ti chce plakať, ale vypiť keď sa ti chce grcať.
nitram47
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Endy.kuchta 16. 1. 2009 21:33

Zdravím.
Včera večer jsem psal o mém problému s GPS a ukazováním rychlosti a azimutu pohybu. Stáhl jsem si večer přes telefon dostupnou aktualizaci, zhruba po 20 minutách se vše úspěšně stáhlo a inicializovalo a už to funguje jak má. Vzhled nabídky nebo jiné věci zůstaly beze změny, (jak předpokládal nitram47), což jsem rád.
Jinak mam ještě dotaz. Při zapnutém stopaři/tréninku, když mi sleduje trasu, nedokážu ho minimalizovat a dělat jinou činnost, např. zamknout klávesy, abych telefon dal bezpečně do kapsy a měl "mrtvá" tlačítka. Návod mi neporadil... Řešili jste někdo to samé?
Děkuju za radu, Endy
Endy.kuchta
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod nitram47 16. 1. 2009 22:18

ten stopar/trening je java aplikacia? neda sa minimalizovat? ak nie, stlac cervene tlacidlo, opyta sa ta, ci ukoncit aplikaciu, abo minimalizovat. das minimalizovat, prejdes do pohotovestneho menu a normalne zamknes klavesy
hard to the core

nitram47
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod anydros 16. 1. 2009 23:40

Chtěl bych se zeptat na kartu do tohoto telefonu ... psal jsem na Sony ericsson odpověď zněla že do telefonu lze mít kartu pouze do 4gb ..... Ale na internetu jsem četl že do telefonu je možno dát i 32 gb kartu ......
anydros
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod obluda zelená 16. 1. 2009 23:46

No jo, SE oficiálně píše do 4GB. Na internetu píšou 32GB, tolik by totiž teoreticky měla ta plaforma(A200) podporovat. Já bych, řekl, že by to mohla být pravda. Má někdo zkušenosti?
Motorola T180-> Nokia 3410-> SE Z600-> Nokia 3410-> SE K750i-> SE K790i-> Nokia N8-00 -> Xperia SP -> Nokia 6

Nějak nemám čas.
obluda zelená
Pokročilý

Odeslat příspěvekod nitram47 17. 1. 2009 00:12

http://forum.semania.cz/index.php?topic=18979.0 c702 vzala 16GB kartu, takze v pohode
hard to the core

nitram47
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Deleted user 17. 1. 2009 00:27

nitram47 píše:ten stopar/trening je java aplikacia? neda sa minimalizovat? ak nie, stlac cervene tlacidlo, opyta sa ta, ci ukoncit aplikaciu, abo minimalizovat. das minimalizovat, prejdes do pohotovestneho menu a normalne zamknes klavesy

U A100 bylo možné klávesy zamknout odkudkoli (tedy ne jen z režimu standby) stiskem vypínače a zvolením volby Zamknout klávesy. To by tu nešlo?

Odeslat příspěvekod nitram47 17. 1. 2009 01:06

som myslel, ze celej platforme vzali vypinac a premiestnili ho do cerveneho sluchatka. :hm ale ako pozeram, vypinac ma, takze ist by to malo. na w580i som si takto blokoval klavesnicu aj v OM :-)
hard to the core

nitram47
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Deleted user 17. 1. 2009 01:26

Tak tak, na C702 ještě vypínač je.

Ta tendence rušit samostatné vypínače a vyhrazovat k tomuto účelu červené sluchátko je zvláštní. U SE jsem si toho už všiml, u Nokie se tenhle jev taky vyskytuje čím dál častěji.

Odeslat příspěvekod obluda zelená 17. 1. 2009 09:06

U některých SE to není červené sluchátko, ale C. Ale červené sluchátko se na vypínání u SE taky používá.
Motorola T180-> Nokia 3410-> SE Z600-> Nokia 3410-> SE K750i-> SE K790i-> Nokia N8-00 -> Xperia SP -> Nokia 6

Nějak nemám čas.
obluda zelená
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Deleted user 17. 1. 2009 13:21

Tak Céčko sloužilo jako vypínač v době, kdy SE ještě na sluchátka nehrál, ne? Např. W880. :-)

Odeslat příspěvekod jacktalking 17. 1. 2009 13:36

Majkl vP.: jenom malá perla - W880 od Vodafone ve stříbrné barvě měl zelené a červené sluchátko ;) Ale funkčně to bylo stejné jako v čisté verzi - tj, C a internet
jacktalking
SEkáč

Odeslat příspěvekod obluda zelená 17. 1. 2009 19:52

jacktalking: To mělo víc mobilů, třeba i K770i ta má ale samostatné vyp. tlačítko. Jo a tj. místo C, menu zkratek, ne?

Majkl vP: Třeba taková G502 má vypínací tlačítko na C a je na A200.

Nějak nemám čas.
obluda zelená
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka