Sony Ericsson C702 - Obecná diskuze

O mobilních telefonech značek Sony i Sony Ericsson

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Deleted user 17. 1. 2009 20:11

Trochu hokej v tom děláte, pánové. :D U W880 Vodafone byla sluchátka místo klávesy internetu (zelené vlevo) a menu činností (červené vpravo), u K770 a K800 zrovna tak. Vracečka a céčko zůstaly zachovány a W880 se vždy vypínal céčkem, zatímco ostatní dva jmenované měly samostatný vypínač. G502 má vypínač na červeném sluchátku, nikoliv na céčku.

Odeslat příspěvekod obluda zelená 17. 1. 2009 20:30

Tak proč je vypínací symbol na C?
Obrázek
Motorola T180-> Nokia 3410-> SE Z600-> Nokia 3410-> SE K750i-> SE K790i-> Nokia N8-00 -> Xperia SP -> Nokia 6

Nějak nemám čas.
obluda zelená
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Deleted user 17. 1. 2009 21:18

Tak si to od předprodukčního vzorku nakonec rozmysleli. :shock:

http://www.mobile-review.com/review/ima ... l-face.jpg

Odeslat příspěvekod Peťass 17. 1. 2009 23:21

nitram47 píše:Petass: Nastavenia/Vseobecne/Jazyk/Jazyk pisania a tam si zvolis len 1 jazyk a cisla. a ako pisal Majkl, podrzanim # sa ti to bude prepinat iba medzi zvolenym jazykom a cislami. takisto to mam vyriesene aj ja, SK<->123. nemusim aspon zakazdym vyberat, co chcem.

Bezva, díky, samozřejmě funguje. Akorát jsem to podržení křížku měl zafixováno jen jako přepínání jazyků, nikdy jsem ten seznam neprojel až dolů abych tam viděl to "123". A jak je vidět, byla to chyba 8-D
Peťass
Junior

Odeslat příspěvekod Jacoboo817 18. 1. 2009 13:48

Tigervzoo píše:Tak stal som sa aj ja majitelom C702. Predtým som mal Nokiu N70 a potom N80.... S telefónom som maximálne spokojný, až na jednu vec, keď spustím nejakú JAVA hru(nie original čo sú v telefóne) tak po ukončení hry mi nefunguje toto tlačidlo čo je na obrázku. Pomôže iba vypnutie a zapnutie tel... Stretol sa s tým niekto ?

Obrázek

no mne toto tiež robilo.Nefungoalo mi to tlačitko.Tak som použil aktulizacnú službu v mobile odvtedz v pohode. Je to len zlomok chýb čo ten telefon má. :tleskani
Pokial budeš držať hubu a krok...budeš do1ebavaný.....pokial sa budeš xciet prejaviť do1ebú ťa!
....alebo budeš najhorší ty!!!
Jacoboo817
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Jacoboo817 18. 1. 2009 14:18

Inac odchadza niekomu na C702 konektor?vsimam si že ked pocuvam hudbu tak to seka,je ozvena v sluchadlacha kd to dam do nabijania tak mi to hhned nenabija iba ked trosku vyhnem port smerom hore.
PS: u sa tešim na tu 3.reklamaciu . Momentalný počet reklamacii: 1(neuznana) 2.(port)-blizka buducnost 3. v nedohladne :oboze
Pokial budeš držať hubu a krok...budeš do1ebavaný.....pokial sa budeš xciet prejaviť do1ebú ťa!
Jacoboo817
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod obluda zelená 18. 1. 2009 14:23

No jo, taky mě štval konektor na K790i. Vyčistil jsem to lihem, na chvilku to dalo pokoj. Když začal zlobit, tak jsem to zopakoval a zatím v pohodě.
Motorola T180-> Nokia 3410-> SE Z600-> Nokia 3410-> SE K750i-> SE K790i-> Nokia N8-00 -> Xperia SP -> Nokia 6

Nějak nemám čas.
obluda zelená
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Jacoboo817 18. 1. 2009 15:35

no schvalne idem skusiť ,inac ako vyberaš sluchadla alebo nabijacku od mobilu? moj brat am tu istu koncovku a on to vytiahne kolmo k sebe, ja zas vylomenim smerom nahor. :D
Jacoboo817
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jacktalking 18. 1. 2009 15:45

Jacoboo817: vylomení dle návodu je správně, ta zámečková konstrukce na to je přímo dělaná. Není dělaná na vytažení. Vytažením pak často praská
jacktalking
SEkáč

Odeslat příspěvekod Jacoboo817 18. 1. 2009 15:51

jasnee budem akceptovať.ty s ako pochodil v servise. s phonom :?:
Jacoboo817
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Jacoboo817 22. 1. 2009 22:39

no jo no..potvrdila sa ta vada s tým mojim konektorom (port).bude tam kontakt odpasnutý..zajtra idem to reklamovať.
PS"Dakujeeeeeem nemuiste mi tleiskať.... :tleskani ...Moje anonymné heslo: zberatel reklamacii 8-D
Jacoboo817
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Endy.kuchta 23. 1. 2009 21:51

Zdravím Vás.
Psal jsem 16.1. 09 o mém problému s C 702, jak minimalizovat funkci stopaře, abych mohl dělat další věci na telefonu a zamknout klávesy. Když dám pozastavit běžící funkci stopaře, tak jediná nabídka je ukončit nebo pokračovat. S tím červeným sluchátkem to nejde, protože to tu funkci zkrátka vypne.
Došel jsem k tomu, že jde zmáčknout to tlačítko pod zeleným sluchátkem, (Jacoboo817 ho konkrétně ukazuje na tom snímku v příspěvku nade mnou)který mi nabídne mimo jiné zkratky a s nimi i nabídku "hlavní nabídka", čímž se dostanu klasicky do telefonu a stopař stále běží.
Pokud píšu něco, co je Vám dávno jasný, tak se nezlobte, pro mě je to "pokus x omyl".
Endy.kuchta
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kubito 24. 1. 2009 20:58

Ludia,pls,poradte.Mam C702 z Orangeiu,mam ho decustomizovany na verziu R3DA029,myslim,ze to je najnovsia verzia.Vsetko ide OK,az na GPS,ktore mi stale len nacitava,a nic.Predtym mi to islo.Kde moze byt chyba?mate niekto podobny problem?
Nokia 8110 - Mototola T180 - Nokia 5110 - Nokia 3510 - SonyEricsson T610 - SonyEricsson K600i - SonyEricsson W710i - SonyEricsson C702 - SonyEricsson Elm
kubito
Junior

Odeslat příspěvekod Tigervzoo 29. 1. 2009 08:00

Jacoboo817 píše:
Tigervzoo píše:Tak stal som sa aj ja majitelom C702. Predtým som mal Nokiu N70 a potom N80.... S telefónom som maximálne spokojný, až na jednu vec, keď spustím nejakú JAVA hru(nie original čo sú v telefóne) tak po ukončení hry mi nefunguje toto tlačidlo čo je na obrázku. Pomôže iba vypnutie a zapnutie tel... Stretol sa s tým niekto ?

Obrázek

no mne toto tiež robilo.Nefungoalo mi to tlačitko.Tak som použil aktulizacnú službu v mobile odvtedz v pohode. Je to len zlomok chýb čo ten telefon má. :tleskani

Pocuju ved cez aktualizacnu sluzbu menis iba firmware tel..... ja mam ten najnovsi R3DA029... a robi to stale aj ked mam povodne nastavenia bez pridavnych hier.... Pomoze iba vypnutie a zapnutie telefonu....
Tigervzoo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Peťass 29. 1. 2009 15:46

Zkuste upgradovat FW spíš přes SEUS než přes aktual.službu. Říká se, že je to spolehlivější, protože se provede full flash ;)
Peťass
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka