Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
nitram47 píše:Petass: Nastavenia/Vseobecne/Jazyk/Jazyk pisania a tam si zvolis len 1 jazyk a cisla. a ako pisal Majkl, podrzanim # sa ti to bude prepinat iba medzi zvolenym jazykom a cislami. takisto to mam vyriesene aj ja, SK<->123. nemusim aspon zakazdym vyberat, co chcem.
Tigervzoo píše:Tak stal som sa aj ja majitelom C702. Predtým som mal Nokiu N70 a potom N80.... S telefónom som maximálne spokojný, až na jednu vec, keď spustím nejakú JAVA hru(nie original čo sú v telefóne) tak po ukončení hry mi nefunguje toto tlačidlo čo je na obrázku. Pomôže iba vypnutie a zapnutie tel... Stretol sa s tým niekto ?
Jacoboo817 píše:Tigervzoo píše:Tak stal som sa aj ja majitelom C702. Predtým som mal Nokiu N70 a potom N80.... S telefónom som maximálne spokojný, až na jednu vec, keď spustím nejakú JAVA hru(nie original čo sú v telefóne) tak po ukončení hry mi nefunguje toto tlačidlo čo je na obrázku. Pomôže iba vypnutie a zapnutie tel... Stretol sa s tým niekto ?
no mne toto tiež robilo.Nefungoalo mi to tlačitko.Tak som použil aktulizacnú službu v mobile odvtedz v pohode. Je to len zlomok chýb čo ten telefon má.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků