Sony Ericsson C702 - Obecná diskuze

O mobilních telefonech značek Sony i Sony Ericsson

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Anakunda 24. 4. 2009 10:02

Spíš bych řekl že to je něco s konektorem v mt (výpadky mám u všech typů káblů), kromě těch rýh tam ale žádný poškození nevidím. Je nutná reklamace ?
Anakunda
Junior

Odeslat příspěvekod obluda zelená 24. 4. 2009 10:42

Já mám v konektoru taky rýhy a mám s tím problémy. Když poslouchám hudbu, musím pohýbat někdy s konektorem sluchátek nebo MPS-70, aby to hrálo dobře. až to bude nesnesitelné, zkusím to reklamovat.
Vím, že to je konektorem, protože mi to dělá u víc věcí. S nabíjením a USB problémy zatím nemám, protože rýhy mám jenom vlevo. Už jsem konektor několikrát čistil, ale to nepomohlo.
Pokud je to nepoužitelné, klidně to reklamuj, ten konektor by měl přece něco vydržet a ne s ním mít tak brzy problémy.
Motorola T180-> Nokia 3410-> SE Z600-> Nokia 3410-> SE K750i-> SE K790i-> Nokia N8-00 -> Xperia SP -> Nokia 6

Nějak nemám čas.
obluda zelená
Pokročilý

Odeslat příspěvekod marčo20 25. 4. 2009 13:30

potvrdzujem bezne ryhy :D
marčo20
Junior

Odeslat příspěvekod Anakunda 25. 4. 2009 14:08

Rýhy samy až tak nevadí jako odpojovaní konektoru při pohybu s telefonem, jestli to souvisí nevím tak mě zajímalo jakou má naději reklamace, výměna přes servis stojí 900 :roll:
Jestli je to opotřebení konektoru běžným použitím nemůže za půl roku po koupí odejít
Pokud je to jak psala obluda zelená vypadá to na chybu výrobce
Anakunda
Junior

Odeslat příspěvekod jan987 2. 5. 2009 11:51

Nevíte někdo prosím, jestli existuje nějaká aplikace, která mi umožní v C702 otevřít pdf dokument? Případně i doc... Díky
jan987
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod nitram47 2. 5. 2009 15:10

existuju ale su to len kvazy aplikacie na pdf a doc. otvoria iba jednoduche texty. obrazky, ine fonty, velkost, grafika, to nenacitaju. takze pokial chces plnohodnotnu aplikaciu, tak taka v jave neexistuje (aspon som sa k takej este nedostal)
hard to the core

⇛Nie je umenie smiať sa keď sa ti chce plakať, ale vypiť keď sa ti chce grcať.
nitram47
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Anakunda 2. 5. 2009 23:03

Ještě jsem se chtěl zeptat jak je to s uplatněním záruky a úpravou softwaru, mám lehce otuněný fw a nefinální(neoficiální) verzi mainu, jde ale čistě o hw reklamaci - výměna fastportu (odešel zcela a už není možnost uvést do původního stavu) - můžou např. kvůli tomu reklamaci odmítnout i když je to čistě hw věc? Respektive můžou mi na záručák udělat záznam o tom?
Anakunda
Junior

Odeslat příspěvekod nitram47 2. 5. 2009 23:19

mozu, samozrejme, ak na to pridu, je to porusenie zmluvnych podmienok. najistejsie mas dat firm do povodneho stavu
hard to the core

nitram47
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Anakunda 2. 5. 2009 23:28

No jo s tím já ale teď nic nemůžu dělat, bez funkčního konektoru těžko něco jde uvést do původního stavu. Pokud ale je to jen hw problém tak na to úpravy v softwaru nemají vliv ne? Je teda lepší nechat to vyměnit za prachy přes autorizovaný servis?
Anakunda
Junior

Odeslat příspěvekod nitram47 2. 5. 2009 23:32

ja neviem ako to funguje v praxi, pockaj si na Jack-a alebo niekoho ineho. co citam, tak sielali aj vytunene fony a servis im v pohode opravil HW chybu, ale tak iste to nie je
hard to the core

nitram47
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod jacktalking 3. 5. 2009 09:33

Anakunda: pokud ti servis prokáže že mimo konektoru je závada v telefonu i jiná a způsobená právě tím tuningem, automaticky záruku ztrácíš.
jacktalking
SEkáč

Odeslat příspěvekod (CZ)Mirek 5. 5. 2009 10:07

Pokud závada konektoru nesouvisí s tuningem FW, tak reklamaci vyřídit musí.
Prodejce ani servis nemůže za žádných okolností záruku zrušit. Zákon pojem zrušení záruky nezná.
I kdybych donesl mobil s prasklým displejem a reklamoval blbnoucí sluchátko, tak servis to musí přijmout a vyřídit, pokud neprokáže, že sluchátko bylo poškozeno uživatelem.
mobily: T2288R > OT311 > T192 > S25 > MT50 > M55 > MC60 > CT65 > OT303 > K300i > ME75 > K750i
Internet: garantovaná linka 4 Mbps
Disky: 200 GB Seagate, 250 GB Seagate, 640 GB Western Digital
(CZ)Mirek
Junior

Odeslat příspěvekod Anakunda 5. 5. 2009 11:55

(CZ)Mirek píše:Pokud závada konektoru nesouvisí s tuningem FW, tak reklamaci vyřídit musí.

tak to už yní líp snad to bude ok, reklamaci přijali tak uvdiím co na to servis, každopádně diky za info
Anakunda
Junior

Odeslat příspěvekod jacktalking 5. 5. 2009 12:23

(CZ)Mirek: to máš pravdu, psal jsem to výše (že na prasklý displej ne, ale pokud má prasklá tlačítka tak ty se opraví). V předchozím příspěvku jsem to jen špatně formuloval. Často se stane že přinesou telefon s prasklým displejem, ten se vymění pozáručně a příště se třeba záručně vymění konektor. To je pochopitelné.
jacktalking
SEkáč

Odeslat příspěvekod (CZ)Mirek 5. 5. 2009 12:53

ano, tak s tím už souhlasím :-)
mobily: T2288R > OT311 > T192 > S25 > MT50 > M55 > MC60 > CT65 > OT303 > K300i > ME75 > K750i
Internet: garantovaná linka 4 Mbps
Disky: 200 GB Seagate, 250 GB Seagate, 640 GB Western Digital
(CZ)Mirek
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka