Sony Ericsson C702 - Obecná diskuze

O mobilních telefonech značek Sony i Sony Ericsson

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Tchorik 31. 1. 2012 10:58

Dobrý den, prosím můžete mi někdo poradit. Mám problém s C702. Při synchronizaci kontatků v pc compation jsem si vsechny kontakty, ktere se mi v pc ukazaly upravila. Po odpojení telefonu mi jich v telefonu spousta chybí. Když telefon opět připojím k pc pomocí pc compation, tak tam chybějící kontakty vidím... Kde může být problém? V telefonu je nevidím ani v paměti telefonu ani na SIM kartě :-( Když kontakt, který se mi v telefonu nezobrazuje upravím pomocí pc compation a uložím, tak se mi v telefonu opět nezobrazí. Jsem z toho dost nešťastná. Díky moc za případné rady.
Tchorik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod nitram47 31. 1. 2012 17:14

PC Companion nie je dobry program na spravu telefonu. ked nechces riesit taketo chyby, pouzivaj My Phone Explorer.

k PC Companion: skus vypnut a zapnut telefon,skus cez ten MPE, ci tie chybajuce kontakty uvidi. nic ine ma zatial nenapada.
hard to the core

⇛Nie je umenie smiať sa keď sa ti chce plakať, ale vypiť keď sa ti chce grcať.
nitram47
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Tchorik 31. 1. 2012 17:28

Děkuju moc. Ten program stahnu a vyzkousim, je fakt, ze mi pc compation taky moc nesedi. Jinak se mi nejakym zahadnym zpusobem povedlo ty kontatky v telefonu zobrazit. Nejprve jsem zazalohovala, pak jsem v telefonu vse vymazala a obnovila ze zalohy, pak jsem ho jeste asi odpojila, ale kontakty uz tam byly. Tak snad zase nezmizi... Tak jeste jednou diky za odpoved.
Tchorik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod nitram47 31. 1. 2012 20:52

:idea: kontakty sa daju zalohovat aj na pamätovku ked treba.
hard to the core

⇛Nie je umenie smiať sa keď sa ti chce plakať, ale vypiť keď sa ti chce grcať.
nitram47
VIP uživatel

Předchozí stránka