W760i - obecná diskuze

O mobilních telefonech značek Sony i Sony Ericsson

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod seko0408 22. 6. 2008 19:04

aha tak sry asi som to zle porozumel :(
Nokia 5800XM => Orange SK
Sony NWZ-A815 => Earphones EP-630
seko0408
Junior

Odeslat příspěvekod obluda zelená 6. 8. 2008 20:07

Co říkáte na recenzi? http://sony-ericsson-cz.com/1671-sony-e ... cenze.html
Mě se ten ten telefon až na foťák líbí. Desing je taky pěkný a nejlepší je černá, která u nás není.
Motorola T180-> Nokia 3410-> SE Z600-> Nokia 3410-> SE K750i-> SE K790i-> Nokia N8-00 -> Xperia SP -> Nokia 6

Nějak nemám čas.
obluda zelená
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Tonda512 6. 8. 2008 20:24

Mít to pohotovostní obrazovku a AF tak je to pecka! :)
Tonda512
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Deleted user 6. 8. 2008 20:45

Prakticky s autorem recenze souhlasím ve všem, co napsal. Design je parádní, černá verze je opravdu nejhezčí. K tomu interface už jsem ale skeptičtější. Nějaké možnosti nastavení a personalizace se od dob K750 vlastně vůbec nezměnily. Je sice fajn, že jsou k dispozici 4 typy rozbrazení hlavního menu, ovšem dva z nich jsou poněkud nepraktické a možnost seřadit si položky podle sebe pořád chybí. Takhle to s celým SE půjde čím dál víc z kopce, protože i velcí příznivci značky se už teď musí začít trochu nudit... :hm

Odeslat příspěvekod obluda zelená 7. 8. 2008 08:53

Ono by se mohlo shrnout, jaké možnosti přizpůsobení by jste chtěli. Majkl by chtel přeskládat ikonky a kdysi psal i o změně písma, já bych uvítal jednoduché přidávání libovolných flash témat do všech mobilů a nejen, že je jich několik ve stylovkách. Co byste uvítali vy ostatní?

Vzpomínám si na můj 1. mobil motorolu T180. V tématu Můj první telefon jsem ji sice zkritizoval, že namá čas a datum, ale skrývala velké možnosti přizpůsobení a to byl asi nejlevnější mobil tehdy. Mohl sis skrýt položky v menu, které jsi nechtěl a dokonce měl rychlé menu zkratek. Mohl sis do něho přidat 9 zkratek ze seznamu předvolených zkratek.
Motorola T180-> Nokia 3410-> SE Z600-> Nokia 3410-> SE K750i-> SE K790i-> Nokia N8-00 -> Xperia SP -> Nokia 6

Nějak nemám čas.
obluda zelená
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Gimli 16. 12. 2008 16:47

OMlouvám se,že oživuji staré vlákno,ale nechtěl sem zakládat nové - mám jednoduchý dotaz - když jste si někdo kupovali Sony ericsson w760, měli jste na krabici napsáno w760 nebo w760i? neboť já si dnes tento mobil koupil a je tam jen w760, tak jestli jsem nekoupil mobil určený třeba pro jiný trh,nevím totiž,co je přesně to "i". díky
Gimli
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod nitram47 16. 12. 2008 20:29

"i" sa pouzivalo pre Europu. nove znacenia uz nemaju "i". w760i je oznacovana este starym znacenim.
a co sa tyka tej krabice, s tym ti uz neporadim
hard to the core

⇛Nie je umenie smiať sa keď sa ti chce plakať, ale vypiť keď sa ti chce grcať.
nitram47
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Gimli 16. 12. 2008 20:40

Tak sem zjistil,že můj w760 má originál německý návod a český návod je tam v takovém malém manuálu,jak sem zjistil - poize stažený z netu a vytisklý dokonce bez rejstříku. takže asi mobil z Německa. karta byla v mobilu,nikoliv zvlášť,což mne taky překvapilo. tak nevím,esli mi bude dobře fakčit, původně sem ho měl mít až k Vánocům,ale asi ho zkusím zapnout a uvidíme,co umí nebo neumí :-| tak snad sem nenaletěl...
Gimli
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod obluda zelená 17. 12. 2008 09:17

No, asi bude dovezený z Německa.

A ani u SE neví, jestli je tam i. Na stránkách mají v adrese a nadpisu stránky W760i a v textu W760.
Takže tem problém není kvůli tomu.

Nějak nemám čas.
obluda zelená
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Gimli 17. 12. 2008 11:10

Díky za odpověď. Ovšem by mě tedy ještě zajímalo,jestli funguje stejně,pokud je dovezený z Německa nebo je to oficiální distribuce pro český trh. Jestli je to jedno nebo mám mít strach že brzo odejde? (třeba při nějaké aktualizaci apod.).Máte někdo zkušenost? Díky
Gimli
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod nitram47 17. 12. 2008 11:37

Vse ok. Jediny problem mozes mat pri prípadnej reklamacii.
hard to the core

⇛Nie je umenie smiať sa keď sa ti chce plakať, ale vypiť keď sa ti chce grcať.
nitram47
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod obluda zelená 17. 12. 2008 13:03

A při aktualizaci firmwaru se ti nahraje zřejmě němčina a mohl by tam případně být problém. Kdo ví totiž, co s firmwarem provedli.

Nějak nemám čas.
obluda zelená
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Gimli 9. 1. 2009 18:35

Zdravím,tak jsem nakonec koupil W760 a jsem s ní plně spokojen (prozatím). Ale mám ještě dotaz - máte někdo na tento mobil kožené pouzdro značky Krusell? já si ho dnes koupil a když ho dám na mobil,tak mi nejde zasunout - zasunutí brání ta průhledná plastová ochrana klávesnice - prostě nepodjede pod tu kolejničku. Teda abych byl přesnější - zasunout jde,ale jedině násilně,vždycky ten plast trochu pokrčí a mám obavy,že když to ještě párkrát udělám,tak se to přetrhne. Máte někdo taky podobnou zkušenost? Nebo dělám něco špatně??? Díky
Gimli
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod shayooo 16. 1. 2009 16:41

Chcem sa opytat do akej kapacity podporuje w760i pametove karty?(4gb/8gb)
shayooo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Skrblík 16. 1. 2009 18:53

4 a 8 GB podpuruje 100%. myslím, že až vyjdou 32GB karty, bude je podporovat taky...
Proud ThinkPad user.
Skrblík
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka