Dilema - K750i vs 6230i: jaké mají chyby?

O mobilních telefonech značek Sony i Sony Ericsson

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod mickaelb 20. 9. 2005 18:48

Takze to shrnme: Pro normalni pouzivani a praci by byla lepsi 6230i, na multimedia a na "machrovani" k750i, ale vsak si nech v obchode oba predvest a potom se rozhodni, ktery se ti vic zalibi ;)
mickaelb
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mousefromhouse 20. 9. 2005 18:53

mickaelb píše:Takze to shrnme: Pro normalni pouzivani a praci by byla lepsi 6230i, na multimedia a na "machrovani" k750i, ale vsak si nech v obchode oba predvest a potom se rozhodni, ktery se ti vic zalibi ;)

Vicemene souhlasim, akorat ta pasaz " Pro normalni pouzivani" u Nokie je ponekud diskutabilni... Jake ma kdo v tomto naroky je podle me zcela individualni.
mousefromhouse

Odeslat příspěvekod mickaelb 20. 9. 2005 18:54

Normalni pouzivani = na co je telefon primarne urcen ;)
mickaelb
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod maly.vena 20. 9. 2005 18:55

Víš,lehce se to řekne,nechat si ho předvést,ale tyhle maličkosti,co ti potom kazí radost z nového founu,na ty přijdeš až doma,když se do něj položíš.Tahle diskuze by měla být u každého nového mobilu,nemyslím něco srovnávat,ale podělit se s jinými co si ho chěj koupit o zkušenosti,dobré nebo špatné.To co pro někoho je prkotina ,pro druhého je zásadní.Rozhodnutí je jen na něm. :D
maly.vena
Junior

Odeslat příspěvekod Kkozi 20. 9. 2005 19:20

Taky sem se rozhodoval jestli SE k750i nebo nokii,oba sou vzhledove pekny, maj podobny funkce. Spis jsem byl priklonenej k SE k750i,ale porad jsem vahal. Jasno jsem mel az ve chvili,kdyz jsem si s Nokii 6230i hral.Je to jenom muj nazor,ale nemoh bych mit takovej mobil jako nokie,uz jenom proto,ze se mi nelibi cely to prostredi telefonu a taky jsem zjistil,ze mam radsi joystick. Jinak jsou to telefonu se skoro stejnou funkcnosti,ale u me vyhrava SE k750i;-) Tesim se,az ho budu mit:-)
Kkozi
Junior

Odeslat příspěvekod InfernoX 20. 9. 2005 19:28

To Beat:Já sem taky ze západu čech a RDS text mají třeba Kiss a FMko,takže nevim asi máš starý rádio :lol:
InfernoX
Junior

Odeslat příspěvekod InfernoX 20. 9. 2005 19:34

K750i je jen další výbuch na čtvrt roku jako všechny SE a zachvíli ho bude mít plno lidí protože bude stát 5 klacků.Tak jako T610,K500 a už i pomalu K700.
InfernoX
Junior

Odeslat příspěvekod drumm.xxt 20. 9. 2005 19:54

No taky je možné že tahle diskuse bude probíhat do nekonečna a než se jambare a další lidi(včetně mě) rozhodnou pro jeden z těchto dvou phonu, budou na trhu už daleko lepší a ani jeden z těchto dvou už nebudete chtít ani vidět.Že?Takže kupuj co nejdřív dokud váháš, nebo se ti za chvíli nebude líbit ani jeden z nich... :roll:
drumm.xxt
Junior

Odeslat příspěvekod hotspot 20. 9. 2005 19:55

InfernoX: No to je jasný, ale ten rok během kterýho tolik zlevní je přece jenom dlouhá doba, takže to není až zas tak radikální důvod... a to že ho má plno lidí nemusí každýmu tak vadit jako tobě.
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Cobra(smazano) 20. 9. 2005 20:27

fido_cz píše:No jo, zvrtava se to pomalu ve flam. Pokud Jambare nenapise, co hlavne od telefonu chce, nema cenu tu doporucovat jeden z techto telefonu.

2beat: k750i je na MP3 opravdu o hodne lepsi. Ma egualizer, tvorbu playlistu a znatelne lepsi sluchatka. A radio ma take o tridu lepsi.

Nokia 6230i Ekvalizér MÁ a Playlisty se u ní taky DAJÍ vytvářet. A ta sluchátka jsou nakonec taky docela dobrá. Je to výborný telefon.
Nokia: 5110 -> 3210 -> 6210 -> 6230i (03.50) + MMC Pretec 1GB + Krusell
Cobra(smazano)
Junior

Odeslat příspěvekod beat 20. 9. 2005 20:46

Anarki píše:(ono kdyz chces neco fotit, tak mas vetsinou u sebe jen telefon)

Noo, já když chci fotit, beru s sebou foťák.. Mobilem fotím momentky, a ty opravdu na papír dávat nepotřebuju.

InfernoX: No, KissProton RDS text má, ale FM Plus teda spíš píše něco jako HIT Radio atd. Ale že by tam psali název interpreta a skladby,... No, ale je fakt, že už jsem RDS text dlouho nezapnul. Moc to nepotřebuju. :)
beat
Junior

Odeslat příspěvekod fido_cz 20. 9. 2005 22:01

Cobra: No jo, tak sem ji vzal do ruky a akvalizer tam je. Playlisty teda nikde nevidim.

Jinak dobre telefony sou proste oba. Mam oba dva doma a mam teda radsi SE. Na Nokii mi nejvic vadi karta pod baterkou. Ctecka je preci jen rychlejsi nez kabel. Je to jen muj nazor, o obou telefonech je tu uz napsano az az a pokud se nekdo neumi rozhodnout sam tak at si radsi ani nic nekupuje.
fido_cz
Junior

Odeslat příspěvekod aquila 20. 9. 2005 22:31

na 6230i sa daju vytvarat playlist len cez pocitac. ci uz nakopirovanim m3u priamo alebo cez nokia audio manager ci ako sa to vola. popripade appz tretich stran ;)
aquila
Junior

Odeslat příspěvekod TA 20. 9. 2005 22:43

M. píše:Kdybych ja si musel vybrat, tak bych sel do 6230i. Proc? Kvuli lepsimu kalendari a Mass Storage.

Čo získaš mobilom, ktorý má Mass Storage :?:
Live long and prosper!

Zachráňme košické trolejbusy!
TA
Junior

Odeslat příspěvekod šéfik 20. 9. 2005 23:16

no já bych si vybral W800 a proč? protože vypadá líp než K750 a já ty Nokie nemusim.. nějak mě ničím nikdy nezaujali.. SE Rulez :)
šéfik
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka