Jimm ICQ do SE není š?astný

O mobilních telefonech značek Sony i Sony Ericsson

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod MobilMania 26. 3. 2005 20:44

Tak jsem si podle bleskovky stáhnul aplikaci JimmSE ICQ a při přenášení do K700i mi mobil dal hlášku, že aplikace je chybná. Máte stejný problém? Dá se někde najít funkční aplikace?
MobilMania
Junior

Odeslat příspěvekod MobilMania 26. 3. 2005 20:45

Taky se mi to stalo, zapátral jsem po netu a funkční JimmSE ICQ jsem našel na http://k700i.site.cz/menu.php?menu=aplikace

Mám ale jiný problém, když se připojim přes Jimm tak mě ostatní nevidí jako připojeného a při příchozí zprávě mi to nepřehrává zvuky.......Tak nevim.
MobilMania
Junior

Odeslat příspěvekod Rene_Zavadil 27. 3. 2005 12:55

No já používám Jimma na P900 a funkční je 100%. A co jsem zatím vyzkoušel, tak je to zatím nejlepší ICQ klient pro SE.
Rene_Zavadil
Junior

Odeslat příspěvekod McLaren 27. 3. 2005 12:56

v Javě určitě, ale na P900 je lepčí Agile Messenger :!:
Audi A4 2.5Tdi Quattro <3
McLaren
Junior

Odeslat příspěvekod Rene_Zavadil 27. 3. 2005 13:05

No věř, že jsem Agile měl taky, ale prostě mi nějak víc vyhovuje Jimm. :wink:
Rene_Zavadil
Junior

Odeslat příspěvekod Martin Vagner 27. 3. 2005 17:18

Jen pro upřesnění, verze co je na SEManii je stejná jako ta na webu K700i.site.cz
Martin Vagner
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Mr.white 28. 3. 2005 08:10

Já používám JimmSE ICQ v telefonu už necelý týden a funguje. Třikrát mi sice zamrz celej telefon, ale po vyjmutí a zandání baterky vždy fungoval dál normálně. Myslim si, že my zamrz protože sem si při jeho používání s telefonem moc hrál. 8) 8)

P.S. Dneska jsem byl nucen smazt ICQ z mobilu, nefungovalo tak skvěle jak sem si myslel a dnes už ani nenaběhlo prej chyba aplikace, takže nic :cry:
Mr.white
Junior

Odeslat příspěvekod VooDoo (novy) 6. 4. 2005 08:41

Pouzivam Jimma uz 4 mesice a naprosta spokojenost.. Zkousel jsem i pro srovnani cmessenger a co se tyce uzivatelskeho rozhrani a jednoduchosti na Jimma proste nema.. Asi tyden mam novy JimmSE, funguje spolehlive a bez zadnych problemu.. Musim rict, ze to byl jedine krok k lepsimu.. Jediny co mi na icq vseobecne na k700i vadi, je to, jak strasne to zere baterku :D
Polovina obyvatel České Republiky jsou optimisté, ta druhá na drogy nemá . . . :O)
VooDoo (novy)
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod VooDoo (novy) 6. 4. 2005 08:42

jo a jeste jedna vec: ICQ v mobilu je strasna zavislost, kdo muze jinak, at si ho tam radsi nedava :pozor2 8) :lol:
Polovina obyvatel České Republiky jsou optimisté, ta druhá na drogy nemá . . . :O)
VooDoo (novy)
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod yonderboy 7. 4. 2005 18:11

tak tenhle programek jsem pouzival se svoji k700 hodne dlouho, nicmene nedavno jsem udelal chybu protoze jsem nahradil jimma novou verzi (moznost minimalizace) a ta mi nechodi .. neustale to hazi hlasku chyba 118 .. nastaveny mam vsechno spravne, kontroloval jsem to na forech: k700i.site.cz, semania.com nicmene neustale mi to nefunkuje ..

- mate nekdo zarucenej postup jak jimma rozchodit ?? mam go kartu ..

- kdyztak piste na yonderboy@seznam.cz
yonderboy
Junior

Odeslat příspěvekod petr-wm 7. 4. 2005 19:23

S aplikací Jimm naprostá spokojenost. Komu se ještě žádnou verzi nepodařilo nainstalovat, tak je možné zkusit následující odkazy:

http://freewap.cz/wap/mobiljava/Jimm.jar

Tato verze je vyzkoužena na SE K500i a SE K700i. Při nastavování je nutno u zvukových souborů přepsat koncovky (message.mid, online.mid).
Naposledy upravil petr-wm dne 28. 7. 2005 07:58, celkově upraveno 1
petr-wm
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod sakul99 7. 4. 2005 20:29

mam tak Jimm 0.3.3 ale ja som strasny antitalent kto mi poradi co mam presne urobit aby som to rozchodil prosim
sakul99
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod andels 2. 10. 2005 07:28

me jimm funguje v poho :) verze 0.4.0
andels
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Zelik 2. 10. 2005 10:52

Já mam ten co je na k700i.site.cz a v phoodě...
Zelik
Junior