Taky váhám, zda se K750i za tu více než dvojnásobnou cenu ( 8500,- oproti 3900,- ) vyplatí

- bojím se totiž toho joysticku na K750i, zda to není stejnej shìt ( zatím je příliš brzy ), na jakej nadávají na K700i - na něm prý po půl roce ten joystick hóódně odchází a do jaké míry je úspěšná reklamace této závady a u kterého prodejce bez problémů, jsem tady nenašel - určitě to bude většinou svedeno na nešetrné a nevhodné zacházení, na které se záruka nevztahuje

- jinak oprava v servisu prý stojí litr - u K700i za 3900,- by to ovšem tolik nebolelo ......jinak některé příspěvky na joystick u K700i jsou fakt hustý, namátkou jeden z historie:
"
Zaslal: čt 20. 10. 2005, 18:50 Předmět: Joystick na h.....
Mam K700i asi od brezna a v cervenci mi zacal blbnout joystick..V zari se uz nedal skoro pouzivat, tak jsem ho poslal na reklamaci (koupen v ET). Presne po mesici mi telefon prisel s tim, ze joystick byl vymenen..Je to asi 14 dni a uz zase nejde!Nejhorsi ale je, ze jenom obcas..Takze mi bylo sdeleno, ze kdyz to neni stala zavada, tak mi ji nemuzou opravit..Mam teda telefon, kterej obcas muzu pouzivat, obcas nee A s kym jsem mluvil, tak vsichni maji stejny problem..Kamosi si koupi K700i a po tydnu se to pos*alo..Takze des!Toho bych se dneska opravdu bal..Hodne se mi libi K750i, ale ma joystick, takze bych do nej nesel.
Takže teď nevím, co risknout - zda za bomba cenu 3900,- ušetřit a koupit K700i nebo zariskovat K750i za 8500,- a modlit se, aby mi joystick vydržel aspoň rok a pak mi ho opravili bezplatně v záruce

.
P.s. edit - aha, nevšiml jsem si toho "S", zahlédl jsem 700 a 750 a už jsem "psal" - až Kkozi mně nakopnul
, takže tenhle příspěvek please přeskakujte, je off topic - ale mazat ho nebudu