Nokia Lumia 520

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod mimonaut 7. 5. 2014 09:59

Mám dojem, že mapy v DP zatím na kartu přesunout nejdou.
Už třetím rokem lumia 920 a jako pracovní průběžně různé androidy i lumie.
mimonaut
Junior

Odeslat příspěvekod thomassek 9. 5. 2014 09:18

Ahoj,možná je to tu už někde popsané (kdyžtak se omlouvám), ale jak se dá aktualizovat L520 na GDR3..?
thomassek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mimonaut 9. 5. 2014 09:49

Nastavení / aktualizace telefonu / zkontrolovat aktualizace :-)
mimonaut
Junior

Odeslat příspěvekod inkvizition 9. 5. 2014 11:55

Přesunout nejdou, ale v nastavení úložiště si lze v nové verzi WP 8.1 vybrat, kam se budou instalovat, takze nastavit, smazat mapy, znovu stahnout a je to :) Alespon me to takhle funguje
inkvizition
Junior

Odeslat příspěvekod anonymni 9. 5. 2014 17:33

Přesně takto to kamarád udělal, a přesto že měl nastaveno cíl stahování na SD kartu, tak se mu mapy uložily do telefonu.
Tobě se uložily na SD kartu?
Prý to ještě na develop.verzi 8.1 nejde?....Nastavení ano,ale cíl je pořád paměť telefonu,která je u L520 na 3GB Offline ameriku prostě malá...
anonymni

Odeslat příspěvekod milous67 14. 5. 2014 13:41

Nainstaluj ze store aplikaci "Lumia storage check beta".Apka se objeví v menu a funguje i na WP8 a mapy se dají ukládat na SD.Zde je odkaz: http://www.windowsphone.com/s?appid=c2a ... 149e44214c
milous67
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod klvy 20. 5. 2014 08:13

Dají se někde koupit ta originální sluchátka přibalovaná k WP s tím ovládacím tlačítkem, kterým se dá ovládat Hudební přehrávač? Ke své Lumii jsem měl přibalenou jen nějakou levnější variantu bez tlačítka.
klvy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod DVAE 9. 6. 2014 19:39

Zdravím,

chtěl bych se zeptat jestli máte zkušenosti, které dlaždice aplikací, žerou nejvíce baterie. Je tu hodně stránek je mi jasné, že se to tu probíralo, jen bych chtěl slyšet vaše zkušenosti se žraním baterie kvůli dlaždicím.
DVAE
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod dejvidek 9. 6. 2014 20:17

Nejvíce asi jakékoliv měřiče baterie.
dejv
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod anonymni 10. 6. 2014 11:10

Mám dotaz :-)
Chtěl jsem se zeptat, jestli při firemním použití lze k jednomu telefonu L520 nastavit dle směn více e-mailových klientů dle jména dotyčného vlastníka (ranní-odpolední-noční) směny...
Díky za odpovědi.
anonymni

Odeslat příspěvekod chalmil 13. 6. 2014 19:19

Zdravím.Přečetl jsem celou diskusi a nenašel jsem žádnou informaci,která by mi poradila:
Přes BT jsem si nasoukal všechny kontakty do 520.Jenže ještě tyto potřebuji dostat ještě do manželčiny 520.Jak je dostat z jedné do druhé?
Lze odeslat vizitku jinak než MMS?
Díky za odpověď
chalmil
Junior

Odeslat příspěvekod dejvidek 13. 6. 2014 21:17

Jednodušší bude kontakty exportovat z outlook.com (MS účtu) a naimportovat je do jiného účtu (manželky), 520 si je pak po přihlášení stáhne.
dejv
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod chalmil 14. 6. 2014 14:59

dejvidek:díky.Vyzkouším.Mám staré Offky,tak uvidím jestli se budou s 520 kamarádit.
chalmil
Junior

Odeslat příspěvekod C.I.S.I. 23. 6. 2014 21:16

Ahoj, mel bych mensi prosbu.

Muj mensi bratr, ktery vlastni Nokia Lumia 520, mi dnes dal vedet, ze dal aktualizovat svuj telefon na Windows Phone 8.1...aktualizaci provedl, ale uz tak 2-3 hodiny se mu tam porad toci ozubena kola. Je to v poradku? Takhle na dalku jsem na to kratky a nevim, co mu poradit. Zkousel jsem googlit a na podobny problem se mi nepodarilo narazit. Co s tim? Nechat to jet nebo udelat neco jineho? Neco mi rika, ze takove chovani telefonu neni uplne ok.

Diky moc za jakoukoliv pomoc!
C.I.S.I.
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod dejvidek 23. 6. 2014 22:05

Dvě až tři hodiny není ok, řešením je reset telefonu.
dejv
dejvidek
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka