Kaktus v síti T-Mobile - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod roy1 11. 2. 2022 16:39

Apka spí, protože v novinkách z květináče na stránkách kaktusu je pořád jen dobíječka z 21.1. Tak jestlipak vůbec je?
roy1
Pokročilý

Odeslat příspěvekod polda 11. 2. 2022 16:49

Teď
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod roy1 11. 2. 2022 16:50

Jo a taky hned follow the page hlásí
roy1
Pokročilý

Odeslat příspěvekod kezlab 11. 2. 2022 16:50

Tak už opraveno na webu i appka už hlásí.. :)
kezlab
Junior

Odeslat příspěvekod EvzenP 11. 2. 2022 16:58

Takze statisticka data to predpovedela spravne - 11. v mesici.

Ted jeste, aby autor konecne opravil tu apku, aby hledela na ta SPRAVNA statisticka data a ne na dny v tydnu...
A rovnou by u toho mohl spravit tu blbost, ze jeste 11.2. tam sviti, ze pristi dobijecka bude 7.2.
EvzenP
Junior

Odeslat příspěvekod myscho123 11. 2. 2022 21:08

Hm. Prvý bonusový kredit platil rok, druhý už len mesiac? To som nejak prehliadol, čakal som zas rok.

Takže mám kopu bonus kreditu na 200kč balíček za mesiac.. Aspoň viem že stačí nabíjať za 200.
myscho123
Junior

Odeslat příspěvekod radim 11. 2. 2022 21:56

radim píše:Kdy by tak mohla být dobíječka, v pátek?

Bych se možná aji uživil v Delfách, ne? ;-) Akorát že jsem to prošvih... :grr:
radim
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Ipanema 11. 2. 2022 22:02

Myscho123: Ta karta je už víc jak rok aktivovaná? To by pak souhlasilo. První bonus byl na ni rok a teď už to bude po měsících. Jakékoliv dobití (dnes a nebo příště) prodlouží předchozí bonus o 30 dní. Jestli karta má míň než rok, tak ses dostal s bonusovým kreditem na nulu. Tím se ten plný rok "vymaže".

Snad jsem to pochopil správně.

Jinak ano - nyní stačí dobíjet každý druhý měsíc za 200 Kč, jestli máš kartu jen na internet.
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod hauzz 11. 2. 2022 23:20

Pokud máš spoustu bonusu co by propadl pořiď SIM zdarma a v samoobsluze udělej výměnu. Oba kredity budou na půl roku. Když ještě před výměnou uděláš dobití SIM zdarma v dobíječce máš navíc triple ;-)
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod anonymni 12. 2. 2022 08:59

Hauzzi, když udělám výměnu v sámošce, do kdy je nová karta aktivní? Respektive, jak dlouho budu bez telefonu?
anonymni

Odeslat příspěvekod jjrr 12. 2. 2022 09:41

Pár sekund myslím. Stejně jako když převádiš SIM na eSIM a opačně.
jjrr
osobne

Odeslat příspěvekod stani 12. 2. 2022 12:45

Dá se Kaktus dobíjet také na terminálech (trafiky, apod.)?
stani
Junior

Odeslat příspěvekod anonymni 12. 2. 2022 13:08

Díky, nemám s tím zkušenost. Předpokládám, že kartu zdarma nejprve aktivuji hovorem, dobiju na požadovanou hodnotu, nejlépe při dobíječce a potom provedu převod v samoobsluze původní sim (aniž bych musel mít u té karty zdarma aktivovanou sámošku), že?
Naposledy upravil anonymni dne 12. 2. 2022 14:31, celkově upraveno 1
anonymni

Odeslat příspěvekod hauzz 12. 2. 2022 13:30

Právě jsem provedl výměnu za SIM zdarma takže :
- SIM zdarma jsem včera aktivoval hovorem, přišla SMS s číslem OKU a druhá SMS s tím že na 1. Dobití je bonus.
- během dobíječky (doporučuji až druhou hodinu) jsem dobil 500 celkem tedy 1510 oba kredity.
- samoobsluhu na novou SIM jsem nezřizoval není potřeba
- v samoobsluze stávající SIM na webu (pro PC) v sekci nastavení je výměna SIM
- bonus kredit 1010 na půl roku od výměny, klasický kredit 500 Kč platí rok od dnešní výměny. Výměna je během pár sekund, zkusil jsem na číslo zavolat a bylo hned nedostupné tak jsem SIM vyměnil a je to (legendární zakázaná reklama t-mobilu vyměňámy!).

-- 12. 2. 2022 12:32 --

Ještě dodám že dobití jsem provedl na jejich webu kartou, paradoxně přes mobilní data T-mobile byla stránka delší dobu nedostupná. Když jsem se připojil na WiFi tak se stránka Kaktusu na dobití kreditu v pohodě otevřela. Ale ostatní stránky Kaktusu šly bez problému i přes ty mobilní data. Zvláštní hm.
hauzz
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka