Stále u mne vede Kaktus, ale rád bych jen zjistil, zda je něco lepšího.
KAKTUS: teoreticky 6 GB + neomezené soc. sítě, v průměru 100,-/měsíc
(*s využitím bonusu za dobití)https://www.mujkaktus.cz/KAKTUS umožňuje dobít nepravidelně 2x měsíčně v určitý čas za dobití 200 - 500 Kč. Zdálo se mi to původně nepohodlné, ALE je tu
téma, kde to vždy někdo postřehne a dá vědět ostatním v den bonusu.
Mám to udělaní tak, že mail s upozorněním na to téma mám přeposílaný na SMS mail (Vodafone zdarma), takže ani nemusím být online ten den, abych to zjistil. Přijde mi SMS.
Jediné nepohodlí je:
- na to ten den nezapomenout
- vždy alespoň zpětně ten odkaz v mailu na vlákno na fóru rozkliknout, aby přišlo upozornění i na následující upozornění na bonus).
Tedy když pak mám předplacený tarif "
6 GB + neomezené soc. sítě" za 200,- Kč (nevím, jestli je ještě v nabídce) ...tak dobiju 200,- a mám 2x 6GB na 2 měsíce. Tedy platím vlastně
100,-/měsíc (4 EUR). A to jen, když potřebuji.
Když si totiž aktivuji "Samoobnovování" tarifu, tak pokud v den vypršení nemám dostatečný kredit, tak se tento tarif zmrazí do doby, než dobiju dostatečný kredit (funguje mi to takto minimálně 2 roky). Tedy pokud zrovna mobilní data nepotřebuji, nemusím za ně platit.
TIP: Když potřebujete data jen na 1 měsíc a pak už ne, tak lze udělat trik, že když dobiju 200,-, pak získám 200 bonus na data. Pak utratím např. 1Kč, tedy pak mám na účtě 199,-, a po měsíci se to neobnoví, když nepotřebuji.
Pak stačí kdykoliv dobít jen 50,- a lze opět datovat. (nenašel jsem způsob, jak dobít méně, než 50,-, v IB FIO min. 200,- dejte případně vědět)