od Topes 13. 10. 2022 17:22
Tak bohužel to nepomohlo a zjistil jsem, že to škobrtnutí zvuku způsobují všechny 3 "tlačítka". Ještě tenhle zvukovej mikrozásek pozoruji při odemknutí telefonu, jakmile čtečka sejme otisk a mobil se odemkne. Vypadá to, jako by ten telefon nezvládal tyto elementární činnosti, že to není nějak vyladění nebo co. Takhle se mi seká muzika na tom firemním křápu co mám, ale tam ten telefon absolutně nestíhá reagovat a začne se sekat úplně všechno včetně hudby, kterou to velmi často rovnou odstřelí kvůli ram, takže to nemůžu takhle srovnávat.
Co s tím teda ? Jako laik si myslím, že to je pouze problém softwaru, však výkonu ten mobil má mraky a proto sem ho taky koupil. Mám to jít vyměnit kus za kus dokud mám možnost ho vrátit bez reklamace, bude to mít smysl ? Jsem docela teda zklamanej. Jako nabíjení je masakr, displej supr akorát si musím zvyknout na amoled, foťák, výkon a tak dále, ale tohle jako ne teda. Za ty prachy co to stojí čekám mobil bez záseků. Ještě pochopím, že se vyjímečně může škubnout nějaká animace či tak něco, ale ne, aby se sekala hudba během používání mobilu a to vlastně na prakticky čistém mobilu hned po továrním nastavení.
Předtím jsem měl Poco x3pro a už si nepamatuji jak to bylo tam, takže nemám s čím srovnat (ten zasekanej firemní mobil nepočítám).
Huawei ascend G620s