Tesco Mobile v síti O2 - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Milos 11. 7. 2024 11:12

Pokud nemáš aktivovaný žádný balíček s daty, tak po připojení k internetu se ti aktivuje neomezený internet na den za 49Kč. Ten dokup dat 1GB za 69Kč funguje jen s některými balíčky:

Další změnou je sjednocení parametrů automatického navýšení objemu dat (tzv. autodokupu), kdy pro Tarif 1 a Tarif 2 a všechny balíčky, u kterých je takové automatické navýšení objemu dat možné, tj. balíčky Neomezeně, Komplet a Internet za dobití bude nadále platit, že za 69,- Kč dojde k navýšení o 1 GB. Nově je možné použít pro autodokup i bonusový kredit a s touto úpravou je spojená i změna klíčového slova pro aktivaci či deaktivaci autodokupu, kterým je nově AUTODOKUP A/D. Automatické navýšení objemu dat je tak možné aktivovat (A) či deaktivovat (D) odesláním bezplatné SMS ve tvaru: AUTODOKUP (mezera) A / D na číslo 999 346 nebo v internetové samoobsluze či v mobilní aplikaci Tesco Mobile. (Změna uvedená v tomto odstavci se netýká balíčků MINI, MIDI, MAXI a EXTRA.)
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Caesar_cz 16. 7. 2024 09:18

Čus, dá se ještě stále aktivovat neomezené volání a nějaká ta data za 250 měsíčně? Pořád platí, že koupím SIM v Tescu a pak přes operátora nahlásím převod čísla, a řeknu si o za data?
Díky
Caesar_cz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Milos 16. 7. 2024 19:10

SIM kartu si nemusíš kupovat. Stačí kontaktovat Tescomobile přes chat či telefon a sjednat přenos čísla na balíček Neomezeně s 6GB za cenu 249Kč platnou na 12 měsíců. SIM kartu ti pošlou zdarma.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod špecifickýtrh 18. 7. 2024 00:13

Jak tu někdo uváděl, že jde prodloužit platnost bonusového kreditu (tuším o půl roku) přidáním platební karty. Na jedné sim jsem to zkoušel, strhla se koruna, ale v apce to ukazovalo platnost bonusového kreditu stále stejnou. A teď mi nevyčerpaný kredit propadl k původnímu datu platnosti.
špecifickýtrh
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 18. 7. 2024 07:53

Uvádělo se, že tímto způsobem lze prodloužit platnost SIM karty a standardního kreditu, nikoliv platnost bonusového kreditu, viz. viewtopic.php?p=13727000#p13727000
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Ipanema 18. 7. 2024 09:26

Kdyby někoho zajímala akce, která teď běží, tak zde:

Kód: Vybrat vše
https://simple.cz/akce/

I když se na webu píše, že do konce roku 2023, tak běží i nyní. Sleva by měla platit na 12 měsíců od aktivace.
Odkaz na akci jsem zde nenašel. Kdyby to tady už bylo, tak pardon.

Taky stále platí akce na SIM za 1 Kč.

Kód: Vybrat vše
https://simple.cz/?add-to-cart=135&coupon_code=eshop

Kdy je na kartě zdarma na 7 dní: neomezené volání a SMS + 1 GB internetu.
Můj mobil: OnePlus 11
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Obyvatel 20. 7. 2024 00:26

Ceny datových balíčků s DIGI tarifem vypadají dobře, ale zde https://tescomobile.cz/wp-content/uploa ... 2/DIGI.pdf se píše, že tato akce je jen do 31.12.2024. Nemám s tímto operátorem zkušenosti, lze očekávat, že ji zase příští rok prodlouží a tímto si jen nechávají prostor to případně ukončit? Trvá už od roku 2022. Děkuji.
Obyvatel
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 20. 7. 2024 01:11

Ano, lze očekávat prodloužení.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod jege 21. 7. 2024 19:47

Milos píše:Pokud nemáš aktivovaný žádný balíček s daty, tak po připojení k internetu se ti aktivuje neomezený internet na den za 49Kč. Ten dokup dat 1GB za 69Kč funguje jen s některými balíčky:

Další změnou je sjednocení parametrů automatického navýšení objemu dat (tzv. autodokupu), kdy pro Tarif 1 a Tarif 2 a všechny balíčky, u kterých je takové automatické navýšení objemu dat možné, tj. balíčky Neomezeně, Komplet a Internet za dobití bude nadále platit, že za 69,- Kč dojde k navýšení o 1 GB. Nově je možné použít pro autodokup i bonusový kredit a s touto úpravou je spojená i změna klíčového slova pro aktivaci či deaktivaci autodokupu, kterým je nově AUTODOKUP A/D. Automatické navýšení objemu dat je tak možné aktivovat (A) či deaktivovat (D) odesláním bezplatné SMS ve tvaru: AUTODOKUP (mezera) A / D na číslo 999 346 nebo v internetové samoobsluze či v mobilní aplikaci Tesco Mobile. (Změna uvedená v tomto odstavci se netýká balíčků MINI, MIDI, MAXI a EXTRA.)

A jak je to teď s navyšováním dat u Neomezeně 6 GB za 249 Kč? Kdysi bylo navýšení 2 GB za 149 Kč, jak je to nyní po všech těch změnách? :hm
Apple iPhone 13 Mini 128GB Black|Apple iPad mini Cellular 256GB|Apple Watch Series 8 45 mm Cellular Graphite Steel|Apple AirPods Pro 2 (2022) | Apple MacBook Air 13,3"/M1/ 8GB/256GB/stříbrný.
jege
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 25. 7. 2024 09:45

K balíčkům Neomezeně se teď přikupují data po 1GB za cenu 69Kč. Přikoupení 2GB dat tak vychází na 138Kč místo 149Kč.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 30. 7. 2024 09:53

V appce Tesco Clubcard je kupón na slevu - 62 % na SIM Neomezene do všech siti + 6 GB za 149 Kč.

:D
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod jenik3 30. 7. 2024 13:41

Jedná se o slevu na první měsíc?
jenik3
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 30. 7. 2024 13:59

Slevový kupón platí do 3.9.2024 a za tu cenu 149Kč se získá balíček Neomezeně + 6GB jen na první měsíc od aktivace SIM.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod dakre 30. 7. 2024 15:13

Já mám v aplikaci sice 6 kupónu na slevu, ale žádný na SIM. :hm Vše je jen na potraviny.
dakre
Junior

Odeslat příspěvekod vojta66 30. 7. 2024 15:28

Já mám v aplikaci 11 kupónů a tento jako úplně první. No, nevyužiju ho. Myslím, že se bude dát prodloužit na rok.
vojta66
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka