Samsung Galaxy Watch - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Tomáš Richter 10. 10. 2024 17:46

Samsungy moc dlouhou výdrž nikdy neměli u hodinek. Ty 2 dny vpohodě teda. :) Hodinky jsem objednal a už je má pošta tak to třeba zitra přijde. Objednal jsem GW 7 44mm LTE. K paušálu tam byla nějaká sleva k prodloužení smlouvy. :) A rovnou využiju cashback co má Samsung. Za staré GW ale už moc nedostanu to bude tak ten bonus a nějaké drobné k tomu. :-D
Tomáš Richter
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Michalisko66 11. 10. 2024 09:28

Tomáš Richter: dej pak vědět, jak je na tom baterka při použití LTE, jestli využiješ, já mám bez... tam to s těmi dvěma dny nevidím úplně růžově, ale záleží, co vše má člověk zapnuté
Michalisko66
Junior

Odeslat příspěvekod Tomáš Richter 11. 10. 2024 19:42

LTE nevím jestli využiju. V nabídce verzi bez LTE neměli tak jsem neměl na výběr. Dnes jsem hodinky přivezl domů tak uvidím jak na tom bude výdrž. :)
Tomáš Richter
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod peta809 15. 10. 2024 04:11

Zdravím, mám Galaxy Watch6 Classic a všiml jsem si, že se mi hodinky v poslední době začaly nabíjet jen do 98%. Je pro to nějaké vysvětlení? Na výdrži jsem to zatím nepoznal. Děkuji.
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod mino11 1. 11. 2024 13:51

Ahoj ľudia chcem vás poprosiť viete mo prosím vás poradiť dáky návod ako dat do mojich GW6c ultra analog ciferník veľmi pekne ďakujem za pomoc
mino11
Junior

Odeslat příspěvekod EviatorCZ 7. 11. 2024 15:06

Mám dotaz k LTE u Watch Ultra. Je oficiální cesta dostat do mobilu pouze eSIM ke stavajícímu tarifu v mobilu nebo se dá nějak hezky tam dostat i eSIM s úplně separé číslem?

Zkoušel jsem si tam dostat eSIM twist karty a fungují hezky data a SMS ale volat se tomu moc nechce,,,

Registraci jsem ale udělal docela krkolomně... plastová SIM v mobilu a převod na eSIM a registraci v hodinkách :-)

Otázka jestli, když T-Mobile bere 99Kč za Watch connection není tohle z mé strany oje**vka a neblokují to schválně (Twist karty Watch connection podporovanou nemají)
EviatorCZ
Junior

Odeslat příspěvekod mira_s 7. 11. 2024 16:53

Do LTE hodinek bys měl dostat jakoukoli eSIM našich operátorů, postup přes Wearables app podobně, jako když dáváš eSIM do mobilu, zatím jsem se nesetkal s problémem, jsem rád, že už funguje Connection i u T-Mobile, byl to vopruz mít druhé číslo jen "co kdyby", cena je ok, když uvážíme úsporu druhého tarifu, tak nízký na data nikde nedostaneš a na hodinkách stejně moc neuděláš na tom pidi displeji, takže vysloveně vyhozené peníze za další data...
mira_s
Junior

Odeslat příspěvekod aikoN 7. 11. 2024 18:06

Pokud třeba při běhání streamuješ hudbu, tak to rozhodně vyhozené peníze za data nejsou. Já na hodinkách prodatuju klidně přes giga měsíčně.
aikoN
Junior

Odeslat příspěvekod EviatorCZ 7. 11. 2024 19:00

JJ,, na twista jde hodit roční datový tarif 12x2GB za 700,- (59Kč měsíčně)
takže to mě přijde lepší deal než dělat zrcadlící SIM ;-)

Ale zatím jsem spíše ve fázi rozjímání, jelikož tolik událostí, kdy je člověk bez mobilu zase tolik není ;-) ale kolo, běh, rychloprocházka se sluchátky je to, co nejvíc prodatuje i když Spotify umí offline režim i na WearOS :-)

Nakonec asi stejně skončím se zrcadlením :-P

Spíše mne zajímalo, jestli má tady někdo zkušenost bez zrcadlení SIM s unikátním číslem na hodinkách...
Funkčnost je ale jinak skvělá přes data jsou hodinky spojené s mobilem i když jej nechávám doma ;-)
EviatorCZ
Junior

Odeslat příspěvekod aikoN 7. 11. 2024 19:36

Já to tak mám, že mám pro hodinky další číslo (předplacenku od O2) a vesrkze si na nic moc nestěžuju. Mám to hlavně na data a že se mi dovolaji jen lidé, kteří to hodinkové číslo znají, beru v situacích, kdy mám jen hodinky, spíš jako plus. Volat se dá bez problému. SMS jen když není vzdálené připojení s telefonem, jinak to vždy odkáže na odeslání z čísla telefonu. To mi trochu vadí, že nejde zvolit.
aikoN
Junior

Odeslat příspěvekod r_konf 7. 11. 2024 21:34

Aby se dalo volat z Twist karty musí se aktivovat volte u operátora. Dřív to šlo jen na lince, teď už to snad jde i přes Můj T-Mobile.
r_konf
Junior

Odeslat příspěvekod EviatorCZ 8. 11. 2024 12:18

Díky to bylo ono,,, aktivované voLTE je tedy podmínka... a nyní vše funguje, tak jak má...
EviatorCZ
Junior

Odeslat příspěvekod sova.m 13. 11. 2024 17:00

Zdarec, tak jsem zakoupil Galaxy Watch Ultra na oficialnim samsung storu. Jako trade-in jsem zadal Watch6 Classic 47mm LTE. Trade-in value pry 1388Kč. To jako mysli vazne? Bohuzel me to nejak netrklo, ale kdyz jsem se dival na novysamsung.cz, tak trade in value maji od 2500Kc i za velice opotrebene. Co ted s tim?

Na podpore davaji 14 dni platny kupon na 15% slevu, ale s tim jsem je poslal do riti
sova.m
Junior

Odeslat příspěvekod yetti.1 13. 11. 2024 17:26

Taky jsem koukal na jejich výkupní ceny a nestačil se divit a smát.
yetti.1
Junior

Odeslat příspěvekod Kunyak 13. 11. 2024 18:40

Já osobně provádím výkup v mobilní pohotovosti ... tam dostaneš za Watch 6 classic 47mm LTE 4400kč ... koupě Watch ultra za 15400kč ...ale - výkup 4400kč, - výkupní bonus 3500kč a - 7% ISIC karta 1078 kč no a doplatek máš cca 6400kč a to už je dobrá cena.
Kunyak
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka