O2 - Sezónní akce a odměny

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod radim 5. 12. 2024 23:27

Letadlo píše:Tak dnešní dárek v kalendáři je Vánoční uvítací melodie zdarma. Myslel jsem, že to naposledy řešila děcka na začátku tisíciletí, ale asi to pořád někdo používá.

Pozor. Zdarma je jen první měsíc, pak 30 Kč měsíčně! Kvalita a atraktivnost dárků se neustále zvyšuje, kolem dvacátého odhaduju, že bude dárek bezplatné prohlížení stránek o2.cz od dvou do tří v noci, pokud se předtím třikrát zatočíte dokolečka a uděláte deset dřepů.
radim
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Letadlo 6. 12. 2024 13:19

Začínají se opakovat. Dneska opět půjčení filmu za 1 korunu. Problém je, že je to "S tebou mě baví svět". Tedy něco, co každý už viděl minimálně třicetkrát a co bych ještě někde doma našel na VHS.

Mají dát něco, co by lidi chtěli i vidět. Gladiátora II nebo tak něco.
Letadlo
Junior

Odeslat příspěvekod polda 6. 12. 2024 13:56

Výhry pro Jedličkův ústav asi. No aspoň víme , jaké úrovně operátor považuje své zákazníky kteří platí za jeho služby.
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Dzejn Dočk 6. 12. 2024 15:26

No sice kvalita jde dolů ale pořád mi to přijde lepší než T-Mobile :-D
Dzejn Dočk
Junior

Odeslat příspěvekod brumak 6. 12. 2024 16:40

je to dilema, jestli 50 let starou pohádku za korunu, nebo mít povoleno si zahrát hru, kde vím, že nevyhraju. Těžký rozhodování. Aspoň s tím otravujou jen notifikacema, který jdou vypnout. Vyšší level opruzu letos zkouší REWE, kde jsou v kalendáři kupóny na slevu, ale nevíte jakou, a chodí místo appky na e-mail. V případě Billy to ještě vylepšili, že se za toho superhodnotného zajíce v pytli odečítají věrnostní body, Penny vás spamuje zdarma :-)
brumak
Junior

Odeslat příspěvekod Letadlo 7. 12. 2024 01:12

Tak dneska (7. prosince) zase 50% sleva na audioknihy - Loutkové divadlo, Jednou za život a Průtrž.
Letadlo
Junior

Odeslat příspěvekod aaaa 7. 12. 2024 06:27

Pritom si to mormalni clovek nepusti, ani kdyby za to dostal zaplaceno. :D
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
Junior

Odeslat příspěvekod vojta66 7. 12. 2024 09:29

Kušujte holoto! Váš operátor Vás miluje! Každý měsíc po platbě …
vojta66
Junior

Odeslat příspěvekod hauzz 7. 12. 2024 23:03

Na slovenské sekci jsem zaregistroval krásný výraz OBERÁTOR. Ten mluví za vše. Asi by to chtělo začit využívat i v české sekci...
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod vojta66 7. 12. 2024 23:07

Geniální
vojta66
Junior

Odeslat příspěvekod Letadlo 8. 12. 2024 00:11

Tak dneska (8. prosince) je to sleva 2000 korun na tablet Lenovo Tab M11 LTE 4GB+128GB. Cena po slevě 3489 korun, což je asi o 300 korun levnější než nejlevnější nabídka konkurence. Tedy řekněme konečně zase férová nabídka zajímavého zboží.

Pikantní je, jak se O2 dušuje a honosí svou 5G sítí, že pro vyzkoušení nabídl i tarif na měsíc zdarma, tak do Vánoční akce zařadí LTE zařízení. Asi je třeba se toho zbavit...
Letadlo
Junior

Odeslat příspěvekod aaaa 8. 12. 2024 06:18

Sleva na predrazene neprodejne zbozi. :D
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
Junior

Odeslat příspěvekod myšpulín 8. 12. 2024 08:24

Za tuto cenu byl ten tablet určitě v říjnu a ne jen na jeden den, stačilo mít Unity.
Posílal jsem ten kód 24.10. kolegovi, který ten tablet chtěl.
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod mojmax 8. 12. 2024 21:30

Kdo by chtěl kód na tablet, můžu poslat.
mojmax
Junior

Odeslat příspěvekod Letadlo 9. 12. 2024 00:04

Dneska (9. prosince) si člověk může zhlédnout film "S čerty nejsou žerty" za 1 kč.

K tomu tabletu - kdo by si dneska koupil tablet s 4 GB paměti. To mně osobně příjde jako vyhozené tři a půl tisíce. Ale v porovnání s tím, co tu nabízejí (třeba dneska) je to bomba!
Letadlo
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka