od michachal37 11. 12. 2024 19:38
[quote="Quentin111"]Po odinstalování a novém nainstalování nejde karta přidat, vyhodí to hlášku: Toto zařízení nelze
nastavit pro placení
přiložením
Vaše zařízení nesplňuje bezpečnostní
standardy pro bezkontaktní platby. Je
rootované nebo má necertifikovaný software
Další informace najdete v nápovědě služby
Google Pay. Můžete se také obrátit na
výrobce zařízení.
Ahoj všichni,
řešil jsem stejný problém.mám na svém S 24Ultra změněn CSC na THL/EUX a po červnové aktualizaci mi přestalo na dva měsíce fungovat placení mobilem.
Vše se srovnalo až s aktualizací v září.
Jelikož mi CSC měnila firma, tak přikládám vyjádření technika k problému.
Neni to problem tel.a jeho zabezpeceni. Je to problem posledni vydane aktualizace. Dalsi aktualizace, mela by to opravit. Problem Google a Certifikace! Ten to zpusobuje.
Kdyby neopravila, pak jedine kompletni zaloha Data z tel., Reset do tovarniho nastaveni, prehrani software atd. Jen at vite co by se.muselo udelat.
Je to problem vydane aktualizace S24 a S23 do kterych chteji take funkce AI doplnit...., a nejak se jim to moc nepovedlo. Ja nechtel moji S23 Ultra aktualizovat, dnes jsem to zkusil a mam to ok. A co mam info, je to kus od kusu. Tak netusim, co vyvojari vyvadeji...
Navic se chysta i prechod na android 15 snad na podzim, tak ty aktualizace, nez to vychytaji, nebudou moc spolehlive a bez chyb.
Pokud byste nechtel cekat do dalsi aktualiz., muzeme udelat kdykoli, co jsem psal, ze by se muselo. Je to na vasem uvazeni. Ale zmenily se Binary1 na Bin2 uS24 myslim, takze nelze se vratit zpet, muselo by se pracovat s tim co je. US23 z Bin3 to jsou hned Bin5, coz je zvlastni, chybi Bin4 a to se nestava. Asi neco urgente zalatali a pos...
P.S.:Ještě chci dodat,že po poslední prosincové aktualizaci mi zatím vše funguje.
Věřím,že se ti vše s dalšími aktualizacemi srovná.
Naposledy upravil
michachal37 dne 11. 12. 2024 19:47, celkově upraveno 1