Tak jaký máte názor na Samsung D600?

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod mobiland 15. 10. 2005 16:18

Nevíte, jestli přehrává D600 video ve fullscreanu (na ležato)? Díky..
mobiland
Junior

Odeslat příspěvekod Jerronimo 31. 10. 2005 13:27

Manuál pro SGH-D600 .... Sosejte:

http://downloadcenter.samsung.com/conte ... 051027.pdf

:wink:
Jerronimo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Caudy 1. 11. 2005 16:46

Přátelé hledám jedinou informaci a NIKDE ji nemuzu najit... jak je to s možností nastavení melodie budíku....? Nevíte někdo pls.
Samsung Z-400, Nokia 6233, Nokia 6131, SE K800i (všechno současně)
Caudy
Junior

Odeslat příspěvekod phibes 1. 11. 2005 19:44

neviem presne co mas na mysli, ale melodiu budiku si mozes nastavit aku chces, t.j. aj vlastny mp3/aac..subor. minimalne to plati u "morning alarm", ostatne som este neskusal.

inak d600 mam uz cca 2 tyzdne (op. O2, UK) a zatial spokojnost. najviac ma asi stve, ze tlacidlo "space" je #, teda uplne naspodu klavesnice vpravo. pri pisani sms pravou rukou je to peknej vopruz - teda aspon pokial clovek nie je lavak. bol som zvyknuty na umiestnenie vlavo hore (siemens) - t.j. tlac. "1"
phibes
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod lady (novy) 1. 11. 2005 19:59

Můžete mi prosím odpovědět,jak je to s nastavením zvuku v kalendáři u upomínek.Vždy to bylo tak,že jich tam bylo asi 10 na výběr/všechny na nic/.Dá se už konečně také nastavit jiný/např.nahraný zvuk??Nebo mp3?A co u SMS,jde to také??Moc díky za info.
lady (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod phibes 1. 11. 2005 21:57

pokial ide o alarm v kalendari, da sa vybrat zo styroch - inak dost stupidnych - tonov. moznost nastavit si vlastne zvuky nie je, aspon som ju nenasiel. u sms sa da vybrat z 10 zvukov/niektore mi aj vyhovuju. moznost zvolit si vlastne zvuky u sms d600 tiez neumoznuje.
phibes
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod matho83 1. 11. 2005 23:16

a ako funguje opera mini?
Konecne klud
ale nie od s60
v.i.p. roku 2008
Kto sa smeje naposledy ten sa smeje najlepsie
matho83
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Caudy 2. 11. 2005 16:05

phibes píše:pokial ide o alarm v kalendari, da sa vybrat zo styroch - inak dost stupidnych - tonov. moznost nastavit si vlastne zvuky nie je, aspon som ju nenasiel. u sms sa da vybrat z 10 zvukov/niektore mi aj vyhovuju. moznost zvolit si vlastne zvuky u sms d600 tiez neumoznuje.

teda tak to uz je peklo jakej v tom je bordel. V diskusi pod megarecenzi autor recenze tvrdi, ze na sms si muzu dat i jakoukoliv mp3, do budiku ne. Ty tvrdis pravy opak. Nikde o tom neni vic podrobnosti. Uz me to fak se*e...
Samsung Z-400, Nokia 6233, Nokia 6131, SE K800i (všechno současně)
Caudy
Junior

Odeslat příspěvekod beat 2. 11. 2005 16:15

Caudy: Tak tohle mě taky štve. Asi fakt nezbyde nic jiného, než si ho koupit.
Btw. v katalogu mobilů je taky nemožnost uživatelského zvuku SMS.
beat
Junior

Odeslat příspěvekod matho83 2. 11. 2005 16:38

mna to tize stve ze tu nenajdem poriadne info, to im robi taky problem v redakcii zalozit temu , ako bola o k750i , ale asi sa toho nikdy nedockame :hm
Konecne klud
ale nie od s60
v.i.p. roku 2008
Kto sa smeje naposledy ten sa smeje najlepsie
matho83
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod phibes 2. 11. 2005 19:38

Caudy píše:
phibes píše:pokial ide o alarm v kalendari, da sa vybrat zo styroch - inak dost stupidnych - tonov. moznost nastavit si vlastne zvuky nie je, aspon som ju nenasiel. u sms sa da vybrat z 10 zvukov/niektore mi aj vyhovuju. moznost zvolit si vlastne zvuky u sms d600 tiez neumoznuje.

teda tak to uz je peklo jakej v tom je bordel. V diskusi pod megarecenzi autor recenze tvrdi, ze na sms si muzu dat i jakoukoliv mp3, do budiku ne. Ty tvrdis pravy opak. Nikde o tom neni vic podrobnosti. Uz me to fak se*e...

tiez som niekde cital, ze vlastny zvuk/mp3 je si mozne nastavit iba pri "morning call" a u dalsich dvoch budikoch nie. nie je to pravda, i pri alarm 1 & 2 sa da nastavit vlastny subor. u sms sa skutocne da vybrat len z 10 samsungovskych zneliek.
phibes
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod phibes 2. 11. 2005 19:49

matho83 píše:a ako funguje opera mini?

to som zatial velmi nevyuzival, v robote aj doma mam net, skusal som ist zatial len na yahoo, bez problemov..., ale browsovat netom na mobile..hm to fakt aspon zatial nemusim.
phibes
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod lady (novy) 2. 11. 2005 19:49

Na tyto věci/zvuky u budíku,kalendáře a sms /jsem se ptala už v diskuzi u recenze.Zajímalo mě také jestli je v balení nějaká pam.karta.Bylo mi autorem odpovězeno,že když se o kartě v recenzi nepíše,tak tam asi nejspíš žádná není.!!!A ohledně těch zvuků jsem se nedověděla zhola nic.Autor asi vůbec netuší,že i drobnosti lidi zajímají...ale to je asi zbytečné...
lady (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod andels 4. 11. 2005 13:02

chtel bych videt ten displej :)...ten musi byt sakra jemny :) ale dobre sou i ty bluetooth sluchatka
andels
Mírně pokročilý

Předchozí stránka