mám takový problém,v novém katalogu mobilu chci napsat recenzi.písete tam ze je v telu recenze neomezený text,me to ale pise:zkontrolujte délku slov.zkracovat se mi to nechce a kdyz odstranim odstavce tak je to neprehledne a stejne to ten problém nevyresi.
„Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.“ J. R. R. Tolkien | Moderátor diskuzního fóra MobilMania.cz | Změna přezdívky z „filiptoje” | Nokia N85 + 8GB |
Předal jsem to programátorům. Jen pro jistotu: nemáte někde v testu třicet vykřičníků nebo teček? Děláte mezery po interpunkčních znaménkách - tečky, čárky ...?
„Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.“ J. R. R. Tolkien | Moderátor diskuzního fóra MobilMania.cz | Změna přezdívky z „filiptoje” | Nokia N85 + 8GB |
vratu píše:když chci odeslat recenzi... tak mi to hodí tuhle hlášku co s tím?t/quote]
Poslete prosim danou recenzi na moji emailovou adresu martin.jaluvka@cpress.cz, zkusim zjistit kde muze byt problem. Osobne jsem to zkousel a vse proslo bez problemu. Dekuji