Vodafone tarif Odepiš

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Aleš P. 8. 10. 2006 19:51

Ani těm vydřiduchům (myslím,že by bylo na místě jiné slovo,ale to bych byl napomínán,že nemluvím slušně) z banky?
Že by třeba byl polpatek : Platba faktury Vodafonu přes bankomat 30kč..
externí redaktor e15.cz/finexpert a mobilmania.cz
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Hangars 8. 10. 2006 20:20

Thom píše:ales76: Já mám na Odepiš i Po svémv/quote]

Ono jde na tarif Odepiš Po Svém :?: :?:
Nokia E51 + 1GB microSD + HS-47
Hangars
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Aleš P. 8. 10. 2006 20:44

Na Odepiš Po svém nejde,to je asi myšleno tak,že Thom má nějaký z tarifů Nabito a na něm Po svém + další SIM s Odepiš.
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod tschuba 8. 10. 2006 21:22

Omyl, muzes mit aktivni Po svem na odepis, ale nebudes mit slevu...jen kartu a vypisy na netu
Splnil se mi sen...

Bosh - Alcatel - N6610 - SE T630 - SE W800i - NE61 - SAM U600 - HTC S710 - MOT V8 - HTC TYTNII - SE V640 - NE51 - NE61i - LG KU990 - NN95 8GB - SAM U900 - NE90
tschuba
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod goob 8. 10. 2006 21:24

U Odepiš nenese Po Svém žádnou výhodu, jen nedostaneš papírový výpis a máš zpoplatněný kontakt s operátorem.
goob B-]

ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Zdeněk L. 8. 10. 2006 21:33

goob: já vidím výhody hned dvě. 1) SIM Plus zdarma 2) podrobný výpis hovorů zdarma
Zdeněk L.
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod esquire 8. 10. 2006 21:35

Zdeněk L.: Jo na SIM plus stačí Po svém aktivovat třeba jen na měsíc.
esquire
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Michal P 9. 10. 2006 08:59

Také jsem měl na účtě samotné Odepiš a aktivoval si po svém hlavně kvůli GSM bankingu, papír nepotřebuji, operátora většinou taky ne.
Inkaso jsem měl taky ale patil jsem stejně dopředu jednou za čas 300kč.
Teď už mám na účtě i synovo Nabito 100, takže bonus za inkaso a levnější hovory má on.
...
Michal P
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Aleš P. 9. 10. 2006 09:35

A když si v Samoobsluze zapnu Po svém,tak to mi pošlou novou SIM kartu??Která mi umožní ovládat bank. účet i spoustu informací atd...
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod esquire 9. 10. 2006 09:36

ales76: Zažádáš si tam v menu o výměnu SIM za SIM plus, pošlou ti ji zdarma a pak už ji jen zaktivuješ opsáním čísla staré a nové karty do příslušného políčka.
esquire
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Aleš P. 9. 10. 2006 09:42

Jo,to zni dobře,taky ten podrobný výpis v elektronické podobě se mi líbí víc než papírový (snažím se škodit co nejméně životnímu prostředí).
Takže si v Sámošce zapnu Po svém,potom si musím provést objednávku SIM plus karty a až mi přijde poštou,tak ji aktivovat..Je to dobře?
A platit faktury pak může přes bankomat nebo jednorázovým převodem z účtu jakmile moje celková dlužná částka přesáhne 120kč,jo?Na to Po svém nemá vliv?
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod esquire 9. 10. 2006 09:45

ales76: Přesně tak. Po zaktivování budeš mít novou SIM plus aktivní druhý den ráno. Já nevím, oni posílají teď faktury, i na částku menší než 120 Kč, tak nevím, jestli se to nemusí platit. Někdo říká, že ne, jiný ano. Po svém ale na nic takového vliv nemá.
esquire
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Aleš P. 9. 10. 2006 09:51

Já jsem nedávno volal na infolinku jelikož mi nepřišlo první vyúčtování (při přechodu Vodafone karta :arrow: Odepiš mi operátor říkal,že mi první pošlou jen kvůli ověření správnosti adresy) a potvrdil mi,že nemusím platit fakturu nižší než 120kč.
Tak dík za info :wink:
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod esquire 9. 10. 2006 09:52

ales76: Tak asi je to tak. Ale vystavují fakturu i na částku nižší než 120 Kč. No to se mě beztak netýká, protože tak nízké faktury tedy nemám ani s Odepiš. : )
esquire
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Aleš P. 9. 10. 2006 10:04

Na telefon mi poslali SMS "Vase prani je nam rozkazem. Sluzba Po svem vam bude aktivovana do 24 hodin. Hezky den, Vodafone" .Takže mi potom pošlou dalši SMS s potvrzenou aktivací?A musím si potom sám aktivovat v Samoobsluze Podrobné vyúčtování?Nebo se to aktivuje automaticky?
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Předchozí stránkaDalší stránka