LG KG800 Chocolate - skúsenosti

Diskuze o telefonech LG

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod everyone 9. 10. 2006 21:26

dzarda píše:Můj mail je: primera@centrum.cz děkuji moc. budu čekat maila/quote]

Nejdřív musíš povolit javu v programu LG Contens Bank
>Program Files/lgcontentsbank nebo tam kde to máš nainstalované a uprav soubor config.ini
>přepiš EXIST_JAVA=N na EXIST_JAVA=Y
>přepiš MODEL_NAME=xxxxxx na MODEL_NAME=KG800
>a pak vytvoř v adresáři lgcontentsbank/contents novou složku a pojmenuj ji JAVA
>Zkopíruj jar a jad soubory do toho adresáře JAVA

>Uprav soubor jad třeba pomocí notepadu a na konec toho souboru vlož: MIDletX-LG-Contents: KG800
Did you forget to take your meds?
everyone
Junior

Odeslat příspěvekod milsimr 10. 10. 2006 09:19

l.i.b.r.a píše:to milsimr: Hele treba ta 6280 me ni obrazcich brala, ale kdyz sem videla ve Vankovce typka co homel.. Z toho founu sem byla hotova.. Takovy krasny linie.. :roll:
Ja na ty svy gigovce mam nejak 130, 140 pisnicek, par dilu simpsonu, par fotecek a je to plny.. Ono 130 pisnicek zni ze mas poslouchat porad co do nekonecna.. Ale to se tái jenom zda..
Jinak 128 mb mi prijde jako opravdu slusna interni pamet.. Aplikace maji cca kolem 150 kb takze ono to az tak drasticky s tou zaplnenou pameti nebude.. Ale tema mp3 bys to vytriskla brzo../quote]

No, mp3 fakt nejsou nějakou podmínkou, ale nějaká se fakt občas může hodit.. 130 písniček máš za chvíli vohraný, to vím až moc dobře. Právě proto mám notebook.. Takže tak 10 mp3 a budu rád, že mám co poslouchat přes hodinu :D Kdyby ta paměť byla nějakých 64 MB, tak o tom mobilu ani neuvažuju, ale 128 MB mi přijde k podmínkám celkem postačující.. No jak jsem říkal - mp3 není primární požadavek, samozřejmě uvítám je, ale není to nutnost..
Administrátor fóra Živě.cz.
milsimr
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod l.i.b.r.a 10. 10. 2006 18:13

Je na tobe co koupis, co ti bude vic vyhovovat, akorad vis jak.. Me teda prijde skoda koupit tohle kdyz 6280 je daleko lepsi.. Aůe zalezi na tobe..
3310 -> OT 311 -> C62 -> 3410 -> C55 -> 3220 -> mpx200 -> gx29 -> E50 -> KM900 Arena - > ? :-P

š.ť.á.p.i ví :wink:
l.i.b.r.a
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod milsimr 10. 10. 2006 21:25

Zajdu si oba founy prohlídnout do nějakýho krámu. Pak uvidím.
milsimr
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod everyone 10. 10. 2006 21:36

zajdi se kouknout:) prostě záleží co po tom telefonu chceš:)
Did you forget to take your meds?
everyone
Junior

Odeslat příspěvekod dzarda 11. 10. 2006 20:58

Tak a šel z domu. Ne snad ze by se mi nelíbíl nebo něco, ale ty aplikace mé opravdu dorazili... Stylovka je to moc pěkná, ale bohužel... Teď mám NOKII 6270 a jsem spokojený... Pravda je, ze me ta týdení sranda vyšla docela draho, ale co už. Ještě k chybám čokolády... Za ten týden jsem nepřišel na to, jak se dají prohlížet fotky postupne a ne po jedné, to stejné u písniček.
dzarda
Junior

Odeslat příspěvekod milsimr 12. 10. 2006 18:48

Myslím, že u mne to bude docela jedno... Rozdíl to mezi Siemensem S55 bude. Pokud se pro něj rozhodnu ovšem..
milsimr
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod soniq55 9. 11. 2006 01:20

Tak uz ho mam...lidi potrebuju helpnout. Kdyz dam connect v LG Contents Bank, tak mi naskoci chybove hlaseni: "Intializing...Please wait!" a nic to neudela:(...nevite co s tim?
soniq55
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod badmessiah 11. 11. 2006 20:19

to milsimr- to mas pravdu rozdiel to bude,, momentalne sa obzeram tiez po telefone povodne som chcel N73,ale som si povedal ze trosicka usetrim a vybral som si spominane tel. a Samsung D900,,pytal som sa na cokoladu a ta je stylova (to je vsetko) ale dost kazova,, nokia 6280 je uz nieco lepsie s tym ze kazova az tak nie je (zvykne sa poskodit pri padoch, aj malych),, D900 funkciami vyzera byt na tom dobre okrem par veci, a co sa tyka kazivosti je na tom relativne najlepsie (najskor preto ze sa predava len chvilu :D ),, to som si zatial o nich zistil...
Motorola V3
Nokia 6670 RS-MMC 256MB
badmessiah
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod milsimr 15. 11. 2006 16:39

No tak nevím.. Teď se rozhoduji. KG800 mi padl do oka spolu s W810i a Motorolou Razr V3x.. Zajdu u nás v městě do rety a snad tam budou mít všechny tři founy k předvedení.
milsimr
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod AiR 20. 11. 2006 18:13

tady je zajimava diskuse v anglictine o FW na tomto telefonu, jak ho zjistit, jake jsou posledni verze a jake jsou v nich chyby ;)
AiR
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Look - E 26. 11. 2006 00:59

milsimr - jestli ti záleží především na vzhledu a funkce nepožaduješ kdovíjak úžasné,jdi ihned do Chocolate.Razr neber ani náhodou a W810 je vynikající volba.Fakt záleží hlavně na tom,co po telefonu chceš,já měl W800i a byl jsem nadmíru spokojen,ale voda je svině a kontakt s ní přežije málokterý foun,můj W800i bohužel nebyl vyjímkou a tak jsem si koupil tu černou sladkost.Vzhledově ja to úplná nádhera,funkce nejsou špatné,ale za ty peníze nedostačující,platíš tu hlavně za vzhled.Já telefon používám především na psaní,volání a MP3 a s čokoškou jsem spokojen,i když má jen 128 MB a nemá karty.
Fakt hodně záleží na tom,co od toho telefonu chceš a podle toho se rozhodni.Chceš mít vyjímečnou stylovku kterou má málokdo a nevadí chudší funkční výbava?Jdi do LG.Chceš funkčně jeětě pořád vcelku nabušený mobil,takřka se vší (krom 3G)?Kupuj W810i.
Nokia 5110, Alcatel OT 302, Nokia 3310, Nokia 3510i, Sony Ericsson T 610, Nokia 7210, Sony Ericsson K700i, Nokia 6230, Sony Ericsson W800i, LG Chocolate, Nokia N91, Nokia 6300, Apple iPhone 3G
Look - E
Junior

Odeslat příspěvekod LG007 8. 12. 2006 13:29

Ahoj,
mam nove cokoladu a jelikoz je to prvni LG nejak se jeste neorientuju a v navodu nevidim, lze nejakym zpusobem dat z displeje ty hodiny a datum, nebo aspon zmensit??? a potom, zda s emi, ze je dost potichu slyset, myslim pri hovoru, ja jsem slyset dobre, ale slysim spatne, usima to snad neni, pred tim jsme mela nokii a tam jsem si musela ztlumit volume jak bylo slyset hlasite a tady mi to nejak nestaci, myslim treba na ulici, v obchodech a tak, v klidu doma samozrejme slysim, ale v ruchu ne, jsem z toho docela zklamana, mate nekdo stejny problem? diky moc
cokoladova
:oops:
LG007
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Look - E 8. 12. 2006 15:25

Datum a cas pryč nedáš,ani nezmenšíš.Musíš to holt přežít :-)
Hlasitost sluchátka se dá zvětšit třeba při hovoru a to stiskem bočních tlačítek pro regulaci hlasitosti.Ale hlasitost je vesměs průměrná,njiak řvoucí není :-)
Nokia 5110, Alcatel OT 302, Nokia 3310, Nokia 3510i, Sony Ericsson T 610, Nokia 7210, Sony Ericsson K700i, Nokia 6230, Sony Ericsson W800i, LG Chocolate, Nokia N91, Nokia 6300, Apple iPhone 3G
Look - E
Junior

Odeslat příspěvekod LG007 8. 12. 2006 15:35

jo diky, tak to teda radost moc nemam, ale asi to preziju, prijde mi jen ze ty hodiny jsou videt z kilometru....
a hlasitost ovladam take jako na maximum ale neslysim ani slovo, v obchodnim centru, kde je srumec, vcera jsem byla zoufala, potrebovala jsem nutne neco vyresit po telefonu a nebylo kam zalezt.....no jeste to otestuju.....a jaka je jinak spokojenost s cokoladou?
LG007
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka