Prvni simka - prvni cislo (Oskar, cca 3 roky), pak druha simka a druhy cislo (Oskar - Vodafone, tu mam doted) a ted k tomu momentalne jeste docasne jedna T-mobilacka simka na rok
Všechno, co v životě opravdu potřebuju znát, jsem se naučil ze Star Treku
Přátelé, aby to nepochopil někdo zle, aktivních najednou asi 7, ale během 5 let jsem prostřídal 34 ( mám je napísaný ) a ted aktuálně mám dvě karty.( Odepiš, Bav Se! ).Jinak mám na prodej 2 vody karty ( 608xxx8y8 a 776 776 1xx ).Kdybyste chtěli pěkný numero
první telefon 1998 - eurotel => 2001 paušál eurotel (druhá sim) => 2003 oskar paušál (3 sim) a 2004 oskar paušál (4sim)
momentálně 1 simku využívá otec a druhou simku jsem převedl na bratra a nechal jsem si jen Vodafona (3 a 4 sim)
Prvni zacal T-mobil normalni twist to bylo nejakou chvili po tom jak koupil paegas to sem mel do roku 2006 simek sem mel cca 5 jelikoz bud sem ztratil sim nebo me odcizili tel.Ted mam O2 a na ni Pohodu takze 1sim
Telefon: MDA Vario-Crossbow(WM06)
rom 10.1.0.811 UE4 WWE
radio 02.25.11
Příslušenství:2GB miniSD Kingston;Bluetooth Perfect
Tarif: O2 Pohoda
zacinal jsem, kdyz zacalo Go:-), Alcatel one touch easy. jeste ani na predplacenkach nesly sms. prostridano par cisel, paegas jsem nemel nikdy, az pak Oskara. ale opet jen jako druheho. Ted, po 10ti letech poprve zadna sim od prvorozeneho operatora a aktivni T-M Bav se a Vodafone NABITO1800
když dva dělají totéž, není to vždy totéž.
made by EUROTEL, fucked by O2
aneb každá bublina jednou praskne