Ahojky prosim vas mohl by mi nekdo poradit ohledne her k tomuto mobilu? uz jsem se tady divala na diskuzi a zkousela najit nejake linky k hrám které samsung U600 podporuje ale vsechny linky jsou hodne stare a napisou mi vzdykcy error:-(... prosim neznáte někdo nejakou stránku na které jsou přímo hry k samsung SGH-U600 a hry jedou?.. co jsem zkousela tak se mi ano jedna jeste nepodarila rozchodit.. prosim nějaký link nebo aspon názvy her?.. díky moccc
Pokud umíte napsat pár písmen do vyhledávače, tak si najdete hry a aplikace zcela jednoduše sami, ale pro ty ostatní alespoň jedna stránka s celkem velkým výběrem.
ahojky všem, uvažuji o koupi tohodle telefonu, ale mám dotaz, neexistuje nějaká aplikace, u které by se u samsungu daly prohlížet fotky i na kartě, za sebou a ne každou otevírat zvlášt díky moc
exotic.d: Bohužel já mám nastevený vlastní heslo a upřímně řečeno nejsem si jistý, jestli je v telefonu nějaké standartní heslo nastaveno, nebo zda je potřeba jej nejprve určit.Pokud jsi si zadala vlastní heslo, tak ti bohužel nepomůžu, pokud jsi heslo neměnila, tak bych zkusil takový ty oblíbený hesla jako: 1234, 123456, 1111, 111111, atd.
cawte potrebujem pomoc mam samsung u600 a nejde mi spustit akukolvek hru....vsetko som spravil a newem to aj tak..newedeli by ste mi poradit??....dakujem...prosim odpsite....dik