Internet v mobilu

Vše o internetu v mobilu a mobilním surfování

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod jackoneill 5. 9. 2009 21:12

a těch 150Kč platí i pro 3G?
jinak ta tv v mobilu..už jsem to našel... to je taky 150/měsíc...hm..přemejšlím ale jestli to využiju nebo ne... jinak, jakej tarif u o2 by byl pro mne asi nej? nemaj nějakej balíček? víc píšu sms, míň volám, na netu jsem relativně často (aspoň edge/3g)...víc než 350kč/měsíc se mi platit nechce xD
Nokia N900 - Objevujte nové možnosti. Online, ať se děje cokoliv.
jackoneill
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod snowboarder 5. 9. 2009 21:14

ano, 150 měsíčně je i pro 3G samozřejmě, je to služba Internet v mobilu (i kdyby FUP uplatňovali, mají ho větší než VF a za nižší cenu), ale oni ho neuplatňují, takže je to parádní net. Můžeš si to dát i na předplacenku...
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod jackoneill 5. 9. 2009 21:24

no tak to je prima :) teď ještě najít k tomu správnej tarif a je to good
Nokia N900 - Objevujte nové možnosti. Online, ať se děje cokoliv.
jackoneill
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod snowboarder 5. 9. 2009 21:26

to bude u O2 těžší, ale tak taková předplacenka se 100% bonusem - pokud nevoláš moc, tak prozatím určitě nejlepší řešení, standardně jsou tam sms za 1,90, když vezmeš v úvahu, že dostaneš 100% kreditu navíc to může být i půlka. První 4 týdny toho netu jsou zdarma.
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod midas1 13. 9. 2009 14:19

Dobry den, muj kamos dostal od o2 smsku, kde se pise, ze muze vyuzivat internet na 8 tydnu zdarma. Plus jiz drive vyuzival 3 mesice zdarma. SMSku jiz bohuzel smazal a na infolince mi rekli, ze o takove sluzbe nevedi. Nedostal jste nekdo pidobnou smsku? Taky bych rad surfoval :-)
midas1
Junior

Odeslat příspěvekod Jetro 16. 9. 2009 10:27

Zdravím, měl bych dotaz na zkušenější okolo tohoto tématu. Momentálně využívám svůj mobil SE W810i připojený přes kabel do PC jako modem pro surfování (Internet v mobilu od O2 - přeplacenka, GPRS = rychlost bídná). Pobývám ve Staré Boleslavi (ul. Mariánské náměstí), kde by podle mapky mělo být dostupné 3G. Můžete mi to někdo potvrdit a posléze doporučit nějaký vhodný telefon jako 3G modem, který by sloužil čistě pro připojení k PC na internet? Předem díky.
Jetro
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod snowboarder 16. 9. 2009 10:53

Proč telefon? Proč ne USB modem? Za tisícovku a máš vystaráno.
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod zivan 16. 9. 2009 10:56

A chces telefon, ktery nahradi ten SE? Pokud ho chces jen na internet, tak by mohl byt lepsi modem E160 do USB od T-Mobilu za 1099,-

Edit: upraven odkaz
Naposledy upravil zivan dne 16. 9. 2009 13:01, celkově upraveno 1
Motorola Edge 20; HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
zivan
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Jetro 16. 9. 2009 12:33

Aha, myslel jsem, ze k USB modemu bych musel mit dalsi simku (= dalsi zavazek) a tu od O2 bych mohl hodit z okna. A nejaky tip na vhodny modem? Ten odkaz mi nefunguje.

edit: Uz jsem se na ten modem dostal, je to Huawei E160, ze? Je kvalitni? Postacujici?
Jetro
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Snekac 16. 9. 2009 12:48

Rychlost až 3,6 Mbit/s pro download, a až 384 kbps/s pro upload. Je dostačující ;-)
> Jak pokračuje kampaň za svobodu informací?
>> Pardon, o tom nelze mluvit.
Snekac
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Jetro 16. 9. 2009 13:46

Díky všem za pomoc, já blbec bych si kvůli tomu kupoval mobil za x tisic.
Jetro
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jzak 16. 9. 2009 15:24

Dobrý den,
měl bych dotaz: Před týdnem volali od o2 matce (na kterou byl můj tarif napsán, ale dva týdny předtím byl přepsán na mě), že jako dlouhodobým zákazníkům nám nabízejí na měsíc internet v mobilu zdarma, poté zavolají a zeptají se, zda chceme za 150 Kč měsíčně pokračovat. Máma přijala a mně vzápětí přišly dvě sms. První : Vážený zákazníku, služba O2 Internet v mobilu Vám byla aktivována. Druhá: Věříme že Internet v mobilu zdarma splní vaše očekávání atd atd
Já toho tedy začal využívat, ale dnes přišla faktura a v ní mobilní data:756 Kč. Volal jsem tedy na infolinku, kde mi paní během několika dlouhých přestávek, kdy si musela něco zjištovat,vysvětlila , že to aktivované nevidí a že na tu druhou informační sms jsem měl odpovědět, že přijímám. Poté mi internet v mobilu zdarma skutečně aktivovala.
Skutečně se musí na ty smsky odpovídat a chyba je tedy na naší straně? Je to po více jak pěti letech první problém, co s O2 mám a velmi mě překvapil
jzak
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Sasakr 16. 9. 2009 15:31

Jistě, že se nemusí odpovídat, pokud ty smsky máš, tak to normálně reklamuj, musí to uznat.
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Maniak

Odeslat příspěvekod jzak 16. 9. 2009 15:57

Po aktivaci od té paní mi před chvílí přišli dvě naprosto samé sms. Uvidím, co mi na to zítra řeknou
jzak
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod taylor729 16. 9. 2009 22:10

To je O2... me zase prisla tenhle tyden faktura na cca 3500 za mobilni data (a to jeste vypadalo ze je to nejaky strop) i kdyz mam internet v mobilu.
Proste to bez jakyhokoliv upozorneni po vyprseno 3 mesicu zdarma deaktivovali , i kdyz to spravne ma bezet dal placene. Na infolince internet znovu aktivovali a poslou dobropis. Akorat me stve ze pristi fakturu budu muset taky reklamovat (nauctovany data od zacatku ucetniho obdobi nez jsem se o tom dozvedel z tehle faktury).
taylor729
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka