Samsung I8350 Omnia W - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod SixMan 13. 11. 2011 10:14

T-Mobile CZ:

Vážený pane Nováku,

zasíláme Vám odpověď na e-mailovou zprávu ze dne 11. listopadu 2011.

Daný typ neevidujeme mezi připravovanými telefony (v přibližně měsíčním výhledu dopředu). Jeho zařazení do našeho portfolia do budoucna tedy zatím nemůžeme ani slíbit ani vyloučit. Pokud máte zájem o mobilní telefony značky Samsung, pak Vás informujeme, že v průběhu měsíců listopadu a prosince plánujeme do naší nabídky zařadit typ Samsung S8600 Wave III.

S pozdravem a přáním příjemného dne
Naposledy upravil Fíla dne 26. 11. 2011 21:04, celkově upraveno 1
Důvod: upraven název tématu
iPhone 3G 8GB, T-Mobile CZ
SixMan
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod vojtakr 13. 11. 2011 11:05

Je pěkné, že jsi se podělil o tuto zprávu, někteří budou určitě šťastní/nešťastní, že tuto zprávu z T-mobilu četli, ale pokud ty chceš nějakou odpověď (zda ho bude mít jiný operátor/ kolik bude stát/nebo nějakou alternativu), budeš muset nejdřív položit otázku...
Samsung Galaxy S IV
vojtakr
Junior

Odeslat příspěvekod SixMan 17. 11. 2011 23:56

Nemyslím si, že je potřeba něco doplňovat, předpokládal jsem (nepodceňoval jsem návštěvníky tohoto fóra), že když bude mít kdokoli věcnou připomínku, jistě ji přidá...uznávám, že kdyby název tématu byl doplněn o slovíčko "dostupnost" bylo by to ještě zřejmější...!

Přesto děkuji i za tvou reakci

EDIT:
Vodafone CZ

Vážený zákazníku,

děkujeme za e-mail a těší nás, že uvažujete o koupi nového mobilního telefonu od Vodafonu.

Je nám to líto, ale bohužel Vám nemůžeme potvrdit, zda a případně kdy budeme uvedený telefon nabízet. Děkujeme za pochopení.

Nabídku mobilních telefonů obměňujeme zpravidla začátkem každého měsíce. Aktuální seznam najdete na stránce http://eshop.vodafone.cz/hs.htm?lang=cs. Pokud byste chtěl dostávat pravidelné informace o novinkách, aktuálních nabídkách a dalších propagačních akcích Vodafonu, stačí, když si zaregistrujete svoji e-mailovou adresu na stránce http://www.vodafone.cz/osobni_web/konta ... mailem.htm.

Věříme, že si z naší nabídky vyberete telefon, se kterým budete spokojený.

Přejeme hezký den.

-- 17. 11. 2011 22:57 --

Samsung Customer Support Center

Vážený pane Novák,

Děkujeme Vám, že jste se obrátil na zákaznickou linku společnosti
SAMSUNG.

Těší nás, že se zajímáte o naše výrobky. Bohužel v tuto chvíli ještě
tyto informace k dispozici nemáme. Jakmile nám budou poskytnuty,
zpřístupníme je na našich webových stránkách.

Máte–li jakýkoliv další dotaz, neváhejte nás kontaktovat na naší
bezplatné zákaznické lince 800 726 786.

S pozdravem
Naposledy upravil Fíla dne 26. 11. 2011 21:05, celkově upraveno 1
Důvod: příspěvky sloučeny
iPhone 3G 8GB, T-Mobile CZ
SixMan
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod C.I.S.I. 6. 12. 2011 00:24

Nevi nekdo, jak to aktualne s Omnii W u nas vypada? Dost me zaujala a rozhoduju se mezi ni a LG Optimus Black P970, pricemz rad bych si uz novy telefon nadelil pod stromecek. Myslite, ze je realne ho ocekavat napriklad v nabidce Vodafonu?
C.I.S.I.
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 6. 12. 2011 10:02

Typicky věštecká otázka, zbývá jen čekat :wink:
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod C.I.S.I. 8. 12. 2011 18:12

Co se da delat :-) osobne bych ho u nas rad videl do Vanoc, ale mozna jsem naivni. Navic bych ho potreboval s nejakym tarifem u Vodafonu...a kdo vi, jak se oni k tomuto telefonu postavi.
C.I.S.I.
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod C.I.S.I. 30. 12. 2011 19:25

Tak co, mate ho uz nekdo doma? ;-)
C.I.S.I.
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod motodriv3r 1. 1. 2012 20:16

jo mám jej a jsem spokojený, měl jsem zatím asi 4 horovory , mám ale pocit jakoby po nějaké době hovoru šla hlasitost dolů a po chvíli se zase vrátila na výchocí úroveň, to mě trochu vadí :-|. Ještě jsem se teda nestihl podívat, jestli se tak děje na "softwarové" úrovni, jestli se ta snížená hodnota ukáže i na stupnici normálně to mám na 10/10.
motodriv3r
Junior

Odeslat příspěvekod thomas333 5. 4. 2013 16:05

Zdravím, dostal se mi pod ruce tel. Samsung i8350 Omnia W s operačním sys. Windows Phone 7.5, ovšem nikterak s ním nejsem spokojený. Otázka tedy zní, lze do tohoto telefonu "naládovat" android, který by fungoval? Díky za odpovědi. :-]
Naposledy upravil Fíla dne 5. 4. 2013 17:45, celkově upraveno 1
Důvod: upraven název tématu
thomas333
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod chatumbabub 5. 4. 2013 16:22

To tam jen tak nedostanes. Ale updatuj si na 7.8.
chatumbabub
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 7. 4. 2013 07:20

Pokud ti nevyhovuje, zbav se ho a kup si něco s ANdroidem.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod C.I.S.I. 28. 8. 2013 09:16

Zdravim,
po roce a pul mi odesla baterie v me Omnii W a byl jsem nucen si koupit nahradni (stara se nafoukla a nepracuje tak, jak by mela). Koupil jsem si tedy typ baterie EB484659VU, ktery mam ve sve Omnii. Po vlozeni normalne fungovala, ale jakmile doslo k nabijeni, tak nastal problem. Po zastrceni nabijecky to telefonu mi dvakrat zablika indikator nabijeni (ikonka "kabel pres baterku"), ale hned pote mi pres ikonku baterky naskoci otaznik. Nevite nekdo, v cem by mohl byt problem? Baterie se ocividne nenabiji a pokud jo, tak velmi malo. Nova baterie je, resp. by mela byt, original.

Diky za jakekoliv rady.
C.I.S.I.
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ARS 30. 8. 2013 10:18

Kedze stara fungovala normalne a to napriek tomu, ze bola poskodena, tak reklamuj bateriu a novu vyskusaj priamo na predajni, teda ak si to nekupoval cez net.
A predtym este skontroluj, ci vsetky kontakty pre bateriu v telefone pruzia a ci sa (hlavne stredny) nezasekavaju. Alebo nemaju znacne roznu dlzku.
Opravár mobilných telefónov už od roku 2000.
ARS
Servisák

Další stránka