MobilMania.cz |
Přihlásit se |
Superfórum » Obsah fóra » Specializované diskuze » Windows 10 Mobile |
Další stránka |
Najít můj telefon |
---|
![]() ![]() |
20. 11. 2013 17:21 ![]() |
Ahoj,
nedávno jsem si zapomněl někde telefon a dost mě to prohnalo. Zkoušel jsem aplikaci od w8 „najít můj telefon“ ale telefon nenalezen, řekl jsem si, že to může být tím, že není zrovna připojen k netu. Když jsem ho našel, zkusil jsem to doma, kde mám wifi, ale telefon to stejně nenašlo, s tím že mi daj vědět na e-mail až ho najdou (dodnes žádný e-mail nepřišel).. Nevíte někdo jak na to? popř nějaká aplikace? |
Poslední příspěvek |
![]() ![]() |
20. 11. 2013 18:57 ![]() |
V menu telefonu -> najít můj telefon je třeba povolit "Odesílat aplikace do telefonu pomocí nabízených oznámení (nikoli SMS)" a doporučuji povolit i položku "Pravidelně ukládat polohu...". Takto nastavená funkce mi pracuje bezchybně (L1020).
|
![]() ![]() |
2. 12. 2013 21:26 ![]() |
Můžete mi někdo poradit s funkcí najít můj mobil ? Okénka "Odesílat aplikace do telefonu pomocí nabízených oznámení (nikoli SMS)" a "Pravidelně ukládat polohu..." mám zaškrtnuto, ale stejně když na stránkách windowsphone.com dám najím můj tel, tak ho to nenajde. Poradíte někdo prosím ?
|
![]() ![]() |
2. 12. 2013 21:30 ![]() |
Najde to nějakou polohu? Třeba staršího data? Nebo po stisku volby "Aktualizovat" to ani tak telefon nenajde? Máš na telefonu povolený data? Lze ten telefon na dálku prozvonit?
dejv |
![]() ![]() |
2. 12. 2013 21:56 ![]() |
Polohu to nenajde žádnou, ale GPS v lumii funguje, protože ho skoro každý den používám (navigace). Mám internet v mobilu, takže ano, data mám zaplá pořád, a i teď když si s mobilem "hraju" a dám najít tak nic... Když telefon prozvoním tak to funguje bezchybně. nevím jestli je to důležité ale jedná se o lumii 920
-- 2. 12. 2013 20:59 -- |
Přílohy |
Poznámka: Vždyto napíše toto... :( skoda.JPG [ 23.6 | Zobrazeno 18166 krát ] |
![]() ![]() |
3. 12. 2013 16:32 ![]() |
Na "Odesílat aplikace do telefonu pomocí nabízených oznámení (nikoli SMS)" je třeba mít zapnutá a povolená data.
|
![]() ![]() |
3. 12. 2013 18:42 ![]() |
acebsod píše ...Mám internet v mobilu, takže ano, data mám zaplá pořád... -- 2. 12. 2013 20:59 -- |
![]() ![]() |
22. 12. 2013 21:36 ![]() |
tak už jsem nato asi přišel. Když mám povolenou funkci "zjištování polohy" tak mi to najde mobil z PC stránek windowsphone.cz kdykoliv a bez problému, ale jakmile tuto funkci vypnu, tak mi to mobil nenajde ani náhodou, ani přes to, že mám pořád zapnuté a aktivní datové prřipojení. Je to tedy normální ?
PS: když jsem měl jestě samsung S2 tak stačilo pouze zapnuté datové připojení abych si našel telefon přes internet - zjišťování polohy jsem měl v mobilu vypnuté... |
![]() ![]() |
22. 12. 2013 21:43 ![]() |
Logicky.. Pokud chceš zjistit, kde se přesně telefon nachází, lze ho vystopovat pomocí GPS.. Já předpokládal, že to máš zapnuté
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
22. 12. 2013 21:49 ![]() |
Mě je jasný že je to logiský
![]() |
![]() ![]() |
22. 12. 2013 23:38 ![]() |
Tak předpokladam že to funguje uplně stejně jako na androidovi,nebo spiš některa aplikace by tak mohla fungovat - nadefinuješ duvěryhodny čisla z z nichž posilaš pokyny,nebo nadefinuješ že z jakyhokoliv a z webu.Posilaš zpravu a podle typu zpravy se spoušti sirena,fotak,gps,alarm na vyndanou sim atd atd.Je uplně jedno jestli maš gps předtim vyplý.Zapína se až požadavkem vzdaleným samozřejmě gps nebo kamera napřiklad.
|
mimonaut - |
22. 12. 2013 23:47 ![]() |
JSou tam dvě skupiny funkcí -
1) najít telefon na mapě 2) prozvonit telefon, poslat na něj zprávu, nebo ho locknout K té první potřebuješ mít zapnutou v telefonu funkci "najít můj telefon" a není to o ničem jiném, než že telefon pokud použitje kdykoliv GPS, uloží pozici na skydrive ke tvému účtu. (GPS se zapíná jednou za čas na očuchání samo, nebo ho aktivuješ navigací apod.) - a neboj, zas tolik těch pár sekund za hodinu z baterky neužere... No a poslední známou polohu tvého telefonu si pak můžeš na webu zobrazit na mapě. K těm funkcím z druhé skupiny tuhle funkci zaplou mít nemusíš, i GPS můžeš mít vyplé. Prostě telefon zamkneš, napíšeš na něj nebo ho prozvoníš (má to dost výraznej zvuk, vyzkoušej) na dálku prostřednictvím GSM.. |
![]() ![]() |
23. 12. 2013 00:41 ![]() |
trosku OT ale...Ja som si vsimol jednu vec, oproti androidu ktory som pouzival predtym, na Lumii ked som zapol foursquare a urcenie polohy som mal vypnute, tak mi ukazoval foursqare polohu ze som prave v New Yorku, ked som zapol lokalizaciu ukazalo mi normalne moju polohu. Na androide stacilo, mat zapnute data a vedelo ma lokalizovat podla toho. Je to nedostatok WP 8, alebo preco je tento rozdiel oproti androidu ?
|
![]() ![]() |
12. 2. 2018 08:53 ![]() |
Dobrý den, obnovím toto téma...
Ve funkci "Najít můj telefon" se mi přestala zobrazovat mapa, je tam jen šedé prázdné pole - viz foto. Pozoruji to cca 3 dny (od pátku), do té doby fungovalo vše v pořádku. Mám to tak na mobilech Lumia 640 a Lumia 620. Aktualizovat mapu nepomůže. Na PC nebo na NTB se mi mapa zobrazuje normálně. Netušíte někdo, kde by mohl být problém? |
Přílohy |
wp_ss_20180212_0001.png [ 89.9 | Zobrazeno 238 krát ] |
![]() ![]() |
12. 2. 2018 11:24 ![]() |
Teď jsem to zkusil na L950XL a stejný problém, místo mapy šedý čtverec. Zkusil jsem to i z Androidu a tam to funguje, takže problém bude patrně v Lumiích a jejich prohlížeči.
|
Nahoru |
Přejít na stránku 1, 2, 3, • # Další stránka Stránka 1 z 3 [ Příspěvků: 31 ] Předchozí téma | Následující téma |
Verze pro tisk |
Superfórum » Obsah fóra » Specializované diskuze » Windows 10 Mobile |
Hledat |
Zobrazit v normálním vzhledu |
Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Cookies |