MobilMania.cz
https://forum.mobilmania.zive.cz/

Jaxe telefonuje přes Signal?
https://forum.mobilmania.zive.cz/viewtopic.php?f=15&t=1315939
Stránka 1 z 1

Autor:  slatored325 [ 26. 4. 2021 18:56 ]
Předmět příspěvku:  Jaxe telefonuje přes Signal?

Zdravím všechny,
mám v telefonu pův. aplikaci SMS a MMS, ale nedávno jsem přešel na Signal a mám na Vás tento dotaz:
Za pár měsíců se mi už nastřádalo v Signalu pár desítek kontaktů, se kterými jsem už nějak komunikoval.
Nezjistil jsem ale, jestli se za SMS, nebo hovory přes Signal platí, nebo je něco z toho zdarma, jako to je ve WhatsApp.
Nebo je SMS a MMS zdarma jen s tím, kdo má v telefonu také aplikaci Signal, jako je to s WhatsApp?
Může mi pls někdo nějak poradit?
Děkuji jj

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/