MobilMania.cz
https://forum.mobilmania.zive.cz/

roaming - zapnout/vypnout u operátora?
https://forum.mobilmania.zive.cz/viewtopic.php?f=15&t=1317906
Stránka 1 z 1

Autor:  regine [ 24. 8. 2021 12:29 ]
Předmět příspěvku:  roaming - zapnout/vypnout u operátora?

Má v současnosti význam při pohybu po hranicích v Česku (Krkonoše - Polsko, Břeclavsko - Slovensko a Rakousko) zapínat/vypínat roaming u operátorů (např. Vodafon, T-mobile ...), aby se nevolalo přes zahraničního operátora?
Nemyslím v dotazu:
a) datový raoming
b) vypínání/zapínaní v mobilu.

Autor:  P3p3k [ 24. 8. 2021 12:38 ]
Předmět příspěvku:  Re: roaming - zapnout/vypnout u operátora?

A neni to jedno? Pokud se neceho bojis, tak si to vypinej a zapinej podle libosti. Pridej si pred kazde nase cislo +420 a muzes byt v klidu.

Autor:  ze.us [ 24. 8. 2021 12:50 ]
Předmět příspěvku:  Re: roaming - zapnout/vypnout u operátora?

Rozhodne vypnout! Nebudes preci okradat nase operatory o zisk, ktery posilaji svym zahranicnim matkam.

Smysl to ma jen pokud mas nejakou vyhodu 'v siti'.

Autor:  šulda [ 24. 8. 2021 18:43 ]
Předmět příspěvku:  Re: roaming - zapnout/vypnout u operátora?

A jakej má vliv v EU volání přes roaming?

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/