MobilMania.cz |
Přihlásit se |
Superfórum » Obsah fóra » Specializované diskuze » Ostatní operační systémy |
|
Microsoft apps N500 |
---|
![]() ![]() |
25. 6. 2017 17:52 ![]() |
Dobry den, nevim jestli nekdo jeste aktivne stare symbianacke nokie pouziva, ale kdo se nepta...
![]() |
Poslední příspěvek |
![]() ![]() |
25. 6. 2017 18:06 ![]() |
Ano, aplikace se ti vrati, pokud prehrajes FW pres PC, jsou jeho soucasti.Kdyztak za poplatek umim.
|
![]() ![]() |
25. 6. 2017 19:06 ![]() |
Použij hack na odblokování kontroly certifikatů nebo rovnou nainstaluj alternativní CFW.
|
![]() ![]() |
26. 6. 2017 20:48 ![]() |
Dobrý večer, děkuji oběma diskutérům za cenné rady. Výsledek: na přehrání FW jsem si netroufl a použití hacku nefungovalo. Pomohlo (netuším proč) vyndání SIM karty z telefonu a instalace v offline režimu. Nicméně bohužel, na N500 jsem chtěl přejít kvůli tomu, že mi na mojí stařičké E52 15.6. přestala fungovat synchronizace pošty a kalendáře s firemním e-mailem přes MfE. Bohužel ani zde se mi Exchange Active Sync nepodařilo rozchodit, telefon se k e-mailovému serveru nepřipojí, ačkoliv všechny parametry jsou zadány správně. Koupi nového telefonu se tak velmi pravděpodobně nevyhnu, protože je to pro mě zásadní funkce. Mám tedy obavu, že mé/mým Nokii/ím již odzvonilo
![]() |
Nahoru |
Stránka 1 z 1 [ Příspěvků: 4 ] Předchozí téma | Následující téma |
Verze pro tisk |
Superfórum » Obsah fóra » Specializované diskuze » Ostatní operační systémy |
Hledat |
Zobrazit v normálním vzhledu |
Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Cookies |