MobilMania.cz |
Přihlásit se |
Superfórum » Obsah fóra » Mobilní telefony » Apple |
Předchozí stránka | Další stránka |
iPhone 5S - obecná diskuze |
---|
![]() ![]() |
19. 9. 2014 21:01 ![]() |
Ja mel problem jak s aktualizacema, tak mi nefunguje automaticky jas. Vzdy se stahne na minimum. Aplikace se hned po aktualizaci nechtely aktualizovat, po chvilce kouknu a zaktualizovano, tak nevim, kde byl problem. Ale ten automaticky jas stale nic.
|
Poslední příspěvek |
![]() ![]() |
20. 9. 2014 10:55 ![]() |
tak aktualizace mi začaly samy od sebe fungovat
![]() |
![]() ![]() |
20. 9. 2014 11:19 ![]() |
Tak ja som si po aktualizacii vsimol len par veci. Ked zodvihnem telefonat, trva asi dve-tri sekundy kym niekoho pocujem, co mi fakt robi nervy a safari mi mobilne verzie webov zobrazuje ako na iPade.. Z coho som zatial sklamany su klavesnice tretich stran. Tesil som sa na experience touchpalu ako na androide ale nielenze neobsahuje pouzivane rychle znaky ale obsahuje ich len pre spodne pismena.. Skoda, na toto som sa na iOS tesil najviac
|
![]() ![]() |
20. 9. 2014 21:52 ![]() |
po aktualizaci mám stejný problém s automatickým jasem
![]() |
![]() ![]() |
21. 9. 2014 20:05 ![]() |
popokatepetl1969: Tak apka idnes mi taky nešla, ale zjistil, že mi akorát zabírala místo a tak šla pryč
![]() karel1892: Fotky nikam nezmizely, jsou ve složce obrázky ![]() Jinak s automatickým jasem já problémy tedy zatím nepozoruji. |
![]() ![]() |
24. 9. 2014 09:36 ![]() |
Poradte jaky servis vybrat pro reklamaci iPhone 5s z online apple storu? Mam problem s napajecim konektorem v telefonu. Poslali mi kontakt na 3 servisy a doporucuji ceskyservis.cz
|
![]() ![]() |
24. 9. 2014 16:46 ![]() |
já mám po aktualizaci problém, že se mi tak o 20% snížila výdrž - při naprosto stejném používání
![]() |
![]() ![]() |
27. 9. 2014 14:17 ![]() |
Ahoj potrebuju radu program na nahrávání hovorů a něco na čistění děkuji
|
![]() ![]() |
27. 9. 2014 14:41 ![]() |
Pořádné nahrávání hovorů bez nějakých komplikací není a nic na čištění nepotřebuješ.
|
![]() ![]() |
27. 9. 2014 16:07 ![]() |
Ja myslel na vymazání prohlížení atd .
|
![]() ![]() |
27. 9. 2014 22:27 ![]() |
Karl Kopfrkingl píše já mám po aktualizaci problém, že se mi tak o 20% snížila výdrž - při naprosto stejném používání ![]() Taky mi přišlo v 8, navíc mi vypádavala síť a příšerně zpomalila wifi. V 8.0.2 se vše vyřešilo a tel. zrychlil ještě víc než v 7. Baterku to taky přešlo ![]() |
![]() ![]() |
1. 10. 2014 10:53 ![]() |
Takze tvrdis, ze aktualizacia na 8.0.2. Pomohla?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
1. 10. 2014 20:44 ![]() |
Ano, problémy vyřešila. 8 byly trága. V 8.0.2 vše jede
![]() |
![]() ![]() |
6. 10. 2014 07:46 ![]() |
Môžem potvrdiť, že ak aktualizácia na 8.0.2. nič lepšie neurobila, tak ani nič nepokazila. Chod telefónu sa mi zdá plynulejší, celkovo je to od 8.0.0. o dosť lepšie. Určite ľuďom, ktorí ešte neupdatovali odporúčam.
|
![]() ![]() |
12. 10. 2014 22:39 ![]() |
cafte,
presiel som na iphone ale nemôžem nájsť pár základných vecí, asi sa tam ešte nevyznám, poradíte? 1) kde zapnem SMS doručenky? Tj že po odoslaní SMS uvidím, či ju adresát prijal?? 2) ako nastavím LED blesk aby notifikoval aj zmeškané udalosti(hovory a sms?) 3) ako dám bluetooth do skrytého režimu? Musím mať BT zapnuté stále kvôli HF vo vozidlách, ale nechcem, aby bol viditeľný všade kde sa pohybujem.. iba sparene zariadenia 4) ako odstránim lag po zodvihnutí hovoru??? Cca 1-2 sek po prijatí hovoru ma druhá strana nepočuje to je všetko zatiaľ, Ďakujem ![]() |
Nahoru |
Přejít na stránku Předchozí stránka 1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 47 Další stránka Stránka 38 z 47 [ Příspěvků: 693 ] Předchozí téma | Následující téma |
Verze pro tisk |
Superfórum » Obsah fóra » Mobilní telefony » Apple |
Hledat |
Zobrazit v normálním vzhledu |
Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Cookies |