MobilMania.cz |
Přihlásit se |
Superfórum » Obsah fóra » Specializované diskuze » Google Android |
|
Seká se lockscreen při specifických podmínkách. |
---|
![]() ![]() |
4. 2. 2022 16:29 ![]() |
Zdar objevil jsem dost zvláštní problém .... Seká se mi lockscreen když mi hraje video nebo mluvený článek z seznam.cz ve Firefoxu. Například při stahování roletkového menu. Pokud je telefon odemčen , neseká se to.
-na youtube to nedělá. -web kde to blbne je novinky.cz, jde o video nebo seznam audio. Dělá to prohlížeč fennec firefox když v roleltkovém menu je přítomná položk "Tato stránka přehrává média" s možností pauzy atd) - a v případě že hraje (není paused) -Jen na zamčené obrazovce -Zkoušen kiwi browser a tam se to neseká - ale pozor - ten nepřidá do notifikací "Ovládací panel médií". Tím to může být) NEDĚLÁ TO FENNEC KDYŽ VYPNU NOTIFIKACE - címž lišta "přehrávaného média zmizí". To je podle mě klíčová věc. Mám pocit že i about:config má nějakou volbu týkající se právě tohoto informačně ovládacího panelu (i nějaké intervaly checku přehrávání nebo tak nebo po jaké volbě panel zmizí) Tuším že by mohlo jít o nějak špatně (pře)nastavený interval Potřeboval bych zjistit jak se tato volba jmenuje |
Poslední příspěvek |
![]() ![]() |
5. 2. 2022 11:41 ![]() |
Podle mě mají na novinkách nějaký problém, protože mě poslední dobou na notebooku po koukání na video na novinkách prohlížeč hlásí, že web přestal pracovat. Nikde jinde to neblbne.
|
Nahoru |
Stránka 1 z 1 [ Příspěvků: 2 ] Předchozí téma | Následující téma |
Verze pro tisk |
Superfórum » Obsah fóra » Specializované diskuze » Google Android |
Hledat |
Zobrazit v normálním vzhledu |
Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Cookies |