MobilMania.cz |
Přihlásit se |
Superfórum » Obsah fóra » Mobilní operátoři a jejich služby » Virtuální operátoři v ČR |
Předchozí stránka | Další stránka |
Kaktus v síti T-Mobile - obecná diskuze |
---|
![]() ![]() |
6. 10. 2021 20:38 ![]() |
Aha. Tak už maj dokument.... Tam jsem ani nekoukal. Tak už víte. To si sami nechtěně propálili tím PDF.
|
Poslední příspěvek |
![]() ![]() |
6. 10. 2021 20:42 ![]() |
brumak píše lucavka píše Díky. Ale to není trvalá nabídka. Jestli to chápu dobře, tak je to na 30 dní od aktivace. Potom plná palba. Takže k ničemu...zase to není bez vopičáren ![]() Bude tak trvalá, kolik karet si koupíš. Dojdou data, vyměníš. Bez sledování dobíječek, bez hlídání bonusů. Jednodušší už to snad ani být nemůže ![]() Přesně tak, je to tak jednoduché, že si pár karet do foroty koupím i já. ![]() |
![]() ![]() |
6. 10. 2021 20:52 ![]() |
brumak píše nebonus taky přebírá platnost toho delšího? ![]() Ne tak docela, plati do konce platnosti cilove SIMky (tedy rok od jejiho posledniho dobiti). |
![]() ![]() |
6. 10. 2021 21:02 ![]() |
wit.cz píše 8. narozeniny kaktusu... také umíme číst na webu, v klidu. https://www.mujkaktus.cz/documents/2855 ... ersion=1.0 Tipuju, že dobíječka bude až někdy okolo 22. 8. Nabídka není určena pro Účastníky, kteří jsou podezřelí ze zneužití SIM karty. To teď dodali do všech podmínek. Vedou si nějakej blacklist? Jak poznám, že na něm jsem? ![]() Bejt "podezřelej" je totiž strašně jednoduchý, za totáče byli třeba podezřelí všichni ![]() |
![]() ![]() |
6. 10. 2021 21:18 ![]() |
tím je podle mě myšleno spíš to, když z té simky uděláš hotspot a pojedeš na max celou dobu akce, než že čachruješ s kreditem
![]() |
![]() ![]() |
6. 10. 2021 22:33 ![]() |
Tomu bych rozuměl, kdyby to nebylo v podmínkách všech akcí. Možná to je reakce na toho borce, co jel na bonus a pak si nechal 32k vrátit
![]() Proč mi to ze slova smr dí udělalo hvězdičky? Už i to je zakázaný? -- 6. 10. 2021 22:41 -- wit.cz píše Tipuju, že dobíječka bude až někdy okolo 22. Tak rozumnej operátor by využil zákazníky, navnaděný bezuzdnou konzumací, a nabídnul po ní možnost divoce konzumovat dál se slevou. By byli sami proti sobě... |
![]() ![]() |
6. 10. 2021 23:37 ![]() |
ze.us píše brumak píše nebonus taky přebírá platnost toho delšího? ![]() Ne tak docela, plati do konce platnosti cilove SIMky (tedy rok od jejiho posledniho dobiti). Převáděl jsem SIM na SIM teď v září a bylo to naopak. Navíc s tím nic neudělali ani po prosbě Messengerem, na rozdíl od bonusu, takže mi teď bonus platí o 9 měsíců déle než SIM, ale to nevadí, dobiju 50. |
![]() ![]() |
7. 10. 2021 07:33 ![]() |
![]() ![]() |
7. 10. 2021 08:01 ![]() |
Plho, přečti si aspoň pár postů nad sebou!
|
![]() ![]() |
7. 10. 2021 09:21 ![]() |
Nevíte prosím jak dlouho trvá doručení sim od kaktusu, po objednání přímo z kaktusiho webu?
Diky |
![]() ![]() |
7. 10. 2021 09:26 ![]() |
u mě to bylo 6 pracovních dnů
|
![]() ![]() |
7. 10. 2021 09:29 ![]() |
Moc diky:-)
|
![]() ![]() |
7. 10. 2021 10:15 ![]() |
Mám tomu rozumět tak, že když mi nepřišla SMS, tak jsem "podezřelý ze zneužití SIM karty"? A co si pod tím mám představit? Že jsem se s ní vyspal před dovršením 15 let? Nebo že jsem ji nutil k sexuálním praktikám proti její vůli? To zas musel vymyslet extra pablb tenhle "termín"...
Btw stačí jim poslat na FB zprávu s tel číslem a PUK2 / ICCID a balíček vám zapnou manuálně. |
![]() ![]() |
7. 10. 2021 10:24 ![]() |
Asi to rozesílají postupně, mně přišla SMS až teď 10.23.
|
![]() ![]() |
7. 10. 2021 10:29 ![]() |
Za den moc lidí nenamlsaj kdyby to dali aspoň na týden.
|
Nahoru |
Přejít na stránku Předchozí stránka 1 ... 558, 559, 560, 561, 562, 563, 564 ... 625 Další stránka Stránka 561 z 625 [ Příspěvků: 9364 ] Předchozí téma | Následující téma |
Verze pro tisk |
Superfórum » Obsah fóra » Mobilní operátoři a jejich služby » Virtuální operátoři v ČR |
Hledat |
Zobrazit v normálním vzhledu |
Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Cookies |