MobilMania.cz |
Přihlásit se |
Superfórum » Obsah fóra » Mobilní operátoři a jejich služby » Virtuální operátoři v ČR |
Předchozí stránka | Další stránka |
Kaktus v síti T-Mobile - obecná diskuze |
---|
![]() ![]() |
30. 6. 2022 18:21 ![]() |
Pokud se bavíme o oficiálním prodejním kanálu tak ano. Boží simky by taky měly jít aktivovat do data expirace a ten balíček je prostě součástí aktivace SIM. Stejně jako u Neřešto. Podmínky jsou vždy na obalu daných SIM
|
Poslední příspěvek |
![]() ![]() |
30. 6. 2022 18:24 ![]() |
Kdo chce Neřešto s neomezenýma social. sítěma, tak dnes (!) objedná a aktivuje třeba až v r. 2025. V den aktivace (příští týden nebo až příští rok) tam bude mít neomezené social. sítě.
|
![]() ![]() |
30. 6. 2022 18:27 ![]() |
Díky za polopatické vysvětlení:-)
|
![]() ![]() |
30. 6. 2022 22:01 ![]() |
Ředitel ČTÚ píše Njn ale na třetí pohled zjistíš, že i když platíš "jenom" o 25 Kč víc, tak tam tak nějak nejsou ani ty neomezené socky. ![]() Kdyz mas 6GB balicek jen kvuli tem datum (napr.v modemu), tak socky nejsou az tak zajimave. Zato je zajimavy novy balicek 8GB za 150 Kc. Ale to uz se pomalu dostavam do vod vodafone 4x sim, sdilenych 40GB za 700Kc. |
![]() ![]() |
30. 6. 2022 22:45 ![]() |
Funguji ty socky i když máš SIM v modemu? Například na PC apod.
|
![]() ![]() |
30. 6. 2022 22:59 ![]() |
Zodpovězeno mnou na str. 628.
Předpokládám, že pakety jdou v modemu stejně, jak u hotspotu. |
![]() ![]() |
1. 7. 2022 00:11 ![]() |
Teoreticky by mohli hlídat TTL, ale i tak se to dá obejít, že
![]() https://www.youtube.com/watch?v=JB9aYqTNwlM PS: Jinak u VF mi před lety s Video Passem a hotspotem YT na kompu nic nežral (samozřejmě jsem měl adBlock). |
![]() ![]() |
1. 7. 2022 08:10 ![]() |
Ipanema píše Zodpovězeno mnou na str. 628. Předpokládám, že pakety jdou v modemu stejně, jak u hotspotu. Aha, tak to je škoda.. Vyzkouším na dovolené u modemu jak to bude fungovat. ![]() |
![]() ![]() |
1. 7. 2022 08:31 ![]() |
Nemám praxi na modemu. Pardon. Ale na mobilu je to jasný - přes hotspot do notebooku (bez nějaké vyfikundace) jdou socky z klasických dat.
|
![]() ![]() |
1. 7. 2022 11:18 ![]() |
měl jsem kdysi připojený mobil přes usb kabelem k pc a socky se normálně odečítaly ze socek a nevidím důvod proč by to mělo být jinak, to jen v případě nějaké šetřící vpn co by zprostředkovával mobil, jinak připojením k pc se na protistraně přeci nic nemění
|
![]() ![]() |
1. 7. 2022 13:19 ![]() |
Máte už v apce možnost změny na ty nové balíčky? Z boží to změnit přímo nejde, to je jasné.
Ale u juniora mi to taky ještě nejde. |
![]() ![]() |
1. 7. 2022 13:32 ![]() |
U mě taky ne. Ani na webu a ani v appce. Dokonce mi to nabízí i možnost aktivace Neřešto.
|
![]() ![]() |
1. 7. 2022 17:36 ![]() |
Má někdo zkušenost s esim Kaktu? Jde pak provést výměna SIM v sámošce?
|
![]() ![]() |
1. 7. 2022 18:28 ![]() |
Mám nasyslena data na sociální sítě a taky bych rád přešel na nové balíčky. Konečně bych je využil. V aplikaci jsem možnost přejít na nové balíčky nenašel.
|
![]() ![]() |
1. 7. 2022 18:48 ![]() |
hauzz píše Má někdo zkušenost s esim Kaktu? Jde pak provést výměna SIM v sámošce? Ano |
Nahoru |
Přejít na stránku Předchozí stránka 1 ... 633, 634, 635, 636, 637, 638, 639 ... 654 Další stránka Stránka 636 z 654 [ Příspěvků: 9802 ] Předchozí téma | Následující téma |
Verze pro tisk |
Superfórum » Obsah fóra » Mobilní operátoři a jejich služby » Virtuální operátoři v ČR |
Hledat |
Zobrazit v normálním vzhledu |
Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Cookies |