MobilMania.cz
https://forum.mobilmania.zive.cz/

HTC Touch HD - Navigace TT7
https://forum.mobilmania.zive.cz/viewtopic.php?f=1974&t=1316325
Stránka 1 z 1

Autor:  Roman4321 [ 18. 5. 2021 12:33 ]
Předmět příspěvku:  HTC Touch HD - Navigace TT7

Zdravím všechny,
asi to mnozí nepochopí, ale mám historický HTC Touch HD, a mám v něm od začátku TomTom 7 navigaci, teď už tedy HTC zapínám jen kvůli ní, když jedu do neznáma a problém je v tom, že když navolím, kam chci jet a GPSka chytí satelity, ani ne do půl minuty se v hodinách ve spuštěné navigaci objeví nuly "0:00", to by mi úplně nevadilo, ale celý telefon se nastaví na datum září 2001 a tím se pak celý systém včetně navigace seká, zkoušel jsem s tím vše možně laborovat, ale neumím s tím hnout, navigace, resp. mapy jsou na SD kartě a do soborů se zapíše soubor "navigator.cfg" a "ttnavigator.bif" s datem 2001, to samé je ve složce "windows" v telefonu, ale ikdyž je vymažu tak jak se chytí GPS, udělá to znovu....
Nejsem v tom úplně zběhlej a kamarád, co mi to tehdy nainstaloval "už neví", respektive nechce vědět, a že mám v novym mobilu s Androidem víc možností, atd, ale mě TT vyhovoval a jsem na něj zvyklej, tak bych ho rád občas použil...
Díky za rady.

Autor:  Andrew_007 [ 18. 5. 2021 17:39 ]
Předmět příspěvku:  Re: HTC Touch HD - Navigace TT7

Možná to bude míst souvislost s tímto https://www.root.cz/clanky/gps-prijimac ... ni-epocha/
Ale to by se Vám začalo projevovat už před 2 roky...

Autor:  Roman4321 [ 18. 5. 2021 19:30 ]
Předmět příspěvku:  Re: HTC Touch HD - Navigace TT7

Děkuji za odkaz, teď jsem to pročet a začíná to dávat smysl, na problém jsem přišel loni, ale tím, jak to moc nepoužívám jsem to až tak neřešil, v průběhu času občas vyzkoušel, a pak zas odložil, až teď, protože jsem se chystal do neznáma, začal jsem se v tom rejpat víc. Mobil jsem měnil za androida někdy 2016 a od té doby používal HDéčko jen k navigaci a jen občas, takže proto jsem na to asi nepřišel hned, napadlo mě, že je to spojený s GPSkou, ale je tam ještě program "rychlé GPS", který po aktualizaci dat má najít satelity rychleji, a tak nějak jsem spoléhal na to, že to "má někdo ošéfovaný", otázka je co s tím? Není tu někdo, kdo to s HDéčkem řešil a vyřešil? těžko bude někde nějaká aktualizace Windows mobile 6.1... :eh

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/