MobilMania.cz |
Přihlásit se |
Superfórum » Obsah fóra » Mobilní telefony » Jaký telefon koupit a kde? |
|
mobil na trackovanie vozidla |
---|
![]() ![]() |
5. 10. 2015 13:22 ![]() |
zdravim,
máte niekto skúsenosti s využitím mobilu ako tracking zariadenia do auta? Vyjde to lacnejšie ako GPS lojack a podobné systémy a potrebujem to primárne ako tracking. Funguje to spoľahlivo, mám na to appky takže potrebujem len vyriešiť telefón požiadavky: Android(na win/iphone neviem akú appku s Geofencingom by som mal použiť..) dlhá výdrž batérie(napájanie chcem riešiť len pri dlhšom odstavení auta)- aspoň 6 dní v standy+gps rozumná cena(150€?) spoľahlivé GPS a mobil s dobrým signálom(skúšal som Nexus 5 a totálne nepoužitelné- signál vypadáva skoro stále, v podzemnej garáži nemá signál kde iné mobily ešte majú aspoň slabý vôbec atď) Máte nejaký tip? ![]() |
Poslední příspěvek |
![]() ![]() |
5. 10. 2015 14:13 ![]() |
Ak chces mat mobil niekde skryty, tak budes potrebovat externu GPS antenu aby si nemal tieneny signal. GPS v mobile ma velku spotrebu, tak ze napajanie z baterie mobilu vydrzi par hodin a nie dni.
|
![]() ![]() |
5. 10. 2015 15:06 ![]() |
samozrejme tu niekto ide riesit techicku stranku.
pisal som, že mi to funguje, len potrebujem mobil s dobrym GPS signalom a vydrzou. Cerberus geofencing mi nezerie dokopy nic a ked zapnem trackovanie tak spotreba nie je az tak vysoka resp ak zapnem trackovanie v rozumnom case, vydrzi 1,5 dna uplne v pohode a to na slabuckej baterii. Potrebujem poradit mobil s dobrym GPS signalom a vydrzou baterie, nie vypisovat, ze to nejde. |
Nahoru |
Stránka 1 z 1 [ Příspěvků: 3 ] Předchozí téma | Následující téma |
Verze pro tisk |
Superfórum » Obsah fóra » Mobilní telefony » Jaký telefon koupit a kde? |
Hledat |
Zobrazit v normálním vzhledu |
Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Cookies |