MobilMania.cz |
Přihlásit se |
Superfórum » Obsah fóra » Mobilní telefony » Jaký telefon koupit a kde? |
|
Firemní SIM v soukromém dual SIM |
---|
![]() ![]() |
19. 2. 2019 18:53 ![]() |
Ahoj,
mám soukromý Samsung A8 dual SIM, v práci si můžu vybrat jakýkoliv telefon do 5,5 tis. pro pracovní SIM. Takže budu buď mít A) dva telefony a ten firemní bude prostě parametrově horší, než soukromý, budu 2x řešit nabíjení, různé konektory apod. Nebo ![]() Do čeho byste šli vy a jak to máte případně vy? Díky. Btw.: Pokud si ten firemní telefon nekoupím, tak těch 5,5k nedostanu ![]() |
Poslední příspěvek |
![]() ![]() |
19. 2. 2019 19:16 ![]() |
Koupil bych si nejlepší přístroj do 5.5 t a propůjčil ho někomu z rodiny..
|
![]() ![]() |
19. 2. 2019 20:29 ![]() |
Já mám firemní telefon, v něm firemní sim a také soukromou sim. Tj. svůj telefon de facto nemám. Rozhodně je ale lepší nic nekomplikovat a mít jen jeden telefon.
Podotýkám, že záměr použít zakoupený telefon za firemní peníze k výhradně soukromému použití členem rodiny minimálně není fér. A na tuto variantu je třeba se explicitně zeptat. Přeci jen jsou to jejich prachy a majetek. A ne, žádnou refundaci za používání svého telefonu rozhodně nelze očekávat. |
![]() ![]() |
19. 2. 2019 20:38 ![]() |
Diky za reakce
![]() ![]() |
![]() ![]() |
19. 2. 2019 20:40 ![]() |
Dá se využít, ale musel bys vědět o lepším telefonu za 5,5k než je tvůj Samsung
![]() |
![]() ![]() |
22. 2. 2019 07:14 ![]() |
Mám to úplně stejně. Taky mám A8. Používám ho jako dualsim se služební simkou. Mohl bych mít služební telefon zhruba za stejnou cenu jako ty. Ale je to jednoduché. Za 6000 nic lepšího nekoupíš. Dva telefony jsou otrava. Soukromé simky se nevzdám. Ať si ty prachy nechají. Pokud se něco stane, řešíš na firmě jen ztrátu simky.
|
![]() ![]() |
22. 2. 2019 09:42 ![]() |
Petr D: Dík, tak jsem rad, ze v tom nejsem sám
![]() |
![]() ![]() |
22. 2. 2019 09:53 ![]() |
To je jen tvůj pocit, že dostaneš 5,5k. Jen ti je půjčí k užívání až budeš končit nebo výměna tak telefon budeš vracet.
|
![]() ![]() |
22. 2. 2019 10:07 ![]() |
Ja vim
![]() |
Nahoru |
Stránka 1 z 1 [ Příspěvků: 9 ] Předchozí téma | Následující téma |
Verze pro tisk |
Superfórum » Obsah fóra » Mobilní telefony » Jaký telefon koupit a kde? |
Hledat |
Zobrazit v normálním vzhledu |
Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Cookies |