MobilMania.cz |
Přihlásit se |
Superfórum » Obsah fóra » Mobilní telefony » Nokia |
Předchozí stránka |
Nokia asha 202 - obecna diskusia |
---|
![]() ![]() |
19. 5. 2013 13:23 ![]() |
A není plná vnitřní paměť?
|
Poslední příspěvek |
![]() ![]() |
27. 6. 2013 09:30 ![]() |
Dobrý den,
neměl by prosím někdo originální motiv z černé Asha 202? Koupil jsem mámě bílou a ten motiv není moc vidět, díky P.S. sám mám černou, ale ten motiv neumím "vytáhnout" |
![]() ![]() |
24. 10. 2013 22:48 ![]() |
Dá se nějak u téhle Nokie nastavit mp3 nahraná z počítače jako vyzváněcí tón?
|
![]() ![]() |
24. 10. 2013 23:54 ![]() |
Jistě, dá se to, píše se to dokonce i v manuálu, tuším na straně 23.
http://nds1.nokia.com/phones/files/guid ... _UG_cs.pdf |
![]() ![]() |
26. 10. 2013 21:31 ![]() |
Děkuju za radu. já to zkoušel půl roku a furt jsem nevěděl, kde je chyba. Byla v tom, že jsem písničku nahrál a přímo do mobilu a ona se udělala složka NO NAME. A když jsem ji tam uviděl, tak mě nenapadlo, že v nounejm může něco být...
![]() |
![]() ![]() |
30. 12. 2013 19:11 ![]() |
Nechce mi fungovat rádio. Přestože přiložená pecková sluchátka jsou k telefonu připojena, zobrazuje se jen obvyklá hláška: Připojte headset s kabelem. Kabel funguje jako anténa. Přitom přes sluchátka jinak jde přehrávat hudba, takže nemůže jít o vadná sluchátka nebo o nerozpoznání sluchátek telefonem. Jednou už mi rádio fungovalo, ale později ne. Co s tím?
|
![]() ![]() |
30. 12. 2013 19:18 ![]() |
Zkoušel si jiná sluchátka?
dejv |
![]() ![]() |
30. 12. 2013 19:50 ![]() |
cucumis.melo píše Nechce mi fungovat rádio. Přestože přiložená pecková sluchátka jsou k telefonu připojena, zobrazuje se jen obvyklá hláška: Připojte headset s kabelem. Kabel funguje jako anténa. Přitom přes sluchátka jinak jde přehrávat hudba, takže nemůže jít o vadná sluchátka nebo o nerozpoznání sluchátek telefonem. Jednou už mi rádio fungovalo, ale později ne. Co s tím? Může být vada sluchátek, SW nebo HW telefonu. Sluchátka jde snadno vyměnit ![]() |
![]() ![]() |
31. 12. 2013 17:50 ![]() |
Dík, nakonec pomohl návrat do továrního nastavení. Snad to nebude potřeba častěji.
|
Nahoru |
Přejít na stránku Předchozí stránka 1, 2, • # Stránka 2 z 2 [ Příspěvků: 24 ] Předchozí téma | Následující téma |
Verze pro tisk |
Superfórum » Obsah fóra » Mobilní telefony » Nokia |
Hledat |
Zobrazit v normálním vzhledu |
Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Cookies |