MobilMania.cz |
Přihlásit se |
Superfórum » Obsah fóra » Mobilní telefony » Nokia |
Předchozí stránka |
NOKIA 225 - import ze staré Nokie |
---|
![]() ![]() |
31. 10. 2018 23:13 ![]() |
S30+ není kompatibilní s S40 produkty a ani s PC Suite. Buď přetahat po SIM nebo přes bluetooth mobil-mobil (pokud si správně pamatuji)
|
Poslední příspěvek |
![]() ![]() |
1. 11. 2018 10:59 ![]() |
Díky za Vaše rady.
Co se týká mobilů jsem jen uživatelský typ a lecčemus nerozumím: - Co je S30, S40? - Asi milně jsem žil v přesvědčení, že pokud je telefon od jednoho výrobce bude možné data v něm vytvořená přenést do jakéhokoli jeho novějšího výrobku. - Pochopil jsem správně, že data z, nebo do Nokie215 přes Bluetooth přenášet nelze? Resp., neexistuje program který s telefonem touto cestou komunikuje. - Můj starý mobil již nefunguje a data z něj mám pouze ve formě souborů zálohy *.csv, nebo *.NBU . Karel |
![]() ![]() |
1. 11. 2018 11:17 ![]() |
Karel_S:
S30 a S40 je verze Symbianu ![]() |
![]() ![]() |
1. 11. 2018 13:32 ![]() |
Tak to ani náhodou. Jsou to verze uzavřené platformy Nokií, na které tyhle dumb phone běží.
|
![]() ![]() |
1. 11. 2018 14:24 ![]() |
Karel_S:
Jsou to vnitrne naprosto rozdilne telefony, ktere maji jen podobny vzhled a nazev. A pro ty nove neni asi zadny SW. Ale pres BT by neco jit prenest mohlo jit a koukam, ze existuje i maly programek, ktery umi jednotlive kontakty ve vcf souborech prevest do souboru kompatibilniho se Series 30+: https://nokiapoweruser.com/how-to-impor ... 0-225-230/ A dole je postup, jak pomoci Excelu a makra prevest CSV na spravny format. |
Nahoru |
Přejít na stránku Předchozí stránka 1, 2, • # Stránka 2 z 2 [ Příspěvků: 20 ] Předchozí téma | Následující téma |
Verze pro tisk |
Superfórum » Obsah fóra » Mobilní telefony » Nokia |
Hledat |
Zobrazit v normálním vzhledu |
Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Cookies |