MobilMania.cz |
Přihlásit se |
Superfórum » Obsah fóra » Specializované diskuze » Ostatní diskuze na mobilní téma |
|
SMS brána - kolik stojí SMS? |
---|
![]() ![]() |
19. 1. 2021 16:38 ![]() |
ahoj,
mám otázku spíše na vývojáře .. když máte aplikaci - třeba rezervační systém, která potřebuje rozesílat SMS, jak to řešíte? a) přes komerční SMS brány, ale cena 1 SMS je od 0.75kč/SMS což mi přijde dost b) SMS posílám málo a mám obyč SIM kartu třeba s neomezeným tarifem (dle smluvních podmínek ale pro strojové odesílání může operátor počet omezit) .. kolik SMS posíláte, jsou s tím problémy? c) dojednal sem si nějaký extra tarif s operátorem .. kolik cca platíte za nějaký balík SMS? dík za komenty |
Poslední příspěvek |
![]() ![]() |
19. 1. 2021 23:19 ![]() |
pokud jich neposíláš denně tisíce, řešil bych to pomocí b), ale strojové rozesílání bych nějak kamufloval: odesílalo by se v náhodných intervalech, bralo by se v úvahu, že "člověk" musí někdy spát a jíst a tak.
|
![]() ![]() |
19. 1. 2021 23:31 ![]() |
Neomezeny tarif ma obecne omezeni na 10.000 ks.
Zeptal bych se na Ministerstvu zdravotnictvi, tam maji nejcerstvejsi zkusenost ![]() |
![]() ![]() |
20. 1. 2021 01:30 ![]() |
10 tisíc za měsíc?
|
Nahoru |
Stránka 1 z 1 [ Příspěvků: 4 ] Předchozí téma | Následující téma |
Verze pro tisk |
Superfórum » Obsah fóra » Specializované diskuze » Ostatní diskuze na mobilní téma |
Hledat |
Zobrazit v normálním vzhledu |
Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Cookies |