MobilMania.cz |
Přihlásit se |
Superfórum » Obsah fóra » Specializované diskuze » Ostatní diskuze na mobilní téma |
|
OnePlus Watch |
---|
![]() ![]() |
11. 6. 2021 15:22 ![]() |
Pořídil jsem si ke svému mobilu OnePlus 8T tyto hodinky.
Vlastní je také někdo aby se podělil o zkušenosti? OnePlus Watch Funkce: GPS, Telefonát a zpráva prostřednictvím SMS, odstup, rychlost, spotřeba kalorií, identifikace plaveckého stylu, doba spánku, puls, doba tréninku, čas/datum Stand-By max. 14d Kapacita paměti 4GB Velikost pouzdra 46 mm Barva Midnight Black Materiál pouzdra nerezová ocel Barva (náramek) černá-materiál řemínku fluorelastomer Materiál (sklo) safírové sklo Kapacita akumulátoru 402mAh Akumulátorová technika Li-Ion akumulátor Rozlišení displeje 454 x 454Pixel Voděodolnost 5 ATM Podpora operačního systému Android™ Hmotnost 76g Charakteristika Displej: 1,39" AMOLED 326 PPI Senzor zrychlení Gyroskopický senzor Geomagnetický senzor Optický senzor srdeční frekvence a senzoru kyslíku v krvi Senzor okolního světla Senzor tlaku vzduchu Senzor kapacity Určení polohy: GPS, GLONASS, Galileo, Beidou. ![]() |
Poslední příspěvek |
![]() ![]() |
14. 6. 2021 10:25 ![]() |
Mé zkušenosti:
Jsem takový starý dědek co je vlastně používá pouze jako hodinky a notifikace abych pokaždé nemusel vytahovat mobil. Notifikace chodí v pořádku , příjem hovorů nebo volání z hodinek funguje v pohodě. Sportovní měření bohužel neřeším a neprovozuji tak nemohu sloužit. Chybí větší výběr ciferníků a nějaké aplikace - třeba kalendář Po poslední aktualizaci mi přestali ukazovat počasí. Dřív jsem měl Samsung Gear S3 Frontier tam šlapalo vše a nechybělo téměř nic.Jen mě nebavilo každý den nabíjení. U OnePlus Watch v pohodě 12 dní bez nabíjení. Je to bohužel dobrý výrobek ale uspěchán a nedodělků má několik. Víc nevím co bych napsal ale rád odpovím na dotazy. Za 4000.- to vcelku ujde ![]() ![]() |
Nahoru |
Stránka 1 z 1 [ Příspěvků: 2 ] Předchozí téma | Následující téma |
Verze pro tisk |
Superfórum » Obsah fóra » Specializované diskuze » Ostatní diskuze na mobilní téma |
Hledat |
Zobrazit v normálním vzhledu |
Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Cookies |